|
|
| נשלח ב-16/11/2014 12:05 |
|
| |
| מידל כתב: |  | עזרו, חייבת להגיב לך, המקום ממנו את מגיעה, זה מעלה ע-נ-ק-י-ת למדריכת כלות את מגיעה מהמקום שראה את התוצאות של הדרכות אחרות ויודע איפה להדגיש ומה, ואיך וכמה ולמה. ונהניתי מאד מהתגובה שלך שאוי ואבוי שההדרכות היו מלמדות רק מה שאסור, כי לצערינו, יש מקרים שלא מדגישים מספיק את מה שמותר וכמה הוא מיוחד, וזה חשוב מאד... את נשמעת לי באמת מתאימה לתפקיד, ואני מאחלת לך המון ס"ד והצלחה! |
|
מידל - תודה רבה רבה על העידוד!! המקצוע הזה כל כך מכור מראש...סמינרים לא נותנים לחדשות צ'אנס - את האמת לא ניסיתי כי זה לא קהל היעד שאני פונה אליו- אין לי פאה קצוצה ונעלי בריאות שחורות - ולכן הסיכוי קלוש אני פונה יותר לבנות בוגרות שסיימו כבר את הסמינר, שקולות יותר יודעות מה העיקר ויכולות ללכת ולקבל הדרכה ממי שהן רוצות ולא ממי שהסמינר הכתיב להן ומחפשות דווקא מישהי צעירה עם רוח צעירה וראש פתוח ושיודעת לדבר מהלב!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 12:37 |
|
| |
עזרו את נשמעת מקסימה...באמת!! אבל כמו שנתתי דוגמא על הנושא של הרופא... הרי ברור שתמיד נשאף ללכת לרופא הבכיר יותר עם יותר ניסיון ומסתמא שגם הוא יהיה מבוגר יותר! אז גם במקרה הזה לדעתי אין חכם כבעל ניסיון... ברור שיש בנות שחושבות לחלוטין אחרת ממני וזה נורמלי והן באמת קהל היעד שלך! אני באמת מקווה שתהיה לך בזה ס"ד כי את באמת באמת נשמעת מקסימה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 12:44 |
|
| |
בס"ד
מה ישלך?כאילו אנחנו כאלה תמימות...עשית מזה יותר מדי עסק. מה הקשר רופא? על זוגיות אנחנו לומדות ללא קשר למדריכה...בין כה היא לא האחת שתקבע לי מה לעשות בקטע...כי אנילא כזו תמימה... ובקשר להלכות אני חושבת שכל מדריכה עם קצת שכל יכולה להגיד לך מה לעשות ומה לא... זה לא כזה מסובך. חוצמזה שגם בקטע הזה יש לי הרבה ידע....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 14:12 |
|
| |
חייכנית אני קוראת את התגובות שלך אז קצת למדתי להכיר אותך מהם... אם את חושבת שאת לא צריכה מדריכת כלות אז סבבה... גם אני ממש לא תמימה ובאתי מעולם חילוני אז אני קצת מכירה את כל העולמות!! אבל ככל שאני יודעת יותר אני מבינה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד... ומכאן אני חושבת שמדריכה טובה היא הבסיס לחיים... אז אם הדעות שלך מתאימות לך ואת לא רוצה לשנות בעצמך שומדבר שיבושם לך!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 14:16 |
|
| |
בס"ד
אנלא מסתכלת על מדריכת כלות כמדריכת זוגיות... תעשי הפרדה. מדריכת כלות-מדריכה אותי על החיים הפיזיים ההלכתיים עם בן זוגי. יועצת זוגית-מדריכה אותי איך לחיות את החיים הנפשיים שלי עם זן זוגית. עם מוצאים משהי שיש לה גם וגם אז סבבה. אבל אם לא אמצא/שלא אוהב את הייעוץ הזוגי ההדרכתי-אלך למשהי כלבבי. אני טיפוס שלומד ורוצה להשתנות אבל לא חושבת שמדריכת כלות אמורה להתערב לי בזוגיות שאני רוצה ליצור כל עוד לא ביקשתי ממנה ייעוץ או שהיא שובניסטית ואיני מקבלת את דעתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 14:23 |
|
| |
מה שאת קוראת לו שוביניזם אני קוראת לו הדרכה... ואני ממש לא שוביניסטית! המדריכת כלות היא אמורה להיות שני הדברים...כי הלכתית דווקא אפשר לחלוטיןןןן ללמוד לבד לפתוח ספר ולקרוא וחוצמזה שרובינו הלכתית יודעים את כל הדברים אז דווקא על זה לשלם כסף זה קצת מיותר!! אבל אני בכלל לא חושבת על הפן ההלכתי במדריכת כלות... אלא דווקא המסביב- והמסביב הוא מה שקובע בבחירת המדריכה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 14:34 |
|
| |
בס"ד' אז אני חשבתי עד עכשיו שמדריכת כלות-הלכתית ובמקביל אלך ליועצת נישואין-בנפרד.... וזה לא נכון צריך הדרכה הלכתית טובה כדי לדעת טוב יותר כל מיני בעיות שצצות...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 14:38 |
|
| |
חייכנית... אם יש לך בעיה שצצה בשבת...שאת לא יודעת מה עושים! אז יש לך כמה פתרונות: א' לשאול את ההורים ב' לשאול רב/רבנית ג' לפתוח ספר לאו דווקא בסדר הזה גם הלכתית בנושא נישואין זה אותו הדבר... אפשר לפתוח ספר או מקסימום אם צצה בעיה שאין לך דרך למצוא לה פתרון אז שואלים רב וכל החפירה שלי שהיתה פה במשך שני עמודים מדברת על מדריכת כלות שמדריכה על הכל לא רק הלכות! ולכן מבחינתי זאת בחירה מאוד מאוד חשובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 15:05 |
|
| |
בס"ד
גם על זוגיות את יכולה לפתוח ספר וללמוד מקלטות... גם היועצת למדה מהספר/מהרצאה....
