|
|
| נשלח ב-6/11/2014 15:35 |
|
| |
נו נו אם אנחנו כאלה לא בוגרים ומאכזבים אז את חופשייה ללכת 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 15:40 |
|
| |
 חייכנית את רק מחמירה את המצב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 15:42 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | נו נו אם אנחנו כאלה לא בוגרים ומאכזבים אז את חופשייה ללכת  |
|
בס"ד
וזה לא להחמיר את המצב??אני לפחות יותר גמישה ממך ומביאה לה סולם לרדת
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 15:43 |
|
| |
לא זכור לי שהתייעצתי אתך טום, מה עלי לעשות.
וחייכנית, אני עדיין יותר מבוגרת ממך, לפחות בשנים. והארתי את מה שראיתי לנכון לומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 15:45 |
|
| |
בס"ד
נכון יש כאן זכות וחופש הדיבור... אני רק מלמדת אותך קודים סודיים להצלחה חברתית... ואל תשכחי לחייך-זה לא עולה כסף . אז איך הגעת אלינו מעניין...את נשמעת ממש חזקה רוחנית...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 15:53 |
|
| |
אני מחייכת גם ללא הניק.. יש לי כאן בפורום 2 חברות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 16:40 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
למרות שאני לא מבינה למה ה' מלכתחילה יוצר אותנו כאלה קשים למגורים עם המין השני...כאילו לא מספיק שהחיים האלה מורכבים צריך עוד בעיות??
חחח חוץ מרציף אני שומעת עוד כמה מרצים ידועי שם... |
|
העולם הזה הוא המקום לשפר את האישיות, וככה מתעצמת לה הנשמה ומגיעה לשלימות, ולשכר רב הצפון לצדיקים. אפשר ללמוד איך להסתדר עם הבן זוג, וככה זה הרבה יותר פשוט. חיי הנישואין זה המתכון לשיפור האישיות, וזה כיף להיות נשוי, וככה משתפרים מתוך כיף, ויש מתן שכרה בצידה. הרווח בנישואין הוא הרבה יותר מאשר "ההפסד" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 16:48 |
|
| |
האמת, שרווקה צודקת, הפתיחה של טום, כאן באשכול, היא לא הכי מובנת, כמדומני שגם חייכנית רמזה על כך. רווקה, ברוכה הבאה :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 16:48 |
|
| |
רציף, אתה נשוי? אתה נשמע כבעל נסיון
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 16:55 |
|
| |
ברוכים הנמצאים..!
אני שמחה שיש כאן אחד לפחות שמצודד בעדי.. :) אני עד הרגע הזה, לא הצלחתי לרדת לסוף דעתו של טום. צירוף של משפטים ללא קשר והמסר ממש לא מובן לי. מחילה, אבל למיטב ידיעתי, אין לי הבנת הנקרא.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 19:22 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | נו נו
אם אנחנו כאלה לא בוגרים ומאכזבים
אז את חופשייה ללכת  |
|
טום?....הכל טוב?....
נשמע לי קצת מוזר שאתה תגיד למשהי/ו ללכת..כאילו מה?...
ו..רווקה...ברוכה הבאה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 21:16 |
|
| |
טוב השבוע עבר עלי לא הכי הכי יש נסיונות בחיים ואני בן אדם אז א.לגבי האשכול קראתי אותו עכשיו,נכון הוא לא מסודר, הסיבה היא שכתבתי אותו בעוד שהרגשות גועשים ,ככה שהתפלק לי הפעם, מודה בטעות ,צדקת רווקה. דבר שני,מבקש סליחה על צורת הדיבור והסגנון ,זה ממש לא אני. שקלתי לשלוח הודעה בפרטי ,אך החלטתי שמן הראוי שאתוודה כאן. מקווה להבנה,ושוב סליחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 21:51 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
טוב השבוע עבר עלי לא הכי הכי יש נסיונות בחיים ואני בן אדם אז א.לגבי האשכול קראתי אותו עכשיו,נכון הוא לא מסודר, הסיבה היא שכתבתי אותו בעוד שהרגשות גועשים ,ככה שהתפלק לי הפעם, מודה בטעות ,צדקת רווקה. דבר שני,מבקש סליחה על צורת הדיבור והסגנון ,זה ממש לא אני. שקלתי לשלוח הודעה בפרטי ,אך החלטתי שמן הראוי שאתוודה כאן. מקווה להבנה,ושוב סליחה...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 22:18 |
|
| |
לא חייבים להגיב לכל אשכול. זאת לחיצה אחת לעבור לאשכול הבא (טוב, 2 לחיצות, לא נהיה קטנוניים) וכמה עשרות לחיצות כדי לחפור בעניין... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|