|
|
| נשלח ב-27/11/2014 20:40 |
|
| |
חחחח אז יאללה, עכשיו כל אחת תבחר את הדמות שהיא הכי לא היתה רוצה לפגוש, ותספר איך היא היתה מגיבה אם היא היתה פוגשת אותו. ואם זה מפחיד מידי, לא חייבים להיפגש איתו בסמטה חשוכה דווקא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 20:44 |
|
| |
אני חושבת שאם הייתי פוגשת באוטובוס אי מי מהם, פשוט הייתי יורדת בתחנה הבאה ולא משנה איזה תחנה זו........... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 20:45 |
|
| |
מי שלא הייתי רוצה לפגוש (ולא החלטתי עדיין מי בדיוק) כשהיתי פוגשת אותו, הייתי דבר ראשון מתפללת, ואח"כ הייתי מנסה להצטמק ולנסות להיות בלתי נראה כדי שיעבור ממני ואז הייתי בורחת משם כל עוד רוחי בי ולא חוזרת לאותו מקום לעולם!!!
|
| נשלח ב-27/11/2014 20:45 |
|
| |
חחחחחחחחח, אם אני הייתי רואה את דיאילידאן, הייתי מוזיזה במהירות את הראש שלי לצד הנגדי, יורקת בצד, ואז מסתכלת לו בפרצוף, במבט מלא בוז ושנאה..... (וגם כדי לראות את הדיאילידאן המהולל...)
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 20:47 |
|
| |
אם הייתי רואה את קלידיאס, הייתי מתנהגת כמו אם הייתי רואה מולי ערבי- כלומר, עוצמת עניים, ממלמלת פסוקי תהילים כשכולי רועדת, והולכת בפסיעות הכי מהירות שאני יכולה, ומנסה בצד נואש לגעת בניצב חרבי....
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 20:49 |
|
| |
מהללו - ואם התחנה הבאה היא רק בעוד חצי שעה של נסיעה?? רבקוש - את בטוחה שלא היית רועדת ממה שדיאלידן היה עושה לך???
תוקן על ידי SHIROH ב- 27/11/2014 20:58:14
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 20:52 |
|
| |
שירו, ברור שאחרי זה הייתי בורחת כל עוד נפשי בי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מזה, הוא לא אמור לראות- סמטה חשוכה, כבר אמרנו?! שירו- גם אני כמו מהללו, ויתרה מזה, אפילו אם התחנה הבאה היא עוד שעה! הייתי יורדת
או שלא מבינים בספרים!!!
תוקן על ידי SHIROH ב- 27/11/2014 20:58:37
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 20:57 |
|
| |
השאלה שלי היתה מה את עושה בחצי שעה, שעה שאת נמצאת ביחד איתו באוטובוס??
|
| נשלח ב-27/11/2014 21:02 |
|
| |
סורי, התכוונתי לומר שאפילו אם האוטובוס הבא יבוא בעוד שעה........ אבל בזמן שהייתי איתו (משהו כמו 5 דקות לכל היותר...) הייתי מתפללת ואומרת תהילים בדבקות הכי דבקותית שיכולה להיות.... שירו- מה תיקנת לי?
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 21:04 |
|
| |
איזה נסיעה סיוטית זאת היתה! כל הנסיעה הייתי מדמיינת מה יקרה לי אילו... ורועדת מפחד בכל פעם שהוא יסתובב לכיוון שבו אני יושבת... נראה לי שפשוט היה כדאי לצעוק לנהג שיעצור בשומקום גם אם זה כביש בינעירוני.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 21:05 |
|
| |
מהללו, זה בדיוק מה שהייתי עושה!!!!
|
| נשלח ב-27/11/2014 21:10 |
|
| |
הייתי משקשקת מפחד....... אבל אמת, אם זה היה דיאילידאן- פחות הייתי פוחדת מאשר הכושי\ ידרת\ קלידיאס כי מיה מתארת אותו רשע רק כלפי מי שרע איתו, אבל הוא הרי לא מכיר אותי ולא יודע את דעותי המידיניות נגדו...
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 21:15 |
|
| |
נכון רבקושירה. אבל תודי שבתוכך היית רועדת מפחד! לדעתי בעיינים שלו יש ניצוץ רע שאי אפשר להסתיר. ואם בנוסף את מכירה את האישיות שלו אפילו אם הוא לא מכיר אותך. זה גורם לרתיעה טבעית ואפילו פחד סמוי גם אם הוא יפנה אלייך בחביבות וישאל אם התחנה הבאה זה ווגדווד או רבין...
_________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מהללו ב- 27/11/2014 21:30:40
איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 21:24 |
|
| |
ברור שיש פחד, רק אמרתי שלא באותה רמה... (ד.א. מקיר- זה מלשון מוקיר- מודה, מייקר, מחשיב)
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 21:32 |
|
| |
|
|
|