בית פורומים בחדרי חרדים

וּבְפָרִשְׂכֶם כַּפֵּיכֶם, אַעְלִים עֵינַי מִכֶּם !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/11/2014 19:59 לינק ישיר 

נניח שאף אחד באמת לא מפחד שצוציק יקלקל את בנו. (נשאיר ויכוח זה לפעם אחרת)

אבל לא יתכן שיתנהגו כמו ערבים
ידוע שאצל המחבלים הם משתמשים בילדים כקו הגנה
בבית שלי אף אחד לא יכניס לי את מי שהוא רוצה
זה הבית שלי.
אתה היית מוכן שאכנס לביתך לקחת ארטיקים מהמקפיא שלך ואשתמש בילדיי הקטנים  בתקוה שלא תיגע בהם לרעה .  . . .

עלי לא יאיימו עם ילדים.
אני ימנע כניסת זרים לבייתי בכפיה בכל דרך שאמצא לנכון
.וגם אתה תעשה זאת.
היום יכניסו לי את זה מחר את זה מחרתיים ח"ו. . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2014 19:03 לינק ישיר 

הטרמינולוגיה הזו (ההשוואה למחבלים ששמים את ילדיהם כקו הגנה) רק מוכיחה לאיזו שפלות מוסרית התדרדרו  אותם הורים צדיקים... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2014 22:11 לינק ישיר 

נעיקר שבסוף הפנמת את השיפלות המוסרית של ההורים בזה ששלחו את ילדיהם לחזית

וכמובן. אם תוכל להעביר להם תובנה זו

והאמת והשלום אהבו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2014 07:36 לינק ישיר 

ובסוד קדושים מי יעמוד!

הגר"ח קנייבסקי שהתקשה להגיע לעצרת בהר נוף שיגר מכתב: "להתחזק 

בכבוד ביהמ"ד ולא לדבר לשון הרע"

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=76394

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2014 10:49 לינק ישיר 

מאבק אידאולוגי ? ר' חיים גרינמן הורה?  איום בפתיחת בתי ספר פרטיים?  הצחקתם אותי!

שימו לב איך סגירת ברז התקציבים  למושחתים מחוללת ניסים ונפלאות ממש תוך ימים ספורים...

אוי להם לגזענים מיום הדין! 

המועצה איימה - והילדים שהופלו ישובו לבית הספר החרדי

מקורב למשפחה סיפר לוואלה! חדשות שבקהילה החרדית הציעו להם 120 אלף שקל כדי שיעזבו את זכרון יעקב. במועצה התערבו, ולאחר שאיימו בניתוק היחסים, החליטו החרדים לאפשר את חזרת הילדים לבית הספר

·          

מאבק אפליה במוסד לימודים בזכרון יעקב, נובמבר 2014 ()

תלמוד תורה "זכרון גבריאל" בזכרון יעקב, בשבוע שעבר

שבוע לאחר שנסגר בשל אפליה, חזר הבוקר (רביעי) לפעול בית הספר החרדי תלמוד תורה "זכרון גבריאל" שבזכרון יעקב. שערי המוסד נסגרו בשבוע שעבר, בהחלטת המועצה, לאחר שההנהלה מנעה משני אחים בני חמש ושש ללמוד במוסד, כי לא הייתה מרוצה מ"אורח החיים החרדי שלהם".

מקורב למשפחה סיפר לוואלה! חדשות כי בקהילה החרדית הציעו לבני המשפחה 120 אלף שקל כדי שיעזבו. לאחר שאתמול החליטו ההורים לעזוב את המושבה ולהעתיק את מגוריהם לפרדס חנה, התערב היום ראש המועצה וכינס פגישה עם גורמים בכירים בקהילה החרדית בעיר ועם משפחתם של הילדים.

