| נשלח ב-22/3/2016 20:11 |
|
| |
אני לא מבין את מה שאתם מדברים "אכזבה" ו"צניחה" זה נשמע שאתם כותבים שיר נושא לאלכוהוליסטים אנונימים ומחפשים מילים פואטיות. אין שום אכזבה ושום נפילה... (פעם אחת בחיים שתיתי עד שכרון אמיתי שבכלל בוקר למחרת לא זכרתי את הערב שהיה) מעולם לא הרגשתי כזה דבר. התפכחות משמעותה לחזור לחיים הרגילים עם התחושות הרגילות. אין פה שום דבר קיצוני ואפילו לא לרגע. כשאני מנסה לדלות מהראש דימוי יותר מדויק למצב המתואר- עולה לי נסיעה ברכב (רצף החיים), פתאום כניסה למנהרה שמסתירה את המסביב (השתיה שמסתירה את המסביב), ואז יציאה מהמנהרה ושוב רואים את כל סביבת הכביש (אותה התפכחות, חוזרים לראות הכל בין אם אוהבים ובין אם לא). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 20:12 |
|
| |
אגב ההפסד היחיד בשתיה זה לאדם שלא שולט בעצמו ומפעם לפעם מעלה בכמות, עד שממש צורך אתזה, ההתמכרות היא האסון (מה שגורר אח'כ אסון גדול יותר שהוא הנזק לכליות) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 20:12 |
|
| |
| עופה_מוזרה כתב: |  | תלוי על מה אומרים אתזה. זה כמו השאלה הגדולה- מה עדיף?! לאהוב ולאבד, או לא לאהוב בכלל? ההנאה במקרה הזה, וודאי שהיא לא שווה. כי כאב האובדן עמוק יותר לדעתי. אבל במקרה של השתיה.. =) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
העניין הוא לא תלוי...הוא מיובש ומקופל בארון שבלב:) לא לאהוב בכלל עדיף.. הכאב בלאהוב ולאבד נורא יותר מנסיון אישי וזה אומר בן אדם שבאמת חי אצת החיים ואת הרווקות והבדידות בהצלחה הקושי וההתמודדות שלי זה במה שאבדתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 20:17 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אני לא מבין את מה שאתם מדברים "אכזבה" ו"צניחה" זה נשמע שאתם כותבים שיר נושא לאלכוהוליסטים אנונימים ומחפשים מילים פואטיות. אין שום אכזבה ושום נפילה... (פעם אחת בחיים שתיתי עד שכרון אמיתי שבכלל בוקר למחרת לא זכרתי את הערב שהיה) מעולם לא הרגשתי כזה דבר. התפכחות משמעותה לחזור לחיים הרגילים עם התחושות הרגילות. אין פה שום דבר קיצוני ואפילו לא לרגע. כשאני מנסה לדלות מהראש דימוי יותר מדויק למצב המתואר- עולה לי נסיעה ברכב (רצף החיים), פתאום כניסה למנהרה שמסתירה את המסביב (השתיה שמסתירה את המסביב), ואז יציאה מהמנהרה ושוב רואים את כל סביבת הכביש (אותה התפכחות, חוזרים לראות הכל בין אם אוהבים ובין אם לא). נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כתיבת שירים היא חלק מההרפיה שלי יותר משתייה:) הדרמטיות שבה כל אחד הגיב לשוט הגואל אותו מכל רע.. נתנה לי דרייב להכנס לנושא של מה עדיף מה יותר מר ממה ההתאכזבות או האי מציאות..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 20:19 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אגב ההפסד היחיד בשתיה זה לאדם שלא שולט בעצמו ומפעם לפעם מעלה בכמות, עד שממש צורך אתזה, ההתמכרות היא האסון (מה שגורר אח'כ אסון גדול יותר שהוא הנזק לכליות) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
וכמו שאמרו חכמינו.. אם שותים לא נוהגים.. ואמר מי שאמר מי שלא נזהר בזה"ב ..יזדקק למשי זהב ל"ע..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 20:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 20:34 |
|
| |
עם מה את לא מסכימה...... אהההה? תגידי, איש איזה מקום יהודי, שלא חוגגים בו פורים, חוץ מבלגיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 20:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 20:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 21:20 |
|
| |
הבלגים לא חוגגים פורים.. רשועים ארורים...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 23:27 |
|
| |
| tamar8 כתבה: |  |
עם מה את לא מסכימה...... אהההה? תגידי, איש איזה מקום יהודי, שלא חוגגים בו פורים, חוץ מבלגיה? |
|
עם כל הקטע של שתיה/הדחקה / עצבות וכו'... אם את לא תחגגי (אבוי לנו!!!!!!)... אז גם אצלך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|