|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:39 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | בעיקרון אין בעיה ללמוד באוניברסיטה הפתוחה. מגיעים רק למבחנים ולפעמים פעם בשבוע. העניין הוא האם את מפחדת מסטיגמות בשידוכים?!סטיגמות? לא נשמה אני לא יוצאת עם בעלי הסטיגמות בדמם . ואם רואים בהשכלה סטיגמה אז הם לא לסקאלה שלי ככה שגם אם יסטגממו אז בכבוד
תוקן על ידי uניק ב- 06/09/2015 01:39:23
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:39 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | בעיקרון אין בעיה ללמוד באוניברסיטה הפתוחה. מגיעים רק למבחנים ולפעמים פעם בשבוע. העניין הוא האם את מפחדת מסטיגמות בשידוכים?!סטיגמות? לא נשמה אני לא יוצאת עם בעלי הסטיגמות בדמם . ואם רואים בהשכלה סטיגמה אז הם לא לסקאלה שלי ככה שגם אם יסטגממו אז בכבוד
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:40 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | אנשים.. מה דעתכם על לימוד אקדמי באוניברסיטה הפתוחה או אפילו אוניברסיטה מחול דרך האינטרנט? מתאים למגזר שלנו?
יצאתי עם כמה שלמדו שם..
אם יש לך רב, שהוא מכווין אותך..אני בעד.. ואם אין לי רב יש לי אבא.. אתה עדיין ממליץ? ופרוזן מה עם תואר?
|
עשית את זה טוב!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:41 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | |
| אז זה גירה אותי יותר... הלימודים שלי אוטוטו נגמרים חייבת משהו שיחזיק אותי מעכשיו אבל יותר רצינות ... לשבת וללמוד ? זה השקעה ששווה כל שניה... ואפשר לעשות גם מהבית רק להשלים שעות דרך האתר שלהם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:43 |
|
| |
אני לא מסוגלת להכריח את עצמי לשבת וללמוד מול המחשב. גם עכשיו אני "עושה שעורי בית" אבל, בינתיים במקומות אחרים....
תוקן על ידי uניק ב- 06/09/2015 01:43:58
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:43 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | אז זה גירה אותי יותר... הלימודים שלי אוטוטו נגמרים חייבת משהו שיחזיק אותי מעכשיו אבל יותר רצינות ... לשבת וללמוד ? זה השקעה ששווה כל שניה... ואפשר לעשות גם מהבית רק להשלים שעות דרך האתר שלהם |
|
לכי על זה..שלא אחר כך תצטערי...
תוקן על ידי טום888 ב- 06/09/2015 01:43:38
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:44 |
|
| |
| uניק כתב: |  | | אנשים.. מה דעתכם על לימוד אקדמי באוניברסיטה הפתוחה או אפילו אוניברסיטה מחול דרך האינטרנט? מתאים למגזר שלנו?
יצאתי עם כמה שלמדו שם..
אם יש לך רב, שהוא מכווין אותך..אני בעד.. ואם אין לי רב יש לי אבא.. אתה עדיין ממליץ? ופרוזן מה עם תואר?
עשית את זה טוב!! |
|
זה לא אני..זה מוקי!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:45 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| פרוזן כתב: |  | רק צריך הרבה משמעת עצמית לשבת וללמוד..אצל רובן זה נסחב הרבה זמן.
|
| בחורה שהולכת להוציא תואר משם..זה בדרך כלל תואר שני..וכשהיא כבר עובדת..ולכן הנגישות ללמודים מבחינת הזמנים, וכו..מסתדרת..ובחורה כזאת במילה אחת אומרת..רצינות..השקעה..ושום סטיגמה..לא תסיר את הערכה שלי כלפיה.. |
|
אני מדברת מההכרות שלי... יש לי חברות שמוציאות שם תואר ראשון והן גם עובדות תוך כדי, אז זה נסחב להן. ועוד חברה שמוציאה שם תואר שני...והיא כבר עובדת בתחום, ועובדת כמעט יום שלם ,לכן זה לוקח לה יותר זמן. זה ברור שלמידה עצמית דורשת הרבה משמעת עצמית!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:46 |
|
| |
| uניק כתב: |  | אני לא מסוגלת להכריח את עצמי לשבת וללמוד מול המחשב. גם עכשיו אני "עושה שעורי בית" אבל, בינתיים במקומות אחרים....
תוקן על ידי uניק ב- 06/09/2015 01:43:58
|
| משמעת עצמית זו מתנה..:) ותקשורת זה הדרך
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:47 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | | טום888 כתבה: |  |
| פרוזן כתב: |  | רק צריך הרבה משמעת עצמית לשבת וללמוד..אצל רובן זה נסחב הרבה זמן.
|
| בחורה שהולכת להוציא תואר משם..זה בדרך כלל תואר שני..וכשהיא כבר עובדת..ולכן הנגישות ללמודים מבחינת הזמנים, וכו..מסתדרת..ובחורה כזאת במילה אחת אומרת..רצינות..השקעה..ושום סטיגמה..לא תסיר את הערכה שלי כלפיה.. |
|
אני מדברת מההכרות שלי... יש לי חברות שמוציאות שם תואר ראשון והן גם עובדות תוך כדי, אז זה נסחב להן. ועוד חברה שמוציאה שם תואר שני...והיא כבר עובדת בתחום, ועובדת כמעט יום שלם ,לכן זה לוקח לה יותר זמן. זה ברור שלמידה עצמית דורשת הרבה משמעת עצמית!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ודווקא זה גורם לי ולא רק לי ..להערכה ...
כי זה מה שזה..רצינות.לחיים!!
|
|
|
|
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  |
|
| אז זה גירה אותי יותר... הלימודים שלי אוטוטו נגמרים חייבת משהו שיחזיק אותי מעכשיו אבל יותר רצינות ... לשבת וללמוד ? זה השקעה ששווה כל שניה... ואפשר לעשות גם מהבית רק להשלים שעות דרך האתר שלהם |
|
|
|
|
|
|
| |
את מכירה את עצמך ואת היכולות שלך. אם את מאמינה שאת תצליחי לכי על זה, אני מאחלת לך הצלחה רבה. ואני קצת מקנאה....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:48 |
|
| |
ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב
. רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:48 |
|
| |
שאפו!!
|
|
|
|