בית פורומים בחדרי חרדים

וּבְפָרִשְׂכֶם כַּפֵּיכֶם, אַעְלִים עֵינַי מִכֶּם !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/11/2014 11:06 לינק ישיר 
וּבְפָרִשְׂכֶם כַּפֵּיכֶם, אַעְלִים עֵינַי מִכֶּם !!!

שביתה חרדית: הילדים המזרחיים הגיעו לכיתה ריקה

בעקבות הטבח הנורא בבית הכנסת בהר נוף  הכריזו הגדיילים והמרנים שליט"א על עצרות יוכ"ק ובכי ומספד בכל הארץ. על הכל ידברו שם בוודאי בפרוטרוט: תיירע, תפילה, צניעות, מורא מקדש, מכשירים טמאים, קבלת שבת לפני הזמן, אשר יצר בכוונה  וכו ' וכו' אבל את העיקר הס מלהזכיר...

וּבְפָרִשְׂכֶם כַּפֵּיכֶם, אַעְלִים עֵינַי מִכֶּם גַּם כִּי תַרְבּוּ תְפִלָּה, אֵינֶנִּי שֹׁמֵעַ:  יְדֵיכֶם, דָּמִים מָלֵאוּ. רַחֲצוּ, הִזַּכּוּ הָסִירוּ רֹעַ מַעַלְלֵיכֶם, מִנֶּגֶד עֵינָי:  חִדְלוּ, הָרֵעַ.

נ.ב.

ידיעה מהבוקר...

הקרבות בפוניבז' נמשכים: "בית המדרש הפך לקרקס"

האבל הכבד לאחר הטבח הנוראי בבית הכנסת בירושלים, לא מפריע, למרבה הבושה, לקרבות בפוניבז'. בחורי "המחבלים" הפריעו לתפילת ערבית בשירה ולטענת הצד השני אף השתמשו בגז מדמיע נגד בחורים. בלילה, שוטרים שוב נאלצו להפריד בין הניצים. "בית המדרש הפך לקרקס", מתאר אחד הנוכחים בכאב.

(כיכר השבת)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2014 11:15 לינק ישיר 

יש לך זכות למתוח ביקורת, אך לא עלית שמים כדי לחלק ציונים. מה עוד שהביקורת שלך מרגע לרגע נראית ספוגת שנאה, כך לא מתקנים כלום. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2014 11:21 לינק ישיר 

גם להוכיח בפסוקים וגם לזלזל בלומדי התורה בו זמנית ?
אכן, לשפל חדש הגעת.
מתי אתה מעניק תעודת "באבא" לרוצחים השפלים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2014 19:03 לינק ישיר 

נפשיהודי כתב:
גם להוכיח בפסוקים וגם לזלזל בלומדי התורה בו זמנית ?

כמדומני שהנביא ישעיהו  זעק את תוכחתו ללומדי התורה ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2014 19:46 לינק ישיר 

כמדומני שהנביא ישעיהו לא היה פוקר המתחכך בסלבס

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2014 22:32 לינק ישיר 

חידלו הרע. . .

אני מבין שאתה גר בזכרון יעקב ושמעת את כל הצדדים ממקור ראשון/בי"ד מקומי שם
והסקת, שיש כאן רוע. ולדעתך הטבח הנורא זה רק תוצאה.

