בית פורומים עצור כאן חושבים

סיפור חלום שלא תאמינו.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/11/2014 18:18 לינק ישיר 

נהניתי טובא משנינותו הרבה של "כב'" . אף צחקתי מלא פי . כה לחי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2014 16:26 לינק ישיר 
פתרון חלום החצב

נחזור על החלום שוב וננסה לפתור את החלום.

סיפור חלום שלא תאמינו.

בשבוע שעבר לפני השינה אני ואשתי משוחחים על דא ועל הא. והגענו לנושא סרטן, למה בני אנוש עוד לא הצליחו לפתור את הבעיה הנורא הזה ?

אשתי עוד החכמים ידפקו ראש בקיר אייך זה שלא גילינו את זה קודם כלומר שתמצא התרופה ?! נתפלא כמה קל זה היה למצוא !!

אני:  חצי נרדם ואומר: כן זה יכול להיות שזה מה שיקרה לבסוף. אני בינתיים נרדם ככה קליל, ואני נמצא בשדה מלא פרחים מסוג כלשהי שאני מכיר רק את המראה שלה (לא השם ולא כלום,), ואני משחק עם פרח כזה וזורק מיד ליד ואני מרגיש בחלום שזה התרופה לסרטן.

אני מיד מתעורר (זה היה ממש בשניות) ואני מספר לאשתי מה ראיתי.
אשתי:  איזה פרח זה ? אתה חייב לספר לי.

אני אני רק מכיר את המראה שלו ולא את השם. אבל מה זה מעניין אותך הרי הרגע דיברנו על זה ולכן ראיתי את החלום הזה.
אשתי כירושלמית אמיתית לא תיתן לחלום כזה לעבור בשתיקה ואומרת לי: אתה עכשיו הולך לגאון גוגל לבדוק את שם הפרח.

אני לא חזק מול אשתי ויודע שאין לי ברירה ולכן אני נכנס לגוגל וכותב פרחים, לוחץ תמונות ומחפש את הצמח.
והנה מתברר שזה פרח מאוד מוכר במקורות וגם לי כלומר היכרתי את השם שלו מהמקורות ולא יותר מיזה. לא הכרתי את המראה שלו רק את השם.

בקיצור מדובר על צמח בשם "חצב"
בחיפוש מאמרים על הצמח מצאתי שהצמח מוכר כאנטי סרטני    (מיותר להביא לכאן שוב את המאמר מהרשת )

ובכן בכדי שאני לא אכשל בלאו של "לא תנחשו" אני עוד אחפש באיזה הרצאה על סרטן מובא תמונה של הפרח הזה כאנטיסרטני כך שהיית לי את המראה שלו בתת מודע שלי כך פשוט ראיתי את זה בחלומי. הרי לא מסתבר שזה הגיע מהאין אצלי במוח.

אבל אשתי לא מפסיקה לרקוד לי על העצבים ולומר לי מתי תתחיל להאמין ?? 
ואני אומר לה שאפי' שתתברר שזאת גם תרופה ולא רק אנטי, גם אז אני אמשיך לשמור על הלאו לא תנחשו. כלומר האני מאמין שלי ושל התורה תישאר חזק אצלי בעזרת השם. אצלי זאת עוד ניסיון לראות כמה אני עומד בזה ולכן אני מחפש באמת בכל ההרצאות ששמעתי בנושא, איפה מוצגת הפרח הזה כאנטי סרטני.

בכל אופן זה סיפור שהייתי חייב לשתף אותכם

בברכה

max maxmen

עד כאן סיפור החלום, ומכאן נתחיל להעמיק להבין את הפתרון.

פתרון חלום החצב

אני חייב לציין שאין איזה חייזר ששולט בחלומות וכביכול אנו מחפשים את הפתרון שלו. לא ולא, אנו מחפשים מנין החלום הגיע ומה רצונו לטעון לעומק. החלום הגיע מהחשיבה שלי כמובן ובחשיבה שלי יש את התרופה למחלת הסרטן ולכל מחלות והסבל של האדם. הפלא היא רק אייך החלום מראה לנו את הפתרון בדרך שלו.

ובכן יש בתעודתי החשיבתית שלי שתי דברים יסודיים ובסיסיים  ששייכת לתבונת כל התבוניים ביקום, והיא

1, שהתרופה לסרטן שתמצא מחר ?! יכולנו למצוא אותו כבר לפני מיליוני שנים !! (הסרטן הוא רק דוגמה כלומר זה נכון לכל תחום אנושי מי המוסר והערכים וכלכלה עד פתרון כל אסונות הטבע העיוורים ) כך שהאדם לעומק אשם בכל צורותיו וזה עונשו על כך שהוא לא מחפש תרופה לסרטן על דרך  "יגעת ומצאת תאמין שיגעת – יגעת ולא מצאת אל תאמין שיגעת"

2, המוסר והערכים לא עומדים מכוח עצמם. לשם הדוגמה הצו "לא תגנוב" לא קביל כלפי מי שרעב, על דרך "לא יבוזו לגנב כי יגנוב למלא נפשו כי ירעב" (משלי) כלומר בכדי שהלא תגנוב תתקיים במציאות האנושית ?! צריך שלכל אחד תהיה אוכל כי הוא לא ימות בגלל צו אנושי שהיא מיסודו אמצעי של סדר חברתי נכון. מכאן נבין שכל המוסר והערכים הם אמצעיים ולא עומדים מכוח עצמם. שנבין זאת לעומק נבין למה האדם סובל. והסבל עוצרת את התפתחות התבונה האנושית כי הוא עוד נלחם על לחם ומים כמו הבעל חי הכי פרימיטיבי בטבע. ולכן לא פלא למה הוא עוד לא מצא תרופה לסרטן. מכאן נבין שאם נשכיל להבין שהמוסר והערכים לא עומדים מכוח עצמם, נדע לעשות סדר נכון בין בני אנוש ואז יהיה לכל אדם זמן לעסוק במדעים ובתבונה, ככה נשיג את גאולת האדם מול הטבע העיוור.

