| נשלח ב-6/9/2015 02:07 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | חחח טום אתה מנסה להתחרות בשנאל?... דווקה יצאת לא רע אבל הרף שלה גבוה...;) סתםם כולם מוכשרים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
להתחרות???
אם אצא מקום שני ..הגעתי לפסגה מבחינתי..:)
פשוט הילד של אבא התנגן לי עם הסטיגמות..
תוקן על ידי טום888 ב- 06/09/2015 02:08:05
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:09 |
|
| |
יוניק אני כועסת! גובה ? ואם אני דומה לגרגמל??? לעבוד מהבית? זה לעצלנים כמוני!!! לקום מוקדם או לא ? ואם אגיד לך שיש לי אמא פולניה שמעירה אותי בשבע וחצי כי מבחינתה גם אם הלכת לישון בשבע עשרים וחמש . אני לא צריכה להיות בטטה ולישון באור יום,.. איך?? האק!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:09 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | |
|
לא מעל 25
ועם תארים..
אל תגידי שאת מחכה לאחד כזה...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:12 |
|
| |
אני מעדיפה גבר שלמד בישיבה תיכונית(ועשה בגרות מלאה) ואח"כ עבר לישיבה שחורה. גם מבחינת ראש הם בריאים מאוד. וגם מהבחינה שאח"כ קל להם ללמוד לתואר/לתעודה כלשהי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:13 |
|
| |
אם יש לך כזו אמא אז, אני מסירה את הקנאה על זה. אבל בעניין הגובה זה נשאר עדיין....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:14 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב
. רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול..
ילדה של אבא..שרואה בך אותו..לא סופרת אדם זולתו..
סטיגמות חולפות כמו מיים ,ישר לשום מקום, העיקר לרוץ מחר לתואר וללמוד נכון..
תמשיכי כך..לעולם לא לעצוררר!!! מנהל של פורום . על מה אתה חולם? מה יושב לך בלב .. יושב לו על גיטרה שיר ישן הוא מנגן.. מנסה לראות תטוב אין שום דבר אחר.. אך יש עולם שורע רק רוע רוצה אותך נופל.. עד סוף העולם אותך הוא ממרמר.. מנהל של פורום בסטיגמות יורידו אותך... אך יש תקווה קדימה למעלה אותך לא תעצור.. יידע זה רק כוח וכוח זה מישור... מנהל של פורום הכל מתגמד בעינך
וזה הזמן שלך לפרוח לכתוב ולהגיב על הכל..
לא לספור את העולם..שאומר שתפול.... |
|
ילד שלי אמנם זה רק בעינך.... כי העולם מלא ברוע ולמנוע אותך רוצה תמיד... אפילו שתצליח בשבילו ת׳ה לא ידיד... ילד שלי היום להצליח לא קאללל.,,, ובכלל במגזר של פינגווינים ודוסיזעם שכל אחד טועה... אפילו תעשה נכון עדיין זה לא זה... ילד שלי רק תפילה למעלה למעלהה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:14 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| פרוזן כתב: |  | אני הייתי מעדיפה גברבר יותר מבוגר עם תארים..(אבל לא מעל 25)
|
| לא מעל 25ועם תארים..אל תגידי שאת מחכה לאחד כזה...:) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:18 |
|
| |
| uניק כתב: |  | אם יש לך כזו אמא אז, אני מסירה את הקנאה על זה. אבל בעניין הגובה זה נשאר עדיין.... |
| היי היי... עד אמא שלי.... וזה בסדר העיקר לא תקנאי כי אין במה ... ואמא שלי היא האחת של חיי... אם אוהב את הגבר שלי חצי ממה שאני אוהבת ומחוברת לאמא שלי אז הוא יהיה הגבר המאושר עלי אדמות.... סליחה אמא שלכלכתי ... אז מחר אפשר לקום בשמונה ? לא? נו שוין ..( חחחח סתאם)
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:19 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | ילד של אבא על מה אתה חולם מה כואב לך בלב
. רוצה קצת אוניברסיטה רק ככה זה שלם.. בעולם שלי זה לא כלכך הולם... אך זה הזמן שלי לפרוח ולשכח ולדעת את הכל .. השם איתי תמיד לא אפחד ליפול..
ילדה של אבא..שרואה בך אותו..לא סופרת אדם זולתו..
סטיגמות חולפות כמו מיים ,ישר לשום מקום, העיקר לרוץ מחר לתואר וללמוד נכון..
תמשיכי כך..לעולם לא לעצוררר!!! מנהל של פורום . על מה אתה חולם? מה יושב לך בלב .. יושב לו על גיטרה שיר ישן הוא מנגן.. מנסה לראות תטוב אין שום דבר אחר.. אך יש עולם שורע רק רוע רוצה אותך נופל.. עד סוף העולם אותך הוא ממרמר.. מנהל של פורום בסטיגמות יורידו אותך... אך יש תקווה קדימה למעלה אותך לא תעצור.. יידע זה רק כוח וכוח זה מישור... מנהל של פורום הכל מתגמד בעינך
וזה הזמן שלך לפרוח לכתוב ולהגיב על הכל..
לא לספור את העולם..שאומר שתפול....
ילד שלי אמנם זה רק בעינך.... כי העולם מלא ברוע ולמנוע אותך רוצה תמיד... אפילו שתצליח בשבילו ת׳ה לא ידיד... ילד שלי היום להצליח לא קאללל.,,, ובכלל במגזר של פינגווינים ודוסיזעם שכל אחד טועה... אפילו תעשה נכון עדיין זה לא זה... ילד שלי רק תפילה למעלה למעלהה |
|
הילד הזה ממזמן חי נגד הזרם..
הולך נגד הרוח...
וסטיגמה היא בדיחה..ונושאה הוא ליצן..
לילד יש עמוד שדרה..וחיי את האני שלו...
ומכאן...נעבור לשיר לב חופשי...:)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:20 |
|
| |
אל תצחקו ... אבל אני מבעד גברים 25+ ולוידעת למה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:21 |
|
| |
הלב שלי לא חופשי עד שלא אמצא את החצי השני שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 02:21 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | אל תצחקו ... אבל אני מבעד גברים 25+ ולוידעת למה |
|
מה יש לכם עם מעל 25 פלוס...?
רק חגגתי 26...תפרגנו לזקן...:)
|