|
|
| נשלח ב-14/7/2016 12:55 |
|
| |
זלמן??? כאן??? אני מאמין באמונה שלימה בתחית המתים:)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2016 14:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2016 15:20 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | תקשיבו, חשבתי על זה, שיכול להיות שזה שקשה לי לדבר בדייטים זה בגלל כל 'המשחקיאדה' שמסביב. הקטע הזה שצריך לדבר שיחת חולין, כשלמעשה לשני הצדדים ברור שהם פה אחרי בירורי שתי וערב, על מנת לנסות לקלוט את מה שלא נאמר. אז חשבתי שיהיה לי הרבה יותר קל אם אוכל להניח את הקלפים על השולחן: "שלום, אתה אמנם רואה אותי עדינה, אבל רק שתדע שאני פייטרית רצינית. גם אם יפלו פה שתיקות, ביום יום אני טיפוס דעתן שלא סוגר את הפה. גם אם קיבלת רושם כזה, אני לא מצחיקה ונחמדה, אלא צינית ועוקצנית להחריד. תחשוב טוב טוב לפני שאתה נכנס לזה. לא...אל תתאמץ לחייך...תוריד את הכובע, שב בנוחות, ותגיד לי עכשיו מתי הפעם האחרונה שהעיפו אותך מהישיבה ולמה?  מי מהמר על זה שזה יעבוד לי? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2016 10:51 |
|
| |
בינגו. לא חבל ששנינו נבזבז שעה שלימה? ככה על ההתחלה יודעים שאני כנראה מידי הפוכה בשבילו, ושהוא מידי רגיל בשבילי. שונאת נורמלים. 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2016 17:14 |
|
| |
תשאבעס לכל חברי הפורום..כולם. מתשסו..עד הנה.. ובמוצש כולנו....ימשיך כבודו... 990 במוצש כולנו.....:)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2016 17:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 01:12 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | | כולם רוצים להיות שונים... איזה אוריגינל מצד כולם :\ |
|
יש לי משנה סדורה בנושא. ולרוע מזלך זה בדיוק הרגע שאני הולכת לפרוש אותה: אומרים: אל תלכו לאן שמובילה אתכם הדרך. במקום זאת, לכו במקום שאין בו דרך והשאירו אחריכם שביל. יש אנשים, שפשוט עושים מה שנראה להם לנכון, בלי קשר לסביבה, והם אלה שיוצרים את השביל. ויש כאלה, שהמטרה אצלם היא להיות שונים, ולכן גם אם הרצון שלהם במקרה משתלב עם ה'נורמה' הם בכוח יעשו ההיפך. ההבדל בין שני הסוגים האלה, הוא שמיים וארץ. זה כמו הסיפור על אותו נהג רכבת שסטה מהמסילה. שאלו אותו: "למה ירדת מהפסים?" אז הוא ענה: "כי היתה פרה על המסילה" -"אז למה לא דרסת אותה???" הנהג: "זה מה שניסיתי לעשות אבל היא ברחה..." במילים אחרות, כשמאבדים את המטרה מה שנשאר זה סתם טמטום, לא אינדיבידואליות.
וזה מה שהרבה פעמים אני רואה..אנשים רגילים בתכלית, שתמיד שוחים יחד עם הזרם, איפה שלא צריך פתאום מחליטים לעשות איזה שטות בתירוץ של 'אני עושה דברים על פי דרכי'. ולדעתי, זה פשוט נובע מאיזה אופנה שצצה בשנים האחרונות 'להתחבר לאני הפנימי שלי'..וכל החרטא הזאת.
אז מה הנקודה שלי? יש לי כמה. דבר ראשון, לשבור את ההנחה שאדם אינדיבידואל הוא אדם 'שונה'. זה יכול להיות אדם שפשוט יודע לשלב בין האמת הפנימית שלו לציפיות החברה, שזה בעיניי הכי טוב. דבר שני, כל פרט בחברה, הוא שונה משאר הפרטים, מעצם ברייתו. אין צורך 'לרצות' להיות שונים. כמו שאין צורך 'לרצות' לשמוע מקדחה שקודחת בקיר שמעל הראש שלך. זה פשוט לא תלוי ברצון. דבר שלישי, כשאני אומרת שאני שונאת אנשים נורמלים, אני מתכוונת מילולית, לזה שאני לא אוהבת אנשים שהם יותר נורמלים ממני. כי אני אוהבת שגם כשאני מדברת שטויות, אני רגועה שזה שמולי יותר מטורלל ממני. :P
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 15:36 |
|
| |
שכוייח דבי, אבל אני ממש לא מסכימה איתך. כולם מנסים להיות שונים, מיוחדים, מעל כולם כי יש להם "דרך משלהם". כך, שכולנו בעצם בעלי אותו רצון ב-ד-י-ו-ק ובעצם, כולנו אותו דבר.אולי כדאי שסוףסוף אחד יקום ויצעק אני רוצה להיות נורמאליייייייייייי!!! אני רוצה שגרה משעממת ולהיות פשוט אני, בלי גינונים וסטיות מיוחדות למיניהם, לא מחפש להיות הכי חכם\מוצלח\שווה\מלא את החסר.תתפלאי, אבל אדם זה הוא הוא השונה והמיוחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 18:57 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | שכוייח דבי, אבל אני ממש לא מסכימה איתך. כולם מנסים להיות שונים, מיוחדים, מעל כולם כי יש להם "דרך משלהם". כך, שכולנו בעצם בעלי אותו רצון ב-ד-י-ו-ק ובעצם, כולנו אותו דבר.אולי כדאי שסוףסוף אחד יקום ויצעק אני רוצה להיות נורמאליייייייייייי!!! אני רוצה שגרה משעממת ולהיות פשוט אני, בלי גינונים וסטיות מיוחדות למיניהם, לא מחפש להיות הכי חכם\מוצלח\שווה\מלא את החסר.תתפלאי, אבל אדם זה הוא הוא השונה והמיוחד. |
|
חזרי בך מיד!!! חח..סתם.. אני לא חושבת שמה שכתבת סותר את מה שאני כתבתי. להיפך, זה בדיוק מה שאמרתי, רק שהניסוח שלי קצת יותר עצבני ומבולגן משלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 14:19 |
|
| |
פינת ה..פולניות מדברות על הכל..עם דבי ופשוט..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 14:20 |
|
| |
אמריקאית בייבי, כבוד
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 14:35 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | פינת ה..פולניות מדברות על הכל..עם דבי ופשוט.. |
|
תמשיך ככה, ואני אפנה למנהל הפורום הוא חתיכת קשוח, תזהר לך! 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 14:38 |
|
| |
אההההה....הבנתי....התכוונת לכתוב פינת ה פלוניות, יעני פלוניות אלמוניות...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 14:43 |
|
| |
טום הבטיח אשכול חדש, טום יקיים... (realy?(
|
|
|
|