בין היתר, איים ראש המועצה על החרדים כי מבחינתו אם הם לא עושים הכל כדי להשיב את הילדים לבית הספר, מדובר ב"גט כריתות" ביניהם. בתום הפגישה הוחלט כי הילדים יוכלו לחזור ללימודים, אך המשפחה עדיין מתלבטת וצפויה להחליט הערב.

עוד ידיעות בוואלה! חדשות:
חשד: חטף בת 7 באשדוד ותקף אותה מינית ביער מבודד
מכלית התפוצצה ליד בן שמן: הנהג נהרג, כביש 1 ו-6 נחסמו
ועדת טירקל אישרה את מינוי איזנקוט לתפקיד הרמטכ"ל

מאבק אפליה במוסד לימודים בזכרון יעקב, נובמבר 2014 ()

"נתקבלו תלונות לגבי הטרדה ופגיעה בתלמידים". תלמוד תורה "זכרון גבריאל"

"נכנעתי, איני יכול להמשיך. הנפש הכריעה. הרשעות, השקרים, ההכפשות, הרדיפה, העוול, החוסר בשינה, הפגיעה הקשה בילדים והשנאה כואבים מידי וזה לא כאב שעובר. זה פצע פתוח שלא יגליד", כתב אביהם של האחים א' וב' במכתב ששלח לאחד מבני המשפחה. "אל תשכח שהקהילה הייתה לנו לבית, למשפחה, ההרגלים ואורח החיים על כל המשתמע מכך. אבא שלי גמור על סף קריסה נפשית, אין לו עוד כוחות, על סף התמוטטות. הוא לא לומד, לא עובד, לא אוכל, בקושי בגדים הוא מחליף. מה, אני צריך שהוא יפגע בעצמו?".

"גם אני לא עומד בלחץ, בדרך להתמוטט", הוסיף במכתב. "רואה את הילדים ונקרע לי הלב. הם מבינים את כל מה שקורה סביבם, שואלים שאלות, אין לי תשובות. הם עושים מעשים קיצוניים. ב' צועק בלילות, א' לא מבין איפה הוא. אני לא מוכן שהם יהיו ללעג וקלס מול הילדים בבית הספר ובשכונה".

משרד החינוך: הליך הוצאת צו הסגירה נמשך

אתמול הוציא משרד החינוך התראה לפני הוצאת צו סגירה למוסד שבו לומדים כ-200 תלמידים. בהתראה הציג המשרד כתב אישום חריף נגד התנהלותו כלפי הילדים והמשפחה אותם נדרשו לקבל ללימודים. במשרד הבהירו כי למרות חזרת המוסד לפעילות, הליך הוצאת צו הסגירה נמשך כרגיל. במכתב ההתראה אשר יצא בהוראת מנהל המחוז החרדי מאיר שמעוני, ואשר חתום על ידי מנהל אגף הרישוי פארס טויל, מאשים המשרד כי למרות הטענות של המוסד לאי מעורבותו בהשבתת הלימודים, "התקבלה תלונה לפיה אחת הכיתות יצאה לטיול מאורגן לבנימינה, ומזכיר המוסד הסיע חלק מהתלמידים לטיול האמור ברכבו", זאת מבלי לצרף לטיול את הילד שהיה אמור ללמוד איתם ומצא את הכיתה ריקה.

לצד זאת, נטען במכתב כי "נתקבלו תלונות לגבי הטרדה ופגיעה בתלמידים מצד תלמידים בשכבות גיל גבוהות יותר בבית הספר, זאת מבלי שהעניין יטופל, כמקובל, על ידי הנהלת המוסד והמורים בו". לפי המכתב, נתקבל אף מידע על לחץ שמופעל, לכאורה על ידי בית הספר, על הורי הילדים המדוברים שלא לשלוח את ילדיהם ללימודים ולחתום על מסמך שלפיו הילדים ילמדו בבית הספר בתקופה הקרובה בלבד, ולאחריה יועברו למוסדות אחרים.

