|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:17 |
|
| |
שמח ששמח נותן לך משו להתגעגע אליו..... ומה קרה אפרת? יש איזה בחור ששבר את הלב?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:19 |
|
| |
להתגעגע.. לא נסחפת בכלל.... טום, מה זה משנה למה הלב שלה שבור.. בכל הזדמנות לב שבור לא עושה טוב לאף אחד..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:20 |
|
| |
אבל זה נהיה כ"כ קשה פתאום..... אני הולכת עם עיניים נוצצות ולא מאושר :( זה תחושה שחדשה לי ואני לא יודעת איך להתמודד איתה מספיק טוב.. תודה על ההבנה תמר לא מנחם בכלל ! ! אני גם עברתי, אני לא בת 22 ולא 23..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:21 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | שמח ששמח נותן לך משו להתגעגע אליו..... ומה קרה אפרת? יש איזה בחור ששבר את הלב? |
|
לרסיסים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:26 |
|
| |
זה כ"כ לא משנה בת כמה את... כאב לב הוא מעל גיל דת מוצע גזע ומין.. ושזה קורה בפעמים הראשונות זה קשה עוד יותר... ליבי איתך!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:28 |
|
| |
אפרת.. זה אכן כואב..בין אם זה היא ששברה לו ,או הוא ששבר לה..אבל דווקא מהשבר הזה יוצאים למקום יותר מושלם.. מנסיון...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:31 |
|
| |
קשה עד בלתי נסבל עם עליה ניכרת בדמעות.. ליבי מרגיש..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:34 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אפרת.. זה אכן כואב..בין אם זה היא ששברה לו ,או הוא ששבר לה..אבל דווקא מהשבר הזה יוצאים למקום יותר מושלם.. מנסיון... |
|
מאמינה יודעת מקווה אבל הקושי, גם הזמני, תקוע בלב והולך איתי לכל היום..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:35 |
|
| |
יש המון דמעות..המון זכרונות שצובטות את הלב. שיחות חוויות משותפות.נושאים שעלו.. המון המון הרגשה של לבד..זה כואב נורא..אני מכיר את זה..הייתי שם...ואפשר לומר שעדיין צובט..אבל לא צובט בצורה שתגרום שלא אתקדם ואחייך לעתיד..והאמת..גיליתי המון סיבות לחייך ולשמוח..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:40 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | יש המון דמעות..המון זכרונות שצובטות את הלב. שיחות חוויות משותפות.נושאים שעלו.. המון המון הרגשה של לבד..זה כואב נורא..אני מכיר את זה..הייתי שם...ואפשר לומר שעדיין צובט..אבל לא צובט בצורה שתגרום שלא אתקדם ואחייך לעתיד..והאמת..גיליתי המון סיבות לחייך ולשמוח.. |
|
זה בדיוק זה!! וברור לי שזה זמני, וברור שיש עוד הרבה סיבות להמשיך ולחייך ולשמוח והכל..על עצם החיים.. רק איך מתרוממים מזה? זה נדבק אליי כמו עלוקה ולא מרפה.. צף ועולה, עולה וצף..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:48 |
|
| |
זה יעלה ויצוף עוד זמן... אני יכול לומר לך , שאצלי זה היה ברמה של לעבור בפארק מסויים..לא יכלתי כי הייתי נזכר בכל מילה שדברתי שם בפון ,ממש בכל מילה.. הזמן יעשה א שלו..אבל לא רק הוא.. הלשתף ולפרוק את זה..הלצבור חוויות חיוביות ונעימות בחיים.והלקח ממה שהיה את הדברים הטובים שעשו אותך למשהי אחרת מרגישה יותר.מבינה יותר..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 23:54 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | זה יעלה ויצוף עוד זמן... אני יכול לומר לך , שאצלי זה היה ברמה של לעבור בפארק מסויים..לא יכלתי כי הייתי נזכר בכל מילה שדברתי שם בפון ,ממש בכל מילה.. הזמן יעשה א שלו..אבל לא רק הוא.. הלשתף ולפרוק את זה..הלצבור חוויות חיוביות ונעימות בחיים.והלקח ממה שהיה את הדברים הטובים שעשו אותך למשהי אחרת מרגישה יותר.מבינה יותר.. |
|
זה לא היה כ"כ מתקדם בכלל לא אבל יש ויש, יש כאלו שאני חוזרת לבית, שכחתי איך היה נראה ולא זוכרת מילה ממה שהיה.. ויש ( נדיר! אבל קרה!) שנכנס בסערה ללב וכובש אותו, מפיל אותו .. יכול להיות סתם התלהבות, קליק שנראה מטורף על פניו.. אבל הרגש, הו הרגש, כמה נתחים הוא תופס בחיי.. מכלה הרבה.. מעפיל על הכל.. יהיה טוב, כבר יותר טוב.. תודה על ההזדהות :)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2015 00:00 |
|
| |
אצלי זה היה קשר ארוך..עם המון שעות ונתינה..ימים ושבועות.. ועברתי את זה..והיום אני שמח!!... אז את תראי שבסוף הדרך עוד יהיה מאושר:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2015 00:04 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אצלי זה היה קשר ארוך..עם המון שעות ונתינה..ימים ושבועות.. ועברתי את זה..והיום אני שמח!!... אז את תראי שבסוף הדרך עוד יהיה מאושר:) |
|
וואווו קשההה גדול מהחיים מה שנקרא! בסוף בסוף.. תמיד מדברים על הסוף, מה עם התהליך?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2015 00:06 |
|
| |
הסוף? לא הגעתי אליו..אני עדיין לא נשוי.. אני בתהליך!! ואם מביטים קדימה..רואים איך החיים מזמינים סיבות לחייך... למחות דמעה..ולומר לעצמך להמשיך..
|
|
|
|
|