אמור נא לי ידידי
אינני גר שם. ובמקרה נכנסתי לאשכול שלך.
באמת אתה חושב שהמוסד לא בסדר בגלל שהילדים הבינו בדרך לא נעימה שהם לא רצויים ? 
למה אתה חושב שהת"ת לא בסדר. אולי ההורים/עסקן שידעו שהת"ת לא בנוי וערוך לקבל את הילדים. פשוט אין לו לשיטתו כלים נאותים וראויים לילדים יקרים אלו ושהייתם במוסד תפגע בהם בהוה/עתיד והם כאנשי חינוך טובת כל הילדים נגד עייניהם. וגם ילדים אלו
אתה מסכים איתי שאם אתה שולח את הילד הקטן שלך למכולת למטרת גניבה ח"ו והוא נתפס בגנבתו, האשמה תלויה בצוארך ? 
הלא תבין שהאצבע המאשימה שלך צריכה להיןת מופנת לכיוון אחר. לא לת"ת.
ואם נראה לך שאין הצדק עם הת"ת. מחובתך כאפוטרופוס על הילדים לתבוע את ההנהלה לד"ת. ולא רק להפציץ את כל גדולי התורה שמפשפשים ובודקים על מה עשה ה לנו, באשמות שוא וטפל.
להזכירך . וכאות הערכה על מלחמתך בבבונים ושרלטנים למיניהם (לוקח סיכונים למעננו) אצטט לך את הרמב"ם פ"ג מהלכות תשובה הי"א
הפורש מדרכי ציבוראף על פי שלא עבר עבירות אלא נבדל מעדת ישראל ואינו עושה מצוות  בכללן ולא נכנס בצרתן ולא מתענה בתעניתן אלא הולך בדרכו כאחד מגויי הארץ (חדשות ynt) וכאילו אינו מהם אין לו חלק לעולם הבא  וכו' עיי"ש

וה' יאיר עיינינו 
שלא תצא תקלה תחת ידינו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2014 23:28 לינק ישיר 

אתם ממשיכים את המסורת שלא לשמוע לנביאים ויש לכם תירוצים למה אינכם שומעים...עוד יפה מצדכם שאינכם הורגים את המוכיח כמו שעשו לזכריהו בן יהוידע ביום כיפור...אולי תתייחסו לתוכחה ולא למוכיח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2014 23:49 לינק ישיר 

אולי תסביר לי אתה, מדוע נמסרו נבואות כאלו לנביאים הקדושים, וכשבטלה הנבואה, כפי שמופיע בסדר עולם, הט אזנך ושמע דברי חכמים.

מדוע את הדברים הפשוטים הללו אי אפשר לשמוע מאדם מן השורה, למה צריך נביא או אחד מחכמי ישראל?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2014 23:49 לינק ישיר 

גם לי יש ביקורת עצומה על פוניבז
כתבתי גם באחד האשכולות שצריך לסגור את הישיבה הזאת
אבל תאר לך שערבי בא לומר לנו מוסר פה על נושא ישיבת פניבז - זה לא יהיה מקובל על אף אחד
כך גם אתה, בלי "להבדיל" אל תתן מוסר, לא רוצים לשמוע ממך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2014 00:04 לינק ישיר 

קבל את האמת ממי שאמרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2014 01:48 לינק ישיר 

מרא דהתירא?
קראת בכלל מה כתבתי?
את האמת עצמה קיבלתי, אבל הוא לא יתן מוסר
הוא מחרחר ריב ומחפש רק רע על אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2014 06:54 לינק ישיר 

ישיביש, לשיטתך רוב התנ"ך מיותר.
למה לנו דברי הנביאים? לשיטתך הנביאים רק התנבאו לזמנם ואין לנו ללמוד מהם דבר.

כל ענין וכל עוול, אם גדולי הדור לא מחו, כשר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2014 12:33 לינק ישיר 

כמה צפוי...

הראב"ד: "הטבח - בגלל זלזול בכבוד בתי  הכנסת"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2014 12:57 לינק ישיר 

אין שום הבדל בינך לבינו, אולי לטובתו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2014 13:29 לינק ישיר 

איש

לפעמים הילד מגלה לנו שהמלך ערום.
לפעמים הכלב מגלה לנו שהעוף טרף
לפעמים עכברי המעבדה מביאים לנו מזור

זה שצריך למחות בו, כאשר נוא נסחף לסגנון שלא מקובל אצלנו, ברור
אבל כוונתו הטובה בניק זה להתריע על ניצול השם "בבא" לרעה, יבורך.
לכן. אינני רואה סיבה למחוק ולנתק אותו כמו שכתבתי בקשר לניק האובססיבי.

יש רב בק"ס ששמעתי בשמו תאוריה מעניינת "על מה עשה ה לנו" מדוע עלה המוות בחלוננו. אך לא העלה את זה לפני שאבדוק זאת ממקור ראשון, ואפרסם ב"נ.

