חעעע זה מה שאמרה חברתי. אנחנו נלחמות יוצאות לעבוד לומדות עושות הכל ועדיין הגברים מסתכלים עלינו כאל טיפשות...ויחפשו את "הסימנים" לכך בנרות... אז לפחות נהנה בחיים ונתן להם את שרביט הפרנסה ונהנה "מהטיפשות"...
נשלח ב-23/2/2015 14:04
חייכנית770 כתב:
בסד
חחעע אני מקווה שאתה אומר אתזה בצחוק
כן, ברור...
(נמשיך לתת לך את האשליה.. )
בסד
חעעע זה מה שאמרה חברתי.
אנחנו נלחמות יוצאות לעבוד לומדות עושות הכל ועדיין הגברים מסתכלים עלינו כאל טיפשות...ויחפשו את "הסימנים" לכך בנרות...
אז לפחות נהנה בחיים ונתן להם את שרביט הפרנסה ונהנה "מהטיפשות"...
עם מחשבות כאלה ,שום גבר נורמלי ,לא ישליך את עצמו לידיים שלך....
נשלח ב-23/2/2015 14:09
בסד
רגע אז אתה רוצה לאכול את כל העוגה מכל הכיוונים ולהשאיר אותה שלמה? גם לספר לאישה שהיא טיפשה וגם להתפרנס ממעשי ידיה?לא נראה לך עזות מסוימת?
נשלח ב-23/2/2015 14:18
לא הבנת את מה שכתבתי? גבר בחיים לא יספר לאשתו שהיא טיפשה.. הוא תמיד יהלל וישבח את חוכמתה ובתמורה לצומי יקבל את מבוקשו.. זה לא אומר..שהוא לא חושב שהיא טפשה.. ואגב אני זה לא האישיו...זה ככה היום ..תתמודדי לא איתי.אלא עם כל חבדניק פוטנציאלי לדייט!!
נשלח ב-23/2/2015 14:22
בסד
אוקי אבל אני יודעת מה עומד מאחורי המילים שלכם.... אז עלי לא תוכלו לעבוד...ובתמורה לצומי שייתן לי אבקש מהגבר כוס שוקו חם...
התכוונתי לגברים שכאן....... אני לעולם לא חושבת "לשקר" לגבר גם לא במחשבה... כי מחשבה משפיעה על המעשה ועל היחס.ועם כל הכבוד גבר שחושב על אשתו דברים כאלו,לא באמת יכול לכבד אותה. ונגיד שזה נאמר כאן "בצחוק"-אני תמיד מאמינה שבכל הלצה אמת מציצה....
חחחח זה בא לי ממש בהשגחה פרטית המסיבה הזו,הייתי אתמול כ"כ עצובה ובדיוק הקב"ה שלח לי את חברתי "חייכנית יש היום מסיבה בX הולך להיות מעניין.עם זמרת" אמרתי לעצמי "אני חייבת לצאת גם אם ממש באלי לשכב במיטה עם שירי דיכאון.." התאפרתי התלבשתי ואופה אני בחוץ עושה ההפך ממה שבא לי... יצאתי והיה ממש כייף זמרת ששלבה ריקודים והרצאה מאלפת... היה בא לי לבכות מרוב התרגשות...היא הזכירה לי שיש ה' בעולם והכל לטובה...וזה החזיר לי את החיוך