|
|
| נשלח ב-27/12/2015 02:44 |
|
| |
היו מתות...תראי כמה אמנות חחחח ואגב, האשכול בו כל מין מהלל את שלו ומכפיש את שאינו שלו, -זה לא האשכול הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 03:11 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | היו מתות...תראי כמה אמנות חחחח ואגב, האשכול בו כל מין מהלל את שלו ומכפיש את שאינו שלו, -זה לא האשכול הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אהה זה לא פה?!:) ידעתי שמישהו יגיד משהו...חיכיתי רק לראות מי יהיה הראשון חח
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 03:16 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | היו מתות...תראי כמה אמנות חחחח ואגב, האשכול בו כל מין מהלל את שלו ומכפיש את שאינו שלו, -זה לא האשכול הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי אהה זה לא פה?!:) ידעתי שמישהו יגיד משהו...חיכיתי רק לראות מי יהיה הראשון חח
|
|
אתם קורעים אותי על עוגות אין מנדט מגדרי יש את מיקי שמו מחד ואת קרין גורן מאידך בשביל להכין טוב צריך לדעת טוב התחלנו..תנו צאנס.. בשבוע הבא נראה אם חלו שפורים..:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 03:24 |
|
| |
כל אחד בשלן בדרכו הוא... אני מכין חביתה, ואנטריקוט. מספיק לי כרגע. פתוח ללמוד דברים חדשים אם הגברת תרצה. (גברתי העתידית, לא 'הקפואה' ;) ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 03:27 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | היו מתות...תראי כמה אמנות חחחח ואגב, האשכול בו כל מין מהלל את שלו ומכפיש את שאינו שלו, -זה לא האשכול הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי אהה זה לא פה?!:) ידעתי שמישהו יגיד משהו...חיכיתי רק לראות מי יהיה הראשון חח
אתם קורעים אותי על עוגות אין מנדט מגדרי יש את מיקי שמו מחד ואת קרין גורן מאידך בשביל להכין טוב צריך לדעת טוב התחלנו..תנו צאנס.. בשבוע הבא נראה אם חלו שפורים..:)
|
|
כמה צאנסים?..אין לנו הרבה סבלנות..
וברור שאין, זה נכתב בצחוק (בהקשר לאשכול של ליטאי)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 03:27 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | כל אחד בשלן בדרכו הוא... אני מכין חביתה, ואנטריקוט. מספיק לי כרגע. פתוח ללמוד דברים חדשים אם הגברת תרצה. (גברתי העתידית, לא 'הקפואה' ;) ) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תתחיל להשקיע.. מי שאוהב שלמה ארצי אמור להיות עם פ"זמ ברומנטיקה.. אנטריקוט וחביתה וזהו??? ר שלוימה מתבייש בך!!:))
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 03:40 |
|
| |
אני מעריך כל אחד שהוא בבית מענטש באמת ולא משנה איך מה כמה ולמה כל עוד שמכבדה יותר מגופו הוא נחשב הבישולים וכל השאר זה לא האישיו..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 03:42 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | היו מתות...תראי כמה אמנות חחחח ואגב, האשכול בו כל מין מהלל את שלו ומכפיש את שאינו שלו, -זה לא האשכול הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי אהה זה לא פה?!:) ידעתי שמישהו יגיד משהו...חיכיתי רק לראות מי יהיה הראשון חח
אשכול חדש:) הווי דנה את כל הגברים שמכינים עוגה.לכף זכות:)
כמה צאנסים?..אין לנו הרבה סבלנות..
וברור שאין, זה נכתב בצחוק (בהקשר לאשכול של ליטאי) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 03:52 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | היו מתות...תראי כמה אמנות חחחח ואגב, האשכול בו כל מין מהלל את שלו ומכפיש את שאינו שלו, -זה לא האשכול הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי אהה זה לא פה?!:) ידעתי שמישהו יגיד משהו...חיכיתי רק לראות מי יהיה הראשון חח
|
|
חחח נשמע מוזר.. ככה זה כשמתרגלים למשהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 03:55 |
|
| |
דווקא הווי דן רת כל השקרניות לא נשמע מוזר.. התרגלנו?
חחח נשמע מוזר.. ככה זה כשמתרגלים למשהו.
|
|
|
|
|
|
|