כאן המקום אולי לשלב את דברי מרן הגר"ח עם דברי הגאב"ד
זה קרה בבית הכנסת  - בגלל שלא נוהגים בהם בכבוד
וזה קרה לקדושים  והטהורים - בגלל שהגיע זמנם.

להם מותר להגיד זאת
לנו מותר לצטט ולהבין אותם.
וכולם חייבים לנהוג בהם בכבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2014 19:32 לינק ישיר 

מראדהיתרא כתב:
חידלו הרע. . .
אני מבין שאתה גר בזכרון יעקב ושמעת את כל הצדדים ממקור ראשון/בי"ד מקומי שם
והסקת, שיש כאן רוע. ולדעתך הטבח הנורא זה רק תוצאה.

אמור נא לי ידידי
אינני גר שם. ובמקרה נכנסתי לאשכול שלך.
באמת אתה חושב שהמוסד לא בסדר בגלל שהילדים הבינו בדרך לא נעימה שהם לא רצויים ? 
למה אתה חושב שהת"ת לא בסדר. אולי ההורים/עסקן שידעו שהת"ת לא בנוי וערוך לקבל את הילדים. פשוט אין לו לשיטתו כלים נאותים וראויים לילדים יקרים אלו ושהייתם במוסד תפגע בהם בהוה/עתיד והם כאנשי חינוך טובת כל הילדים נגד עייניהם. וגם ילדים אלו
אתה מסכים איתי שאם אתה שולח את הילד הקטן שלך למכולת למטרת גניבה ח"ו והוא נתפס בגנבתו, האשמה תלויה בצוארך ? 
הלא תבין שהאצבע המאשימה שלך צריכה להיןת מופנת לכיוון אחר. לא לת"ת.
ואם נראה לך שאין הצדק עם הת"ת. מחובתך כאפוטרופוס על הילדים לתבוע את ההנהלה לד"ת. ולא רק להפציץ את כל גדולי התורה שמפשפשים ובודקים על מה עשה ה לנו, באשמות שוא וטפל.
להזכירך . וכאות הערכה על מלחמתך בבבונים ושרלטנים למיניהם (לוקח סיכונים למעננו) אצטט לך את הרמב"ם פ"ג מהלכות תשובה הי"א
הפורש מדרכי ציבור אף על פי שלא עבר עבירות אלא נבדל מעדת ישראל ואינו עושה מצוות  בכללן ולא נכנס בצרתן ולא מתענה בתעניתן אלא הולך בדרכו כאחד מגויי הארץ (חדשות ynt) וכאילו אינו מהם אין לו חלק לעולם הבא  וכו' עיי"ש

וה' יאיר עיינינו 
שלא תצא תקלה תחת ידינו

פספסת את הנקודה 

גם אני הק' לא מתיימר להכיר לעומק את הפרטים ואיני מתכוון להחלטה של הת"ת שלא לקבל את הילדים האם היא היתה סבירה או שלא ובהחלט  יכול להיות שההורים של אותם ילדים באמת לא עומדים בתקנון.  כוונתי  היתה  לאותם הורים  "צדיקים" שהחליטו כמקשה אחת שלא לשלוח את ילדיהם לת"ת כדי שח"ו לא ישבו במחיצתם של אותם  ילדים בני 5-6 שלא חטאו במאומה  (גם אם נניח כדבריך שההורים שלהם שאשמים במצב ) כדי  שילדיהם הטהורים לא יתקלקלו ח"ו , ושפכו את דמם של אותם ילדים אומללים פשוטו כמשמעו ומי יודע איזה השלכות יהיו בעתיד  למעשה נאלח זה על אותם ילדים תמימים. אז עם יד על הלב  תגיד לי אתה האם זו דרכה של תורה? האם לא יכלו להמתין כמה ימים ולפעול דרכים אחרות בלי לפגוע בצורה כה מבישה בילדים שלא אשמים במצב? האם עד כדי כך נאטם ליבם של אותם צדיקים???

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 22/11/2014 19:33:07

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > וּבְפָרִשְׂכֶם כַּפֵּיכֶם, אַעְלִים עֵינַי מִכֶּם !!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext