|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:13 |
|
| |
דווקא את זה אני כן מבינה בהחלט מבינה את ההחלטה רק לא מבינה למה הסמינרים לא מאפשרים הכשרה מקצועיות ונורמטיבית..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:13 |
|
| |
צודקת תמר , באמת מרגיז.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:15 |
|
| |
זה באמת דבר אבסורדי יש בסמינרים 4 מקצועות וכל שנה יוצאות אלפי בנות למה היא אפשר להכניס עוד מקצועות?! ואח"כ הם מתלוננים שבנות עוזבות אחרי התיכון.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:17 |
|
| |
אני לא מבינה את ההחלטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:18 |
|
| |
לא! מה שמרגיז זה שאין תארים ובגרויות..הם דופקות את הבנות, תעודת הנדסאי של מה"ט לא תמיד מתחשב (למתחילות) בכל מקום..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:23 |
|
| |
ח"ו שהבנות יהיו מלומדות ובעלות תארים.... זה איסור חמור...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:25 |
|
| |
uניק, כאחת שלא למדה בסמינר אני מבינה מאד את ההחלטה לשלוח לסמינר וכן מעצבן החוסר פרגמטיות, להוציא אלפי בנות ללא השכלה שעוזרת להן בבחירת מקוצע בידיעה שרובן עושות השלמות והולכות ללמוד ל3 שנים שהמטרה הראשונית של כולם- שהאישה תפרנס את הבית.... הזוי מבחינתי לראות נשים שרוצות שהבן זוג שלהן ילמד והן מבלות בהתרוצצויות ביין עבודה לימודים ומחיוביות אישיות.. לא מצליחה להבין למה זה חייב להראות ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:25 |
|
| |
זה דופק אותם..כי הבנות אח"כ לא משנה כמה הן משכילות אין להם אפשרות למקום עבודה שהולם את כישוריהן. וכמובן המשכורת בהתאם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:31 |
|
| |
תמר , מסכימה!. לגבי לימודים: כמו בעולם הרחב. יש את אלו שזה בשבילן, שרוצות את זה. ללמוד, להתקדם. שמעניין אותם קריירה, כמוני..יש לי בחירה להישאר במקום שלי עכשיו,עם משכורת סבירה. אבל אני אוהבת להתקדם וללמוד עוד ועוד. ככה זה האופי שלי. (גם תשלומי המשכנתא נושפות בעורפי ומעודדות אותי להתקדם ולעשות משהו עם היכולות שלי...)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:35 |
|
| |
ההחלטה בד"כ נובעת בגלל "השם ומה יגידו..." לא מבינה איך יש למורות את האומץ לדבר על שאסור לעזוב את התיכון וכו' ומצד שני שצריך לפרנס את הבית כי הבעל הוא אברך....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:36 |
|
| |
אני גם מחבבת התקדמות אבל יודעת שיו ם אחד אעדיף דברים אחרים ע"פ קרירה כמו לדוגמא עבודה בשעות נוחות, או מהבית העיקר מבחינתי זה להיות אמא טובה לילדים.. בנתיים מחפשת את אבא שלהם:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:36 |
|
| |
אני לא מחפשת קריירה. לומדת עכשיו כדי שלא אגיע לגיל מסוים ויראה שבזבזתי את זמני ולא ניצלתי את יכולותיי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:41 |
|
| |
תמר זה לא סותר זה את זה! אצלי מעל הכל זה הבית והילדים! (אצל כל אדם נורמלי) אבל אני מסתכלת על זה הפוך. כל עוד אין לי ילדים אני יכולה להתקדם בקריירה, בהמשך דווקא כי אני נמצאת במקום טוב בקריירה אני יכולה לקבל שעות נוחות או לפרוש למשהו עצמאי. יש לי את כל היכולות . כי ידע זה כוח. בנתיים עכשיו אני יכולה להרויח ולחסוך לימים אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:43 |
|
| |
שטויעס, יש לנו את אותה ההסתכלות... רק שלא תידעי לעולם כמה רואים בהורות דבר מעכב מבחינת קרירה... זו תפיסה רווחת
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:54 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | אני גם מחבבת התקדמות אבל יודעת שיו ם אחד אעדיף דברים אחרים ע"פ קרירה כמו לדוגמא עבודה בשעות נוחות, או מהבית העיקר מבחינתי זה להיות אמא טובה לילדים.. בנתיים מחפשת את אבא שלהם:) |
|
אוייש ככה הוא ברח ונטש אותם... אכזר שכמוהו.
|
|
|
|
|