חוץ מהקטע ששיערתי שאת חתיך.. ודי לנפח לי כבר את הפדיחה. זה בעיקרון באשמתך. הניק הזה זה פשוט הטעית ציבור הבוחרים, טוב, בלי הבוחרים. אני אשנה עוד מעט את השם שלי ל'דב' ואני רוצה לראות מי לא יטעה..
נשלח ב-29/8/2016 15:22
הי הי הי אם הייתי גבר, הייתי מזה חתיך, אומרת לך.
נשלח ב-29/8/2016 15:44
לא הייתי רואה בזה הצלחה כזאת מסחררת.... אבל נו...לו היית גבר..לפחות הניק היה מתאים
תוקן על ידי Debie ב- 29/08/2016 15:45:52
נשלח ב-29/8/2016 17:23
ברור שזו הצלחה, זה מצרך נדיר, גבר חתיך בשילוב של חכם ובעל מידות טובות? הי, הייתי מתה לצאת איתי ;)
נשלח ב-29/8/2016 17:32
פשוט_וטוב כתב:
ברור שזו הצלחה, זה מצרך נדיר, גבר חתיך בשילוב של חכם ובעל מידות טובות? הי, הייתי מתה לצאת איתי ;)
אני חושבת שזה היתרון בלהיות מפוצלת אישיות..
ואת יודעת מה, יכול להיות שכגבר-את חכמה ובעלת מידות.. כי גם ככה מגבר אין ציפיות מידי גבוהות...
נשלח ב-29/8/2016 17:53
בדיוק הנקודה שלי, אהיה גבר עם ציפיות כשל אישה
נשלח ב-29/8/2016 18:04
פשוט_וטוב כתב:
בדיוק הנקודה שלי, אהיה גבר עם ציפיות כשל אישה
תראי כמה זמן לקח לגאונית עצומה שכמותי להבין אותך.. את באמת באר בלתי נדלית של עמקות מחשבה..
לדעתי החוכמה שלך, והפיוטיות של רציף ויש לנו שיר השירים נוסף
נשלח ב-30/8/2016 15:07
אולי פשוט, לקחת את זה לשטח עמוק במיוחד כשזו לא הייתה המטרה... ואולי לא ירדת לעומקם של הדברים כלל כך או כך, תודה על המחמאה תוסיפי גם את הסמיילים שלך, אי אפשר בלעדיהם אגב, לא חושבת שסמיילים, אימוג'ים, איורים מקפצים וכו, באות בגלל קושי בהתבטאות?
נשלח ב-30/8/2016 18:16
פשוט_וטוב כתב:
אולי פשוט, לקחת את זה לשטח עמוק במיוחד כשזו לא הייתה המטרה... ואולי לא ירדת לעומקם של הדברים כלל כך או כך, תודה על המחמאה תוסיפי גם את הסמיילים שלך, אי אפשר בלעדיהם אגב, לא חושבת שסמיילים, אימוג'ים, איורים מקפצים וכו, באות בגלל קושי בהתבטאות?
אני אשאל את זה אחרת..
באמת נראה לך שיש לי קושי בהתבטאות?
נשלח ב-31/8/2016 13:15
שואלת, את חושבת שסמיילים, אימוג'ים, איורים מקפצים וכו, באות בגלל קושי בהתבטאות?
נשלח ב-31/8/2016 15:07
פשוט_וטוב כתב:
שואלת, את חושבת שסמיילים, אימוג'ים, איורים מקפצים וכו, באות בגלל קושי בהתבטאות?
לא. זה בא בגלל קושי בהשמעת הטון, למרות שלפעמים אני חושבת שכשאני שמה אימוג'י זה הורס את כל הכיף. נגיד כשאני רואה כאן תגובה רגשנית מידי או מידי מתפייטת בלי קשר, אז מיד האינסטינקטים שלי קוראים לי 'להשמיד להרוג ולאבד'.. אלא מה? אני לא מחפשת לעוף מהפורום (לא בשלב זה בכל אופן), ולכן אין מנוס מלרכך את התגובות המרושעות עם איזה פרצופון שובב..
בקיצור, הפרצופונים החמודים האלה הם כמו הילדים של החמאס, מכסים על כל הפשע והרשע במעטה של תום נעורים..
(שימי לב, שפה אין אימוג'ים..)
נשלח ב-31/8/2016 20:54
חח גאה בך, באמת באתי להעיר שהתבטאת מעולה, והבנתי שאת צוחקת, ללא אמצעי הביטוי האיורי, כבוד.
נשלח ב-31/8/2016 22:08
שיח נשי כזה מלבב..לא רוצה להפריע..:) ערב מבורך..
נשלח ב-1/9/2016 00:29
טום888 כתב:
שיח נשי כזה מלבב..לא רוצה להפריע..:) ערב מבורך..
שיח נשי? מה זה השוביניסטיות הזאת?
אגב, בא לי שגם הניק שלי יהיה צבוע בצבע יפה כזה.. נגיד סגול אם אפשר?