לא. (לא שהייתי מעז לענות כזו תשובה לאיזה בזמן אמת, אבל אם כבר מדברים על זה)
מה כואב לדעת שבעלך צריך פי3 תשומת לב? מה מפריע לך שבזמן שאת בעבודה הוא מתעמת עם ניוטרל ורציף על איזה עקבים בחורה צריכה לפגישה? אדרבה, כשתחזרי מהעבודה הוא יהיה מחוייך, רגוע ונינוח.
זה לא אומר שזה יהיה על חשבונך, אלא רק כשאת לא שם ולא יכולה לתת את אותה תשומת לב.
כל עוד זה לא גובל בעניינים של צניעות, זה באמת דיי דומה לynet
אני ממש לא מסכימה עם זה. זה אומר שתשומת הלב שאני נותנת, כשאני כן שם, לא מספיקה.
כשבנאדם יודע שיש לו את מנת תשומת הלב מהבנדם שהוא אוהב (מדגישה, מהבנדם שהוא אוהב), הוא לא מחפש שום תשומת לב במקום אחר. יש לו רוגע, ואפי' יותר מזה, הוייכוח עם ניוטרל על העקבים, לא מעניין אותו. ברמה הבסיסית של עניין. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי..
לא יודעת מה איתכם... אני תמיד אעדיף שבעלי ידבר עם חברים שלו במציאות, במקום לדבר אל ניקים וירטואליים עלומי שם...
וגם לגבי עצמי - אני באמת מקווה שכשאתחתן לא אכנס לפה. כי עם כל הכבוד - זה פורום שנועד לעניין אחד - שידוכים. ואני אעדיף להתעסק בעניין הבא: ילדים ועכשיו ברצינות: בתור בחורה רווקה, האנונימיות פה טובה לי כשאני רוצה להתייעץ או סתם לשתף ולא מול החברות שלפעמים מתחילות לרדת על ה"לחוצת חתונה" שכמוני... (האמת שכולן יורדות על כולן... אבל עדיין, באווירה כזאת פחות נחמד לשתף. ויש גם דברים שבכללי לא חושבת שכדאי לשתף חברות). אבל בתור נשואה - מה לי ולזה? אני מקווה ומתפללת שתהיה לי ולבעלי זוגיות מספיק טובה כדי לשתף אותו בהכל.
נשלח ב-30/3/2016 21:09
פה נעוצה הטעות של שתיכן...
אתן חושבות שאחרי החתונה, גם אם הזוגיות הכי מושלמת בעולם, הבעל נוטש את כל העולם לטובתכן? עדיין יתחשק לו לצאת לים עם חבר, ועדיין יתחשק לו לצחוק עם המוכר בחנות, ועדיין יתחשק לו להיכנס לפורום.
וזה לא יעשה את הזוגיות לפחות מאושרת!! וזה לא אומר שאתן לא מספיקות!! אתן מספיקות למה שזוגיות מביאה.
ולא מועילות כלום במה שלא קשור לזוגיות...מה קשה להבין?
אתן חושבות שאחרי החתונה, גם אם הזוגיות הכי מושלמת בעולם, הבעל נוטש את כל העולם לטובתכן? עדיין יתחשק לו לצאת לים עם חבר, ועדיין יתחשק לו לצחוק עם המוכר בחנות, ועדיין יתחשק לו להיכנס לפורום.
וזה לא יעשה את הזוגיות לפחות מאושרת!! וזה לא אומר שאתן לא מספיקות!! אתן מספיקות למה שזוגיות מביאה.
ולא מועילות כלום במה שלא קשור לזוגיות...מה קשה להבין?
היי 990 יש מצב שלא קראת את מה שכתבתי מספיק טוב? אין לי שום בעיה שילך לחברים וידבר איתם... מצידי שיעשה איתם ערבי תרבות עם מנגל ובירות או עם צ'ולנט - איך שהוא יעדיף
אבל פורום אנונימי וירטואלי - הייתי מעדיפה שלא
נשלח ב-30/3/2016 21:32
נכון. בידוע הוא שאני רכושנית נורא. צריכה לטפל בזה..