לא מחייב פרפרים... גם הערכה מספיקה.. ושאת יודעת שאת נותנת למשו שלך זה לא משו זר... תחשבי ... זה חלק ממך..
נשלח ב-16/2/2015 15:00
בסד
ומה קורה אם יום אחד הערכה יורדת? ולא ממש היית רוצה שה"חייזר" הזה יקרא חלק ממך?....יש ימים כאלה בנישואין....
נשלח ב-16/2/2015 15:04
איך את מגיע לקטע הזה כ"כ מהר..
יופי.. כתבת ימים.. אז תלמדי להתגבר באותם הימים.. לא הכל תמיד חלק גם כשאת רווקה...נכון?
אא"כ זה משו ממש חריג... השאלה מה סף החריגות שלך...אולי את צריכה להאריך אותו קצת...
נשלח ב-16/2/2015 15:06
בסד
נגיד מאד יכול להיות שהגבר מעיר לך על האוכל יותר מדי אחרי השקעה גדולה...או על משהו בחיצוניות שלך בחוסר טאקט... באותו רגע את תעריכי אותו?יהיה לך כוח להתגמש?לבוא לקראתו? זלא אמור לקחת יותר מדי זמן מהחתונה
נשלח ב-16/2/2015 15:09
כשאח/ות שלך מעיר/ה לך משהו בחוסר טאקט, כמה זמן את "ברוגז"?
אדם,אל תשווה אחות לבין קשר אינטמי זוגי עם גבר שהוא גם במקרה "חצי ממני"...מי צריך חצי טיפש אהה?
נשלח ב-16/2/2015 15:18
בסד
אגב אדם,בהחלט שאם היו שואלים אותי אם אני רוצה להתחתן עם אחותי...הייתי מסרבת. כך שזה ש"חיים" עם אחות ומשלימים מכורח המציאות לא אומר שזה האידיאל בקשר הזוגי... לא חיים עם בן זוג בצורה של "כיבוי שרפות" אלא מתוך כייף ובחירה.
נשלח ב-16/2/2015 15:25
איזה ימים משעממים יש לגברים. לנו לפחות מגוון ומעניין
נשלח ב-16/2/2015 15:27
חייכנית770 כתב:
בסד
חעעע בהחלט ככה זה יום של אישה.......
אדם,אל תשווה אחות לבין קשר אינטמי זוגי עם גבר שהוא גם במקרה "חצי ממני"...מי צריך חצי טיפש אהה?
את לא יודעת מיהו, וכבר קובעת שהוא טיפש?!.... ברור שעם נקודת פתיחה כזאת, החיים לא יהיו דבש...
תוקן על ידי פרוזן ב- 16/02/2015 15:29:03
נשלח ב-16/2/2015 15:30
בסד
חחח מצחיקה אמרתי במקרה שינהג כך...כך תחשבי עליו...אנחנו לא מלאכיות. תקשיבי מההתחלה. ואני לא ביקשתי אבחון עלי... סה"כ רוצה לפתח שיחה בכיוון "זוגיות כשיורדים מהענן"...
נשלח ב-16/2/2015 15:36
חייכנית770 כתב:
בסד
חעעע בהחלט ככה זה יום של אישה.......
אם תמיד תסתכלי על הקשר כמו משהו שהוא במקרה וקל להתרה ולא "כורח המציאות" אז לא תתאמצי בשבילו. אם את באה לחתונה רק כדי "להחתים כרטיס" אז ברור שברגע שמשהו לא מתאים לציפיות השכר שלך מיד תחפשי עבודה אחרת..
(זה כמובן לא פוטר אותו ממינימום של אינטלגנציה רגשית)