במשרד החינוך סיכמו במכתב כי "לאור התנהלותו הלקויה של המוסד בעניין הניהול, פעילות המוסד ומחדליו ביחס לקליטת התלמידים, באופן המעורר חשד לשיתוף פעולה עם פעילות בעייתית ואגרסיבית של הורי התלמידים ביחד לבני המשפחה, שוקל המשרד לבטל את רישיונו של המוסד ולהוציא צווי סגירה".

"השפילו וביזו אותנו"

בתחילת השבוע משך המוסד עתירה שהגיש לבית המשפט לעניינים מנהליים בחיפה נגד משרד החינוך, עתירה שהוגשה בעקבות סגירתו. המאבק החל ערב פתיחת שנת הלימודים, אז שני האחים ביקשו להתקבל לכיתה א' ולגן במוסד – ונדחו. הוריהם עתרו למשרד החינוך בטענה כי בהחלטת בית הספר היו מעורבים שיקולים גזעניים. במשרד ערכו שימוע למנהל המוסד שטען כי החלטתו נבעה מפערים בין אורח החיים החרדי של המשפחה הספציפית לבין שאר חברי הקהילה, שילדיהם לומדים במקום. אחת מהטענות שהעלה המנהל כדי להצדיק את החלטתו הייתה כי האב מחזיק ברשותו מכשיר טלפון חכם, אשר נאסר לשימוש על ידי מנהיגי הציבור החרדי.

על אף טענות ההנהלה, קבע משרד החינוך כי מדובר באפליה על רקע עדתי, וכפה על המוסד החרדי לקבל את הילדים. אלא שאז, כך לטענת המשפחה, החל מסע התנכלויות והשמצות נגד המשפחה והילדים. "זרקו לעברנו אבנים, קיימו הפגנות מחוץ לבית המשפחה, תקעו בשופרות, השפילו וביזו אותנו", סיפר איציק מלכה, קרוב משפחתם של האחים. לדבריו, "חלק מהמשפחה עזבה את זכרון יעקב רק כי לא הייתה מסוגלת יותר לשאת את הביזיון וההשפלה". המאבק שבר שיאים כשהילדים הגיעו לכיתות ריקות, משום ששאר ההורים החרימו את הלימודים וקיימו אותם במקום חלופי.

http://news.walla.co.il/item/2809514?m=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2014 11:14 לינק ישיר 

מראדהיתרא כתב:

חידלו הרע. . .
אני מבין שאתה גר בזכרון יעקב ושמעת את כל הצדדים ממקור ראשון/בי"ד מקומי שם
והסקת, שיש כאן רוע. ולדעתך הטבח הנורא זה רק תוצאה.

אמור נא לי ידידי
אינני גר שם. ובמקרה נכנסתי לאשכול שלך.
באמת אתה חושב שהמוסד לא בסדר בגלל שהילדים הבינו בדרך לא נעימה שהם לא רצויים ? 
למה אתה חושב שהת"ת לא בסדר. אולי ההורים/עסקן שידעו שהת"ת לא בנוי וערוך לקבל את הילדים. פשוט אין לו לשיטתו כלים נאותים וראויים לילדים יקרים אלו ושהייתם במוסד תפגע בהם בהוה/עתיד והם כאנשי חינוך טובת כל הילדים נגד עייניהם. וגם ילדים אלו
אתה מסכים איתי שאם אתה שולח את הילד הקטן שלך למכולת למטרת גניבה ח"ו והוא נתפס בגנבתו, האשמה תלויה בצוארך ? 
הלא תבין שהאצבע המאשימה שלך צריכה להיןת מופנת לכיוון אחר. לא לת"ת.
ואם נראה לך שאין הצדק עם הת"ת. מחובתך כאפוטרופוס על הילדים לתבוע את ההנהלה לד"ת. ולא רק להפציץ את כל גדולי התורה שמפשפשים ובודקים על מה עשה ה לנו, באשמות שוא וטפל.
להזכירך . וכאות הערכה על מלחמתך בבבונים ושרלטנים למיניהם (לוקח סיכונים למעננו) אצטט לך את הרמב"ם פ"ג מהלכות תשובה הי"א
הפורש מדרכי ציבוראף על פי שלא עבר עבירות אלא נבדל מעדת ישראל ואינו עושה מצוות  בכללן ולא נכנס בצרתן ולא מתענה בתעניתן אלא הולך בדרכו כאחד מגויי הארץ (חדשות ynt) וכאילו אינו מהם אין לו חלק לעולם הבא  וכו' עיי"ש