ובכן על מה עומד המוסר והערכים האנושיים ? הסברנו את זה בהרבה דפים כאן ונחזור עליהם בקצרה.

הכל מתחיל עם המצאת חוקי המשפחה ונדלג על זה הפעם ונתחיל עם המצאת הקניין שלא רלוונטית לעומק בלי המצאת הצו של לא תגנוב.

ברגיל האדם אילולי שהפסיד את המשיכה המינית לבת\ן מינו, הוא היה שורד באבולוציה (או לא היה שורד) בלי מוסר וערכים, הוא היה לקט וצייד כמו שאר הטורפים או דווקא הנרדף כמו שאר הנטרפים. אבל בגלל הצורך בחוקי המשפחה בשביל שרידותו האישית הוא צורך לחקלאות ואין חקלאות בלי המצאת הקניין והמצאת הצו של לא תגנוב, כי אז כל עמלו ייגזל ממנו.

בכדי להמציא את הקניין אתה חייב לחלק אותם לכולם ולהמציא את הירושה כך שכל נולד בכל רגע ביקום גם יקבל קניין משלו. כי אם לא תעשה כך אז יש ביקום בני אדם שלא מכירים בקניינך ולכן הצוו של לא תגנוב לא קביל אצלם כי לא ימותו מרעב ולכן יכבשו ויגזלו וירצחו אפי', העיקר לא למות מרעב. השואה תוכיח זאת שכל המוסר האנושי מבוטלת בזמן רעב. לא רק המוסר של לא תרצח ולא תגנוב רק גם הקניינים מבוטלים. כלומר כל ההון הפרטי נגזלו מהאדם.

למדנו לדעת שזה כל תוקף הדרישה היהודי על ארץ ישראל, כלומר ארץ ישראל הוא החלקת האדמה שנפל בגורלו של היהודי מגורל  נח ובניו. הם – נח ובניו, המציאו את הקניין ואת הירושה ומשום כך את הצוו של לא תגנוב, על ידי חלוקת הארצות בגורל.

בארץ ישראל שבני ישראל הצליחו להחזיר לעצמם את הארץ שלהם בזמן יהושע, אז יהושע עושה שוב גורל ככה שכל פרט אמור לקבל נחלה. ומה היית סימן הגבולות בין הנחלות ? הצמח שלנו "חצב", הוא צמח עם שורש חזק שמחזיק הרבה זמן וצומח לגובה.

ובכן ידעתי ידעתי את זה מזמן אבל לא הכרתי את הצמח במראה שלו. גם ידעתי ידעתי שעבדות האדם המודרני (שני בני הזוג) בשביל דיור ומים ולחם הוא המונע את התרופה לסרטן כנ"ל, כלומר העבדות מונע את התפתחות התבונה האנושית. ולכן החלום פשוט אומרת לנו, שצריך להחזיר את הטבע להאדם עם קניין + הכנסת אורחים ומתנות עניים, ככה תהיה לנו זמן לעסוק בהתפתחות התבונה וככה נשיג את התרופה לסרטן (אמרנו שהסרטן היא רק דוגמה, ולמעשה נשיג את גאולת האדם בין בני אדם ובין האדם לטבע העיוור).

לסיכום פתרון החלום:

החצב מסמל את החזרת הטבע לפרט (חירות האדם בלי הטבע זאת קלישאה של חכמי חלם). על ידי חלוקת הטבע לכל פרט ולכל נולד. החצב שהיא כביכול סימן הגבולות שלנו  תביא להאדם את חירותו האמיתית כי יש לו את הטבע. ואז האדם יעסוק אך ורק בתבונה ובתענוגות. וזה יביא לנו תרופה לסרטן.

כל התובנות כאן לא חדשות אבל יפה לראות אייך החלום חיבר את זה בצורה היפהפייה הזאת. זה נקרא "נפלאות החלומות"

בברכה

Max maxmen  

תוקן על ידי maxmen ב- 23/11/2014 16:32:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2014 19:36 לינק ישיר 
הפתרון האמיתי לחלום החצב

מקסמן . אהבתי מאד את החלום . ואם אהבתי את החלום ?! אז את פתרונו אהבתי שבעתיים !! אבל אולי יש אפשרות אחרת . יכול להיות שלתת מודע שלך נמאס . נמאס לו מהגרלת נחלות בארץ . נמאס לו מדרטמיניזם . נמאס לו מפלסטיות המח .
בשארית כוחותיו הוא מנסה לשדר לך משהו . תחשוב על זה .

חלומותי ?! צפונותיהם בתוחעס !!
חלם צווה בעדך
חוכמת צילעייגר במחילה
חיגר צולע ברגל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > סיפור חלום שלא תאמינו.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.