אגב,את לא יכולה להתחתן בלי שאת מביאה אישור שלמדת מרבנית את ההלכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 15:35 |
|
| |
| די88 כתב: |  | עזרו את נשמעת מקסימה...באמת!! אבל כמו שנתתי דוגמא על הנושא של הרופא... הרי ברור שתמיד נשאף ללכת לרופא הבכיר יותר עם יותר ניסיון ומסתמא שגם הוא יהיה מבוגר יותר! אז גם במקרה הזה לדעתי אין חכם כבעל ניסיון... ברור שיש בנות שחושבות לחלוטין אחרת ממני וזה נורמלי והן באמת קהל היעד שלך! אני באמת מקווה שתהיה לך בזה ס"ד כי את באמת באמת נשמעת מקסימה! |
|
אז זהו שמהמקום הזה אני מגיעה ,ישנן הרבה מדריכות כלות ואין קשר בין הכשרון שלהם והידע שלהם לביקוש שלהם, תביני להעביר את ההלכות לא צריך להיות גאון, נכון שעוברים בחינות וזה נראה קצת מבלבל אבל זה לא האישו, הרעיון הוא איך להעביר איך להתחבר, אני לא הולכת להיות יועצת נישואין, אבל אני אומרת לכם ממקום מאוד מבוסס- שיש למדריכה דיי השפעה על פאן מסוים מחיי הנישואין ולא צריך להיות דווקא מיומן או מנוסה אם הקב"ה חנן את המדריכה באינטואיציה, לדוג' היא מבחינה בהתנהגות, תפיסה לא נכונה אצל הכלה, אם היא תמשיך רק ללמד אותה את ההלכות בלי לנסות לכוון אותה -זה עוול מבחינתה! מבדיקה שעשיתי הרבה כלות לא היו חוזרות למדריכה שלהם - לו היו צריכות לבחור עכשיו מדריכה ומשפט כזה הוא כשלון...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 15:55 |
|
| |
די, עזרו כתבה בדיוק מה שאני רציתי לכתוב. וכמו שכבר אמרתי למעלה, היא מגיעה מהתוצאות , היא רואה מה צריך להדגיש לבנות ומה כדאי וחשוב לומר להן וללמד אותן, ולדעתי האישית, הידע הזה (שנצבר מנשים רבות שהיא הכירה) + דוגמא אישית שלה כמובן (שזה אנחנו לא יכולים לדעת, אבל מי שתהיה אצלה תדע) הם הבסיס להדרכה טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 16:08 |
|
| |
די אני איתך לגמרי בהכל..
ו..חייכנית..אני לא יודעת אם את יודעת אבל מדריכת כלות לא רק באה ללמד אותך הלכות ופיזי נטו.. מסבירה לך ראש של גבר איך להתנהג במצבים מסוימים וכו...
מדריכה שלא עושה את זה לדעתי זה סוג של פשע אפילו...זה יכול לסכסך אחכ בחיים האמיתיים בינו לבינה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2014 11:17 |
|
| |
בס"ד
תלמדי את הספר גברים ממאדים ונשים מנוגה...תאמיני לי תהיי יותר מודרכת מאמא שלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2014 11:43 |
|
| |
| עזרו כתב: |  |
| צדיקונת כתב: |  | עזרו...למדת מקצוע ובאמת מאחלת לך מכל הלב המון בהצלחה!
אבל קחי בחשבון שהאחוזים שבנות יבואו ללמוד הדרכת כלה אצל מישהי צעירה בלי נסיון ובלי המלצות מנשים מוכרות...אחוז מזערי....
סורי שאני מבאסת אותך אבל עדיף לדעת תמציאות בהתחלה.... |
|
תראי אם כל אחד יחשוב כך - הוא לא יתחיל שום דבר חדש בחיים... אז ככה קודם כל באתי מתחום ההדרכה - הדרכתי מעל 10000 נשים בנושא דומה... מסרתי מאות חוגי בית לנשים - כך שאת החוש הרטורי וההשתלבות לאופי של כל אישה בס"ד יש לי! פתחתי את האשכול - כדי לדעת לאיזו פלטפורמה של פרסום עליי לפנות ואם נכון להתנדב בהתחלה בכל מיני מקומות כגון סטאג' אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שכל ההתחלות קשות, אבל אני אמביציונרית ומאמינה בס"ד שאצליח! |
|
אולי במקרה את לא יודעת. פירסום בעיתון זה לא המקום המומלץ לזה, הפירסום שלך יעבור מפה לאוזן. ואת יכולה להיות בקשר עם רבנים ורבניות מורות ומאמנות וכו' שימליצו עלייך, תתיעצי אתם ותבקשי מהם הדרכה. את אומרת להם שבתור התחלה את מוכנה לעבוד במחיר מיוחד, או מחיר מיוחד לנזקקים. הם יכירו אותך יתרשמו מההדרכה שלך וימליצו עלייך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2014 11:51 |
|
| |
עזרו, ספרי לנו בבקשה מה מדריכת כלות מלמדת ? מה הם הנושאים ?... נראה לי שמדברים כאן על הקומה חמישית, לפני שיש לנו את הקומות הראשונות ! תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|