וה' יאיר עיינינו 
שלא תצא תקלה תחת ידינו

אם כל הביקורת שיש על פותח האשכול, הפעם הוא צודק !
חז"ל למדונו שאין אדם רואה נגעי עצמו וזה גם בכהן גדול ובמלך,לכן כל גדולי ישראל שנגועים במחלוקת לעולם לא יודו שזה בגלל המחלוקת, דוקא היה רב אחד שכן התריע וברח לחו"ל בגלל המחלוקת, זה רב דן סגל איש אמת,
לגבי הילדים בזכרון, אחד מהסימנים של יהודי זה רחמנים...לדעתי אדם שמסוגל לפצוע נשמה של ילד יהודי שלא טעם טעם חטא,ולגרום לו להגיע לחיידר שאין אף אחד ולבזותו,או להשים גדר הפרדה משל אלו מחבלים קטנים,(עיין ערך עמנואל) צריך לבדוק את כל הנוגעים בדבר אם הם מזרע ישראל, כידוע שהערב רב עד היום נמצאים בקרבנו(ושלא יובן שאני מצדיק את ההורים) ורק צריך לחכות לפיגוע הבא שיכול להיות,הלואי שלא... כי בורא עולם משלם ע"ז על חשבון כולם שלא מיחו,"לא חרבה ירושלים..."הסיפורים של היום לצערינו ממש מזכירים את הסיפורים בתקופת החורבן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2014 12:16 לינק ישיר 

באבא_זוטא כתב:
מאבק אידאולוגי ? ר' חיים גרינמן הורה? 
 איום בפתיחת בתי ספר פרטיים?  הצחקתם אותי!

שימו לב איך סגירת ברז התקציבים 
 למושחתים מחוללת ניסים ונפלאות ממש תוך ימים ספורים...

אוי להם לגזענים מיום הדין!  http://news.walla.co.il/item/2809514?m=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2014 15:03 לינק ישיר 

דורוס, שפתיים יישק!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2014 18:19 לינק ישיר 

באמת רחמנות שלא נתנו לילדים חילונים לשבת ביחד עם היראים את דבר השם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2014 19:02 לינק ישיר 

מתחרפן כתב:
באמת רחמנות שלא נתנו לילדים חילונים לשבת ביחד עם היראים את דבר השם.

שוטה אין לו תקנה...

"היראים" שלך (ושל ר"ח גריינמן) כבר חזרו  תוך שבוע ללמוד עם "חילונים" בגלל חסימת התקציבים ממשרד החינוך שר"י  וקיי"ל אין מרחמין על השוטים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 20:51 לינק ישיר 

אייה הגדיילים ???   איפה המרנים ???

האם יש סיכוי שנשמע מהם פעם איזה ציוץ כנגד העוול  של המכסות במוסדות החרדיים  ???

וכמובן איך לא גם  מכתב קריאת קויידש מהגדיילים שיתפרסם  בקרוב יהיה זהה לנוסח האחיד של  אלף המכתבים שקדמו לו (חוץ  מהתאריך) בחמישים השנה האחרונות :

מורי ורבותי !  לרגל המצב הקשה צריכים  להתחזק בצניעות/ בתיירע/ בתפילה/שבת/שמירת הלשון/אינטרנט כשר/ וכו'   

אוי לו לדור שכך  עלתה בימיו !!!

