לא אני מבטיחה שזה האייפון על זה לא אגיד טעיתי... אגב אני הבעייתית עם הטום אהה תום?;)
יש לך מלא תום..מטום...:)
נשלח ב-6/9/2015 02:54
אפל באמת חכמים. אבל האוטוקורקט שלהם לעברית פשוט זוועתי, וכולם מסכימים על זה. אגב אם באמת האוטוקורקט הוא האשם, יש לנו עלייך טענה חדשה, למה הוא לא כבוי אצלך?
לא אני מבטיחה שזה האייפון על זה לא אגיד טעיתי... אגב אני הבעייתית עם הטום אהה תום?;)
יש לך מלא תום..מטום...:)
תום מטום??? אפשר פירוט? רק בגללך אני מסתובבת עם גז מדמיע ... אתה מדבר איתי על תום ?;)
נשלח ב-6/9/2015 02:55
IAF990 כתב:
אפל באמת חכמים. אבל האוטוקורקט שלהם לעברית פשוט זוועתי, וכולם מסכימים על זה. אגב אם באמת האוטוקורקט הוא האשם, יש לנו עלייך טענה חדשה, למה הוא לא כבוי אצלך?
כבודו..אלול!!!!
לדבר על אייפון???היום התחלת סליחות!!!:)
נשלח ב-6/9/2015 02:55
שאנל22 כתב:
יש לך מלא תום..מטום...:) תום מטום??? אפשר פירוט? רק בגללך אני מסתובבת עם גז מדמיע ... אתה מדבר איתי על תום ?;)
הייתי צריכה לתקן טום ותום שבע פעמים בהודעתי לתום... ולפעמים אני ניהנת מהטעויות שלו בהקלדה מהירה... פעם רשמתי לאמא חברה שלי נידרסה במקום התארסה .. נכנסתי הביתה אמא בדמעות... ואני כבר פרשתי מהאייפון הרביעי ... מה שקרה השבוע אנשים טובים עלו לי על הגלקסי עם המאזדה שש ... אז ביקשתי נדבה אייפון חמש של האח
נשלח ב-6/9/2015 03:07
ניחשתי, והיו לי גם כמה סימנים משכילים...אבל בסך הכל אתה בחור טוב (מספיק חנופה כדי שתשמור עלי מהמכות של שאנל?)