לרגע לא חשבתי שתיקחי את דברי ברצינות/שתנסי לחשוב קצת מעבר לצלחת הגאווה שלך. לא יודעת מי את אבל ממש לא הייתי רוצה אישיות כמו שאת מייצגת כאן את עצמך,שתלמד את הבת שלי. מורה אמתית צריכה לדעת לקבל את השוני שבכל תלמיד.צריכה לאהוב ולטפח סקרנות טובה. צריכה לענות על שאלות בחכמה.צריכה להיות עם ענווה כדי שבנות ירצו בקרבתה. צריכה ללמד מזה כבוד הדדי גם אם את לא מסכימה עם הדרך של השני/ההתנהגות של השני. חבל שהיום בוחרים מורות עפ"י ידע ולא עפ"י אינטליגנציה רגשית בסיסית.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/02/2015 11:32:02
נשלח ב-18/2/2015 11:56
חייכנית770 כתבה:
tootii2 כתב:
חייכנית770 כתבה:
בסד
את יכולה להמשיך לצחוק העיקר שהבנת את העיקרון.
אם חשבת שאני עוזבת את הפורום או מפסיקה להגיד "כמה שאלות יש לך"... אז... לא.
לרגע לא חשבתי שתיקחי את דברי ברצינות/שתנסי לחשוב קצת מעבר לצלחת הגאווה שלך. לא יודעת מי את אבל ממש לא הייתי רוצה אישיות כמו שאת מייצגת כאן את עצמך,שתלמד את הבת שלי. מורה אמתית צריכה לדעת לקבל את השוני שבכל תלמיד.צריכה לאהוב ולטפח סקרנות טובה. צריכה לענות על שאלות בחכמה.צריכה להיות עם ענווה כדי שבנות ירצו בקרבתה. צריכה ללמד מזה כבוד הדדי גם אם את לא מסכימה עם הדרך של השני/ההתנהגות של השני. חבל שהיום בוחרים מורות עפ"י ידע ולא עפ"י אינטליגנציה רגשית בסיסית.
חבל מאוד.
מזל שאני לא באמת לוקחת אותך ברצינות- כי אם היית ב א מ ת יודעת מי אני. .. היית מדברת אחרת.
ויש כאן אנשים שיכולים להעיד על : מי אני כמורה, כאישיות.. וכו'...
חבל מאוד.
מזל שאני לא באמת לוקחת אותך ברצינות- כי אם היית ב א מ ת יודעת מי אני. .. היית מדברת אחרת.
ויש כאן אנשים שיכולים להעיד על : מי אני כמורה, כאישיות.. וכו'...
יכול להיות שבמציאות את שונה.ואני באמת שמחה שכך... לכן אני הדגשתי "אישיות כפי שאת מייצגת כאן את עצמך".... מה שלא יהיה אני מתנצלת אם פגעתי בך במילותיי זו לא הייתה כוונתי... אם תרצי אשמח להתכתב איתך בפרטי בצורה מכובדת לשנינו...