אני דווקא הייתי שמחה לפגוש בו בסמטה חשוכה...הייתי מכניסה לו כזה שהוא לא היה מוצא את הדרך הביתה (בגלל החושך....)
נשלח ב-24/11/2014 15:32
leahhh כתב:
רבקוש,קשיש טוב לב????
איזדרו- המורה לשפות. נו, מה הבעיה? זה שהוא היה פעם מכשף זה לא אומר כלום! הוא כבר יהודי, והוא לא מפחיד כזה..... הרבה יותר מפחיד זה להפגש עם יוסף דיאילידאן\ קלידיאס\ מטריאס\ זה שליוה את מהללאל זה שסולקמהצבא בגלל אלימות שלא ראויה אפילו בשדה הקרב...\ ידרת. מכל אלו את לא פוחדת, נשאר לך רק את איזדרו?
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-24/11/2014 15:34
leahhh כתב:
אני דווקא הייתי שמחה לפגושבובסמטה חשוכה...הייתי מכניסה לו כזה שהוא לא היה מוצא את הדרך הביתה (בגלל החושך....)
מי הכוונה?
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-24/11/2014 15:37
דיאלידאן חחחחח ורבקוש,כל אדם שמנסה/יודע להשתלט על המוח שלי הוא לא פחות מפחיד בעייני מהחבורה שהזכרת שם למעלה...
נשלח ב-24/11/2014 15:37
איזו היענות... שכוייח רידה! באמת כולם צצות מהחורים אני הייתי מרגישה רע גם אם אבא הגדול או גאלן היו שם.
אני אומרת איך שהוא מתואר לפי זה לא היתי מסכימה אבל אם המסכה של הנחמדות זה בסדר לעבור לידו לעומתו הגויים שבסיפור ירדת קאה וחבריהם משרים הרגשה שהם אנשים מפחידים שלא כדי להתעסק איתם אבל אם יוסף דיאלידאן לא יהיה כמו שהוא מנסה להציג את עצמו אז לו ולרידה את יודעת מה יש עכשיו אז זה פלוס מבחנים פלוס כמה ספרים שקראתי לוקח זמן להיות בפורום
נשלח ב-24/11/2014 15:41
leahhh כתבה:
דיאלידאן חחחחח ורבקוש,כל אדם שמנסה/יודע להשתלט על המוח שלי הוא לא פחות מפחיד בעייני מהחבורה שהזכרת שם למעלה...
נראה לי שהוא יכול להפנט רק בתנאים מסויימים. לא נראה לי שאם הוא פתאום יראה אותך מולך בסמטה חשוכה הוא יוכל להפנט אותך..