|
|
| נשלח ב-18/11/2014 23:13 |
|
| |
מה זה טרול לצורך הענין ??? יש לי הדעה שלי ואני כותב אותה . בדיוק כמו כל אחד אחר . אתה חושב שבאמת אני חושב הפוך ממה שאני כותב ??? אני לא .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 00:49 |
|
| |
אני חושב שאתה לא חושב
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 09:07 |
|
| |
מלא, נדמה היה לי שמטרתך העיקרית בפורום היא להרגיז, ולזה קוראים טרול. אולי טעיתי. עימך הסליחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 09:58 |
|
| |
| אייזין כתב: |  | | אני חושב שאתה לא חושב |
|
אייזין,
פתחת אשכול על "ליצנים" ומן השמים זימנו לך לארח באשכולך "ליצן"
ככה מקבלים אורחים?
כבודו,
איקון ירוק !
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 16:36 |
|
| |
לא המקום מכבד את האדם אלא סגנון כתיבתו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 00:29 |
|
| |
או שמישהו כאן מייצג את ליצני הדור שלנו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 00:17 |
|
| |
אבימלך לא לקח את שרה על רקע מיני, רק בפרעה הוזכר העניין של היופי (אין לי מושג בת כמה שרה הייתה אצל פרעה), התורה גם מעידה שאבימלך לא קרב אל שרה הרבה לפני שהיא הזכירה שבית אבימלך חטף נגעים שלא כמו אצל פרעה שמוזכר מיד שהשם ניגע את בית פרעה. .
.... לא צריכים להתייחס לליצני הדור אבל צריך להשאיר אותם עם לשון בחוץ. איך שלא יהיה היה צורך לשמור על כבודם ומעמדם של אברהם שרה ויצחק, תאר לעצמך שיצחק היה הולך לחיידר והחברים היו צוחקים עליו שהוא לא אחמד בן שרה אלא אחמד בן אבימלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 07:44 |
|
| |
אבימלך לקח אותה רק על רקע מיני
וכשניסה להתקרב קיבל נגעים
הקב''ה מנע אותו מלהתקרב אליה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2014 21:54 |
|
| |
איך אני יכולה להתווכח איתך, שלא כמוך לא הייתי שם. אבל מה שבטוח שהגברים לא מסוגלים לחשוב שיש באשה משהו טוב חוץ מפורקן יצרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2014 22:04 |
|
| |
לגופו של פרשה, כשאני פותחת חומש (בזכותך, כבר לא עשיתי את זה שנים), אני רואה הבדלים גדולים בין פרעה לאבימלך, ואני בטוחה שאתה מודע להם יותר טוב ממני, ראשית בפרעה כתוב כהקדמה ששרה הייתה יפה ועל רקע זה היא נלקחה לפרעה מה שאין כן באבימלך. המסר לפרעה היה דרך נגעים בכל הבית, מה שאין כן באבימלך שזכה לנבואה. פרעה רק שואל מה זאת עשית לי לעומת אבימלך שמדבר על חטא לאל. פרעה מגרש אותו לעומת אבימלך שמושיב אותו בטוב ארצו ונותן גם מתנות לאברהם ולשרה. ....... נכון שבשניהם היה את אותו האירוע אך מהפרשה עולה בבירור שיש כאן אליבי וכוונות שונות בין השניים. ... יתכן להתעקש שהרקע היה אותו רקע ואם ממש מפריע לך איך זה שזקנה בת תשעים הייתה כל כך יפה אני יתעקש שהוא ראה בה אישה פיקחית ומוכשרת לנהל את הממלכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2014 22:40 |
|
| |
שרה
איפה היית כשפתחו פה דיון על ההבדלים בין שלושת חטיפות הנשים (פרעה אבימלך ואבימלך)?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2014 01:52 |
|
| |
אם אני יחשוב יותר מידי על הדת אני אשתגע, אני נכנסת לכאן רק כשאני באמת משועממת. וזה לא קורה הרבה. חוץ מזה שהגברים שונאים כשאני מביעה דעה בפרט בנושאים שאני לא מבינה בהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2014 07:58 |
|
| |
אני מכבד כל דיעה
אף שאיני מסכים לכל הדיעות
|
|
|