|
|
| נשלח ב-18/11/2014 02:00 |
|
| |
היי חברות, הקטעים שלכם באמת יפים.הזדהיתי במיוחד עם הגילוי שרנה בחיים והיא נשואה לקאה(!!!)זוכרות את הקטע שאיסתרק רואה את הלה (וחושב שזו טור)ומתעלף...אין לכם מושג איזה תאוריות רצו לי בראש באותו רגע...קאה חטף את טור...טור התגנבה לשטחי הקווארים כדי להציל את אחיה...אבל יותר מהכל אני כזה שואלת את עצמי "מה אתה מתעלף???מה אתה בחורה?!(מעניין עם באחת הפגישות שלו עם הלה,הוא סיפר לה שבפעם הראשונה שהוא ראה אותה-הוא התעלף....אה שכחתי.היה רק וורט,לא היו פגישות...)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 13:56 |
|
| |
הייתי בטוחה שהוא חטף גם את טור!
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 15:33 |
|
| |
אני קראתי את הספרים ברצף יחסית אז לא הספקתי לחשוב וקלטתי בעיקר את עיקר העלילה ובגלל זה אחרי זה חזרתי וקראתי קטעים שלא הבנתי או שאהבתי במיוחד
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 15:37 |
|
| |
גם אני טמיאל, כשקראתי בפעם הראשונה, הייתי כל כך במתח העיקר כבר להגיע לסוף, אז השמטתי הרבה.... חוץ מזה, באיסתרק, רציתי כבר לראות מה יקרה עם איסתרק בשבי, אם הוא יתאפס על עצמו, אז קראתי ברפרוף את שאר הקטעים
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 15:41 |
|
| |
איזה כיף לך טמיאל! את יודעת כמה זמן אני המתנתי בין הספרים??? אם אני לא טועה איסתרק יצא ב2008 ומהללאל יצא רק ב2011(!!!!) זה היה פשוט עינוי!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 15:42 |
|
| |
אני פתחתי בקטע שהוא מגיע אם ישי לארמון שדודו ולא הבנתי מי זה אבל זה עזר לי להבין שהוא יחזור וזה הוריד לי קצת את המתח
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 15:50 |
|
| |
אני המתנתי בערך יום יומיים שלושה................. לאה- ביום יום את משתמשת בתאריך לועזי?
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 16:34 |
|
| |
לצערי בחיים האמתיים רבקוש אין לך בררה וחוץ מזה שבשנים זה יותר נוח...אבל אני יודעת את התאריך העברי בכל יום וחוגגת רק בעברי! ואני מאד נהנית לראות שאנשים משתמשים בתאריך העברי...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 17:02 |
|
| |
אני משתמשת רק בעיברי, ובעזי"ת אני גם ימשיך להשתמש בו
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 17:16 |
|
| |
גאה בך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 17:20 |
|
| |
אני לא רואה בזה עניין שתסתכלי עליי מלמטה למעלה (....) אני לא מבינה למה אנחנו יהודים, צריכים להשתמש בתאריך של נוצרים!
ד"א, אני היחידה בכיתה שלי שכותבת תאריך במחברת כל פעם מחדש, אני התרגלתי, ואני חושבת שיש משהו יהודי בזה שאני כותבת "בס"ד יום שני ב בכסליו ה'תשעה"
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 18:22 |
|
| |
אני עדיין גאה בך!!!(תלמדי לקבל מחמאות למען ה')
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 18:28 |
|
| |
מה הקשר? זה לא מחמאה אז אין בי בזה שום עניין לקבלה, את יודעת, קראתי פעם אחת ב"משפחה" כתבה על החרדים שכותבים בצקים ובבנק תאריך עיברי וזה היה ממש יפה בעיניי
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 18:34 |
|
| |
ואני אכן מסכימה איתך,אני בהחלט חושבת שכל העניין הזה הוא יפה וחשוב ,אבל לא תמיד מה שיפה בעיניי הוא אפשרי..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 18:41 |
|
| |
את צודקת..... אבל גם בתוך ה"לא אפשרי" יש לפעמים סעיפים שהם כן אפשריים.. לאה- את צריכה לכתוב סצנה באשכול המתאים!
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|