|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:51 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | ובהקשר לנועם טום .... אין משהו בדברי שמצריך סטיגמות. אפשר ללמוד דרך הבית |
|
חחח בדור שטחי כמו שלנו..
גם על זה ימצאו מה לומר אל תדאגי...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:51 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  | ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב. רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:52 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב
. רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול.. |
|
ילדה של אבא..שרואה בך אותו..לא סופרת אדם זולתו..
סטיגמות חולפות כמו מיים ,ישר לשום מקום, העיקר לרוץ מחר לתואר וללמוד נכון..
תמשיכי כך..לעולם לא לעצוררר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:55 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב
. רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול..
תמשיכי כך..לעולם לא לעצוררר!!! |
|
מעניין אם רק אני קראתי את זה במנגינה....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:57 |
|
| |
| uניק כתב: |  | ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב
. רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול..
תמשיכי כך..לעולם לא לעצוררר!!!
מעניין אם רק אני קראתי את זה במנגינה.... |
|
במנגינה...
את המנגינה הזא אי אפשר להפסיק...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 01:58 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב
תמשיכי כך..לעולם לא לעצוררר!!! |
| מנהל של פורום . על מה אתה חולם? מה יושב לך בלב .. יושב לו על גיטרה שיר ישן הוא מנגן.. מנסה לראות תטוב אין שום דבר אחר.. אך יש עולם שורע רק רוע רוצה אותך נופל.. עד סוף העולם אותך הוא ממרמר.. מנהל של פורום בסטיגמות יורידו אותך... אך יש תקווה קדימה למעלה אותך לא תעצור.. יידע זה רק כוח וכוח זה מישור... מנהל של פורום הכל מתגמד בעינך
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:00 |
|
| |
יוניק על מה הקנאה יקירה אם דלת מוח כמוני היפראקטיבית עם בעלת שתי אייקיו יכולה אז קל וחוימר הילדה הקטנה עם החצאית הקצרה..;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:01 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב
תמשיכי כך..לעולם לא לעצוררר!!! מנהל של פורום . על מה אתה חולם? מה יושב לך בלב .. יושב לו על גיטרה שיר ישן הוא מנגן.. מנסה לראות תטוב אין שום דבר אחר.. אך יש עולם שורע רק רוע רוצה אותך נופל.. עד סוף העולם אותך הוא ממרמר.. מנהל של פורום בסטיגמות יורידו אותך... אך יש תקווה קדימה למעלה אותך לא תעצור.. יידע זה רק כוח וכוח זה מישור... מנהל של פורום הכל מתגמד בעינך
תהיה לאילן..שום רוח סטיגמה לא תוכל לעולם..
וזה הזמן שלך לפרוח לכתוב ולהגיב על הכל..
לא לספור את העולם..שאומר שתפול....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:03 |
|
| |
ממה להתחיל?? הגובה היכולת לשבת ולמוד בבית בפאנן שלך על שאת לא צריכה לקום מוקדם בבוקר להמשיך??
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:05 |
|
| |
חחח טום אתה מנסה להתחרות בשנאל?... דווקה יצאת לא רע אבל הרף שלה גבוה...;) סתםם כולם מוכשרים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:05 |
|
| |
אנשים יש לי שאלה משוגעת אבל זרמו... מה ההעדף ? בחורה בת 21 עם לימוד חובה .. או בת 25 עם תארים ..:)? גם ההיפך .. גבר עם לימוד כללי צעיר ... או יותר מבוגר עם תארים... שאלה שטוחה אבל ענו בחכמה
|
|
|
|
|