צודק טום, אז זהו שהמקום לא כזה גרוע (יש מצב שסיבוב בקניון גרוע יותר), כי בכל זאת בקושי מגיעים... התכוונתי יותר ספיציפית לנקודה שבמצב שיש אלטרנטיבות כשרות יותר (כל כך יותר) אז צריך לברר למה היא העדיפה שם, במקרה שהיא תגיד לי שלתואר שני יחד עם משרה מלאה זו הייתה האופציה היחידה- אז כל הכבוד לה על ההשקעה והמאמץ. אבל אם מתחילים הגמגומים- זה מחשיד. (ועדיין כמובן שכל מקרה לגופו וממש לא לעניין להכליל, יותר העליתי נקודות למחשבה מאשר הכרעה גורפת).
אהבתי שקלטת את השם שלי. יודע אנגלית אהה?? סורי בנות, זוהי דעתי האישית.
בזכות גוגל תרגום..
כל בחור ישיבה יודע אנכלית היום..:)))
נשלח ב-6/9/2015 02:35
IAF990 כתב:
אני לא מבין למה דווקא 25+? יש לי הרבה הצעות של בנות 22 עם תואר. ואני אישית אעדיף בחורה עם תואר מאשר בחורה בלי תואר (אפילו אם נטולת התואר כבר מחזיקה תפקיד כלשהו), ולא בגלל שכר אלא כי זה ערובה מסויימת לרמה אישית טובה+, והכי חשוב- יכולת להתמודד ולהתמיד בדברים, דבר נדיר בדור שלנו (כמוש אומרים שהיום יש יותר גירושים כי פעם את המקולקל תיקנו והיום מה שמקולקל ישר מחליפים) אבל מאוד הכרחי לחיי זוגיות.
ולגבי השאלה על האונ' הפתוחה- לתאור שני זה סבבה כי המסגרת מאוד נוחה למי שעושה במקביל לעבודה. אבל לתואר ראשון זה טעון בירורים ואומר דרשיני מסוים, כי יש המון אלטרנטיבות אחרות שהן כשרות למהדרין, וצריך לברר למה הבחורה 'התפשרה' על הפן הסוג של רוחני.
תואר שני תואר שני.... והשאלה הייתה שטוחה מראש בלי להיכנס למדוע ולמה... כי בוודאי יש עדיפויות של בת 18 בוגרת אוקספורד.. אממה אנחנו גדלים פעם בשנה ולא בשמיטה .... השאלה היא אם היית הולך על 25 עם תואר מבת 22 נטולת השכלה בכלל..:)
נשלח ב-6/9/2015 02:35
לקחתי בחזרה. לא ידעתי שאתם כאלה חכמים.... (זה אומר שגם אתה בדקת מה התירגום של זה?!)
נשלח ב-6/9/2015 02:36
פרוזן, האמת שכתבתי הפוך בדיוק, הסיבה שהייתי רטצה בחורה בעלת תואר היא לא רמת השכר שלה. ((אבל אני כמובן מסכים איתך שחוסן כלכלי זה די הכרחי לנישואים שלווים ונעימים)
unique/יוניק/ייחודית ידלי אנגלית ברמת שפת-אם למזלי :)
צודק טום, אז זהו שהמקום לא כזה גרוע (יש מצב שסיבוב בקניון גרוע יותר), כי בכל זאת בקושי מגיעים... התכוונתי יותר ספיציפית לנקודה שבמצב שיש אלטרנטיבות כשרות יותר (כל כך יותר) אז צריך לברר למה היא העדיפה שם, במקרה שהיא תגיד לי שלתואר שני יחד עם משרה מלאה זו הייתה האופציה היחידה- אז כל הכבוד לה על ההשקעה והמאמץ. אבל אם מתחילים הגמגומים- זה מחשיד. (ועדיין כמובן שכל מקרה לגופו וממש לא לעניין להכליל, יותר העליתי נקודות למחשבה מאשר הכרעה גורפת).
אני לא רואה שום גריעותא בדבר..שוב
המדד הוא הבחורה..לא מקום הלימודים..
ואם תגיד לי עכשיו..ככה מדרגים..
אז..סיימתי להתווכח..כי אני לא מדרג כך..
נשלח ב-6/9/2015 02:38
IAF990 כתב:
פרוזן, האמת שכתבתי הפוך בדיוק, הסיבה שהייתי רטצה בחורה בעלת תואר היא לא רמת השכר שלה. ((אבל אני כמובן מסכים איתך שחוסן כלכלי זה די הכרחי לנישואים שלווים ונעימים)