רכסים מזועזעת: "הטלפון האחרון - למשרד החינוך"

שעה קלה אחרי שהתבשר כי בתו לא תתקבל לבית הספר בית יעקב ברכסים, נמצא תושב העיר ירוי וללא רוח חיים • מחותנו מאשים בשיחה עם 'בחדרי חרדים': "הוא רצה נחת מהילדה האחרונה. בודקים רק בציציות של הבנות הספרדיות"

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 31/08/2015 20:52:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2015 07:58 לינק ישיר 

באבא_זוטא כתב:
חידלו הרע. . .
אני מבין שאתה גר בזכרון יעקב ושמעת את כל הצדדים ממקור ראשון/בי"ד מקומי שם
והסקת, שיש כאן רוע. ולדעתך הטבח הנורא זה רק תוצאה.

אמור נא לי ידידי
אינני גר שם. ובמקרה נכנסתי לאשכול שלך.
באמת אתה חושב שהמוסד לא בסדר בגלל שהילדים הבינו בדרך לא נעימה שהם לא רצויים ? 
למה אתה חושב שהת"ת לא בסדר. אולי ההורים/עסקן שידעו שהת"ת לא בנוי וערוך לקבל את הילדים. פשוט אין לו לשיטתו כלים נאותים וראויים לילדים יקרים אלו ושהייתם במוסד תפגע בהם בהוה/עתיד והם כאנשי חינוך טובת כל הילדים נגד עייניהם. וגם ילדים אלו
אתה מסכים איתי שאם אתה שולח את הילד הקטן שלך למכולת למטרת גניבה ח"ו והוא נתפס בגנבתו, האשמה תלויה בצוארך ? 
הלא תבין שהאצבע המאשימה שלך צריכה להיןת מופנת לכיוון אחר. לא לת"ת.
ואם נראה לך שאין הצדק עם הת"ת. מחובתך כאפוטרופוס על הילדים לתבוע את ההנהלה לד"ת. ולא רק להפציץ את כל גדולי התורה שמפשפשים ובודקים על מה עשה ה לנו, באשמות שוא וטפל.
להזכירך . וכאות הערכה על מלחמתך בבבונים ושרלטנים למיניהם (לוקח סיכונים למעננו) אצטט לך את הרמב"ם פ"ג מהלכות תשובה הי"א
הפורש מדרכי ציבור אף על פי שלא עבר עבירות אלא נבדל מעדת ישראל ואינו עושה מצוות  בכללן ולא נכנס בצרתן ולא מתענה בתעניתן אלא הולך בדרכו כאחד מגויי הארץ (חדשות ynt) וכאילו אינו מהם אין לו חלק לעולם הבא  וכו' עיי"ש

וה' יאיר עיינינו 
שלא תצא תקלה תחת ידינו

פספסת את הנקודה 

גם אני הק' לא מתיימר להכיר לעומק את הפרטים ואיני מתכוון להחלטה של הת"ת שלא לקבל את הילדים האם היא היתה סבירה או שלא ובהחלט  יכול להיות שההורים של אותם ילדים באמת לא עומדים בתקנון.  כוונתי  היתה  לאותם הורים  "צדיקים" שהחליטו כמקשה אחת שלא לשלוח את ילדיהם לת"ת כדי שח"ו לא ישבו במחיצתם של אותם  ילדים בני 5-6 שלא חטאו במאומה  (גם אם נניח כדבריך שההורים שלהם שאשמים במצב ) כדי  שילדיהם הטהורים לא יתקלקלו ח"ו , ושפכו את דמם של אותם ילדים אומללים פשוטו כמשמעו ומי יודע איזה השלכות יהיו בעתיד  למעשה נאלח זה על אותם ילדים תמימים. אז עם יד על הלב  תגיד לי אתה האם זו דרכה של תורה? האם לא יכלו להמתין כמה ימים ולפעול דרכים אחרות בלי לפגוע בצורה כה מבישה בילדים שלא אשמים במצב? האם עד כדי כך נאטם ליבם של אותם צדיקים???

