בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול-טוק 5 - שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2015 01:50 לינק ישיר 

טום888 כתבה:

פרוזן כתב:
טום888 כתבה:

פרוזן כתב:
רק צריך הרבה משמעת עצמית לשבת וללמוד..אצל רובן זה נסחב הרבה זמן.

בחורה שהולכת להוציא תואר משם..זה בדרך כלל תואר שני..וכשהיא כבר עובדת..ולכן הנגישות ללמודים מבחינת הזמנים, וכו..מסתדרת..ובחורה כזאת במילה אחת אומרת..רצינות..השקעה..ושום סטיגמה..לא תסיר את הערכה שלי כלפיה..

אני מדברת מההכרות שלי...
יש לי חברות שמוציאות שם תואר ראשון והן גם עובדות תוך כדי, אז זה נסחב להן.
ועוד חברה שמוציאה שם תואר שני...והיא כבר עובדת בתחום, ועובדת כמעט יום שלם ,לכן זה לוקח לה יותר זמן.
זה ברור שלמידה עצמית דורשת הרבה משמעת עצמית!!

ודווקא זה גורם לי ולא רק לי ..להערכה ...כי זה מה שזה..רצינות.לחיים!!

נכון,אם יש את זה ...זה דבר מאד חיובי לחיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 01:51 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:
ובהקשר לנועם טום .... אין משהו בדברי שמצריך סטיגמות. אפשר ללמוד דרך הבית
חחח בדור שטחי כמו שלנו.. גם על זה ימצאו מה לומר אל תדאגי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 01:51 לינק ישיר 

שאנל22 כתבה:

ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב. רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 01:52 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:
ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב . רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול..
ילדה של אבא..שרואה בך אותו..לא סופרת אדם זולתו.. סטיגמות חולפות כמו מיים ,ישר לשום מקום, העיקר לרוץ מחר לתואר וללמוד נכון.. תמשיכי כך..לעולם לא לעצוררר!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 01:53 לינק ישיר 

טום888 כתבה:

שאנל22 כתב:
חחח בדור שטחי כמו שלנו..גם על זה ימצאו מה לומר אל תדאגי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 01:54 לינק ישיר 

פרוזן כתב:
טום888 כתבה:

שאנל22 כתב:
חחח בדור שטחי כמו שלנו..גם על זה ימצאו מה לומר אל תדאגי...

מסכים אז מה!!! רק הכנתי אותה מוכנה לומר אז מה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 01:55 לינק ישיר 

טום888 כתב:
ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב . רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול.. ילדה של אבא..שרואה בך אותו..לא סופרת אדם זולתו.. סטיגמות חולפות כמו מיים ,ישר לשום מקום, העיקר לרוץ מחר לתואר וללמוד נכון.. תמשיכי כך..לעולם לא לעצוררר!!!

מעניין אם רק אני קראתי את זה במנגינה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 01:57 לינק ישיר 

uניק כתב:
ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב . רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול.. ילדה של אבא..שרואה בך אותו..לא סופרת אדם זולתו.. סטיגמות חולפות כמו מיים ,ישר לשום מקום, העיקר לרוץ מחר לתואר וללמוד נכון.. תמשיכי כך..לעולם לא לעצוררר!!!

מעניין אם רק אני קראתי את זה במנגינה....
במנגינה... את המנגינה הזא אי אפשר להפסיק...:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 01:58 לינק ישיר 

טום888 כתב:
מנהל של פורום . על מה אתה חולם? מה יושב לך בלב .. יושב לו על גיטרה שיר ישן הוא מנגן.. מנסה לראות תטוב אין שום דבר אחר.. אך יש עולם שורע רק רוע רוצה אותך נופל.. עד סוף העולם אותך הוא ממרמר.. מנהל של פורום בסטיגמות יורידו אותך... אך יש תקווה קדימה למעלה אותך לא תעצור.. יידע זה רק כוח וכוח זה מישור... מנהל של פורום הכל מתגמד בעינך

Nobody perfect....I'm nobody ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2015 02:00 לינק ישיר 

יוניק על מה הקנאה יקירה אם דלת מוח כמוני היפראקטיבית עם בעלת שתי אייקיו יכולה אז קל וחוימר הילדה הקטנה עם החצאית הקצרה..;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2015 02:01 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:
ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב . רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול.. ילדה של אבא..שרואה בך אותו..לא סופרת אדם זולתו.. סטיגמות חולפות כמו מיים ,ישר לשום מקום, העיקר לרוץ מחר לתואר וללמוד נכון.. תמשיכי כך..לעולם לא לעצוררר!!! מנהל של פורום . על מה אתה חולם? מה יושב לך בלב .. יושב לו על גיטרה שיר ישן הוא מנגן.. מנסה לראות תטוב אין שום דבר אחר.. אך יש עולם שורע רק רוע רוצה אותך נופל.. עד סוף העולם אותך הוא ממרמר.. מנהל של פורום בסטיגמות יורידו אותך... אך יש תקווה קדימה למעלה אותך לא תעצור.. יידע זה רק כוח וכוח זה מישור... מנהל של פורום הכל מתגמד בעינך

Nobody perfect....I'm nobody ;)

כי הפורום לא עוצר הוא עף נרגש מלא עכשיו.. תהיה לאילן..שום רוח סטיגמה לא תוכל לעולם.. וזה הזמן שלך לפרוח לכתוב ולהגיב על הכל.. לא לספור את העולם..שאומר שתפול....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 02:02 לינק ישיר 

יוניק גם אני...זה כל הכייף.
איזה אנשים מוכשרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 02:03 לינק ישיר 

ממה להתחיל??
הגובה
היכולת לשבת ולמוד בבית בפאנן שלך 
על שאת לא צריכה לקום מוקדם בבוקר
להמשיך??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 02:05 לינק ישיר 

חחח טום אתה מנסה להתחרות בשנאל?...
דווקה יצאת לא רע
אבל הרף שלה גבוה...;)

סתםם כולם מוכשרים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2015 02:05 לינק ישיר 

אנשים יש לי שאלה משוגעת אבל זרמו... מה ההעדף ? בחורה בת 21 עם לימוד חובה .. או בת 25 עם תארים ..:)? גם ההיפך .. גבר עם לימוד כללי צעיר ... או יותר מבוגר עם תארים... שאלה שטוחה אבל ענו בחכמה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול-טוק 5 - שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 547 548 549 ... 674 675 676 לדף הבא סך הכל 676 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.