פרוזן, גם אני לא אהבתי חורף.. במיוחד את הבוקר, לקום ב0 לפנות בוקר, גשם וקור ורוחף לצאת מהשמיכה.. זה נורא. עד.. עד שהתמכרתי לעניין המגפיים... זה שינה לי את כל ההסתכלות :)
נשלח ב-6/9/2015 00:03
כמה משעמם לדבר על החורף
נשלח ב-6/9/2015 00:04
tamar8 כתב:
נענע? בעעע
פרוזן, גם אני לא אהבתי חורף.. במיוחד את הבוקר, לקום ב0 לפנות בוקר, גשם וקור ורוחף לצאת מהשמיכה.. זה נורא. עד.. עד שהתמכרתי לעניין המגפיים... זה שינה לי את כל ההסתכלות :)
אז החתול במגפיים זה סיפור חייך..:)
נשלח ב-6/9/2015 00:07
אני לא יכולה שקר לי... לצאת כל בוקר, על הבוקר להיפרד מהשמיכת פוך...סיוט. וגשום וקר.. לצאת מהעבודה כשחשוך בחוץ זה סיוט...זה מרגיש שהסתיים היום. אם הייתי כל היום בתוך שמיכת פוך שותה שוקו אז סבבה. אהה וגם אני אחת שאוהבת לבלות...וזה לא הולך טוב עם החורף.
פרוזן.. נשמע עגום.. אבל היי, אל תניחי לטיפות גשם להרוס מחצית מהשנה שלך..
קני מגפיים או מגפונים לבשי חם ובואי יחד איתי לקפוץ בשלוליות.. זה אחד הדברים!
נשלח ב-6/9/2015 00:09
פרוזן כתב:
אני לא יכולה שקר לי... לצאת כל בוקר, על הבוקר להיפרד מהשמיכת פוך...סיוט. וגשום וקר.. לצאת מהעבודה כשחשוך בחוץ זה סיוט...זה מרגיש שהסתיים היום. אם הייתי כל היום בתוך שמיכת פוך שותה שוקו אז סבבה. אהה וגם אני אחת שאוהבת לבלות...וזה לא הולך טוב עם החורף.
תשני עם הסקה בבית..או לפחות ספירלה..
אני יושן עם בגדים קצרים, מתחת לפוך..עם הס'קה..כשאני בבית, או ספירלה בישיבה.
קם נעים וחם..מתלבש חורפי..ואין אין כמו האוויר הקר והגשום...לנשום את החורף אחח..
נשלח ב-6/9/2015 00:13
פרוזן כתב:
אני לא יכולה שקר לי...
לצאת כל בוקר, על הבוקר להיפרד מהשמיכת פוך...סיוט.
וגשום וקר..
לצאת מהעבודה כשחשוך בחוץ זה סיוט...זה מרגיש שהסתיים היום.
אם הייתי כל היום בתוך שמיכת פוך שותה שוקו אז סבבה.
אהה וגם אני אחת שאוהבת לבלות...וזה לא הולך טוב עם החורף.
צדיקית! נכון אין כמו מגפונים? יש לי איזה 20, ממה שנשאר אחרי הביזה של הגיסות.. אני מכורה..
נשלח ב-6/9/2015 00:15
פרט למגפיים והבגדים של החורף החורף מיותר לאנושות ... חוץ מחנוכה הכל מיותר שם.. קור הורג אותי פורמנטלי...נכנסת לדיכאון רק מהמחשבה שהקיץ אוטוטו הולך לו.... שלג זה דבר שיכול לחרפן אותי ...
אבל אירופה יפה בחורף... אז רק לטיול ויאללה קיץ חזרה
חחח אני אוהבת מגפיים ...וצעיפים..יש לי איזה טרליון! ומעילים וואווו הלוק מטריף!
אבל...מצעמם בחורף!!!!!
מצחיקות, חוץ ממגפים ומגפונים אני לא אוהבת בגדי חורף, זה דוקר, מסרבל, ומעצבן תמיד אני עם בגדים דקים אבל עם מעיל /ז'קט מחמם!