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 22/11/2014 19:33:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2015 20:39 לינק ישיר 

נקמת דם ילד קטן עוד לא ברא השטן...

סערת סמינר הישן: 19 הבנות ששובצו על ידי העירייה ובהוראת בית המשפט נכנסו הבוקר (שלישי) ללמוד בסמינר הישן בירושלים, עברו ראיונות במקום. ההורים טוענים כי הבנות זכו ליחס טוב מצד המערכת, אולם היו גם רגעים פחות נעימים, כמו התפרצות של תלמידה לעבר הבנות ששובצו.

"אמרו לנו שוועד ההורים החליט להשבית את הלימודים ושזה לו תלוי בהנהלה. הצוות עצמו התייחס אלינו בצורה מצוינת ועם הרבה חיוכים, שיחקו את המשחק" מספר אחד ההורים בשיחה עם "כיכר השבת".

הבנות נכנסו לכיתות ריקות מתלמידות, מספר אחד ההורים: "הצוות שאל את הבנות כל אחת באיזה כיתה היא רוצה ללמוד, לפי החברות שלה".

עם זאת, נוכח בסמינר מספר גם על רגעים קשים יותר: "נכנסה בת והחלה לצעוק לעבר התלמידות שהן לא רצויות בסמינר וכי הן הורסות את המוסד החינוכי". לדברי עד הראייה: "הייתה גם אשה שאמרה שהיא אחת האמהות, אינני יודע אם היא באמת אמא או מורה, והיא צעקה על הבנות שיחפשו סמינר אחר כי בית המשפט לא יקבע כל אחת איפה תלמד, זה היה רגע קשה".

לדבריו: "ראית את הבנות בוכות, זה מזעזע וכואב, כבודן של ילדות בנות 14-15 נרמס, איפה האנושיות? לאן הגענו?". כמו כן, מספרים הנוכחים בסמינר, כי הבנות התבקשו לעבור רישום וראיון, אלו שעברו רישום ומבחן התבקשו לעבור ראיון נוסף "אמרו לבנות לעבור מבחן פסיכומטרי בשביל להציג לבית המשפט מי מתאימה ומי לא".

את תגובתו של הרב ישראל לוין, מנהל הסמינר, לא היה ניתן להשיג.

http://www.kikar.co.il/180424.html

אוי להם למרנים שדם ילדות טהורות על ידיהם מיום הדין!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2015 20:55 לינק ישיר 

ערב יום הדין? ימי הסליחות?  הצחקתם  את הגזענים הארורים מזרע עמלק שאין א-לוקים בליבם...

21 הבנות ששובצו ב"סמינר הישן" בירושלים הופתעו לגלות כי חברותיהן לכיתה החלו ללמוד במבנה אחר בעיר ללא שהן עודכנו. בכיר בעירייה: "יש גבול לחוצפה ולהתעללות בבנות הספרדיות"

http://www.kikar.co.il/180843.html

אוי להם לגדיילים ולמרנים מיום הדין!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2015 11:00 לינק ישיר 

דמם של יהודים נשפך ברחובות כמים והגזענים הארורים (בגיבוי שתיקת המרנים) בשלהם...

"שערורייה": תשע ילדות מזרחיות מאלעד טרם החלו ללמוד

חודש וחצי לאחר שנאבקו ההורים על שיבוץ בנותיהם בבתי ספר בעיר, עדיין "מתחמקים" המוסדות מקבלתן - והורי שאר התלמידות אף שבתו במחאה על קבלת מזרחיות לשכבה. "הילדה הרוסה, המנהלים חוגגים על חשבונה"

http://news.walla.co.il/item/2896771

אוי להם לגזענים הארורים מיום הדין!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > וּבְפָרִשְׂכֶם כַּפֵּיכֶם, אַעְלִים עֵינַי מִכֶּם !!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.