|
|
| נשלח ב-17/3/2015 21:53 |
|
| |
אני מסרב להאמין פשוט מסרב לפירסומים המוקדמים
המצביעים על מאבק צמוד בין הליכוד למחנה הציני ויחד המתנדנדת סביב אחוז החסימה לעומת ש"ס הרשעה עם 5 ומעלה זה לא מסתדר פשוט לא מסתדר עם הדברים הכי פשוטים בהם אנו מאמינים
הפער אדיר לטובת אכזבה ענקית!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2015 22:09 |
|
| |
אם התוצאות נשארות כפי שהן עכשיו אני בהלם ויקח לי זמן להתאושש ולעכל מה קרה כאן. 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2015 22:34 |
|
| |
אני לא ציפית למדגמים שונים , היות והמדגמים הם על פי המצביעים , אני מצפה שהתוצאות הסופיות יהיו על פי ערבוב הקלפיות ושם יהיו הפתעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2015 22:45 |
|
| |
ב-96 המדגמים הראו על ניצחון לפרס על ביבי. כולנו יודעים מה היתה התוצאה האמיתית. נקווה שגם הפעם הם טעו ושיחד יעלו ויקבלו לפחות 6 מנדטים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2015 23:22 |
|
| |
אל יפול לב האדם עליו....
ביבי ינצח בדילוגים
פרשת ויקרא פרק יג ביבי בראש
תוקן על ידי danmash ב- 17/03/2015 23:27:25
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2015 08:03 |
|
| |
מחשבות אחרי הפסד יחד - מפלגת יחד הייתה הדבר הכי קרוב למה שמי שורוצה גאולה רצה, מפלגה בהנהגה של תורה, בעד ארץ ישראל, ולא מושחתת, אז למה היא לא עברה - כי ה' רוצה שנתיאש סופית מהבחירות, שנגיד אין שום דרך שהגאולה תגיע דרך הממסד הטמא הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2015 09:18 |
|
| |
לא מסכים עם סברתך.
יפה אמרת שיחד היתה הדבר הנכון ביותר והקרוב ביותר לערכי הגאולה והמשיח אך לא מסכים איתך על 'הממסד הטמא' לפחות כשם אתה לא מסכים איתי על המשיח. הבנת נכון, אני יודע שאתה לא מסכים שהרב ב"א המשיח.
תכלס, אין מצב פשוט אין! שמספר מצביעי יחד לא עבר את אחזו החסימה מה אחוז החסימה 120 אלף קולות? היו להם הרבה יותר! ניכר שבורא עולם התערב כאן כדי שלא יעברו. אבל למה? זאת השאלה הגדולה. נמתין לדבריו של כבוד ונשמע מה בפיו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/03/2015 10:09:12
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2015 10:11 |
|
| |
בדבר אחד ניכרים היטב דבריו של כבוד הרב "דווקא זה שיכפישו אותו ויבזו אותו הוא זה שבורא עולם יבחר בו" מסע השטנה האישי של השמאל נגד ביבי והניצחון הדרמטי עם 30 המנדטים שלו מוכיח היטב כמה מדוייקת היתה הבטחה זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2015 14:31 |
|
| |
ניכרת ההתרגשות וניכרים דברי אמת

מר נתניהו לא עושה הצגות הוא באמת מתרגש! רואים את זה זה שקוף. משום שהוא באמת האמין שהוא הולך לאבד את הכסא. מכאן שהכרת הטוב שהוא חש כלפי העם גדולה מתמיד מה שיוביל אותו לנסות באמת לדאוג לעם ישראל ולא סתם לרכב עליהם עד לבחירות הבאות. מכאן גם שוב הוכחה למה שאמר כבוד הרב שההנהגה הבאה הולכת להיות כזו שתדאג באמת לעם ישראל וטובת המדינה תהיה האינטרס העליון שלו. רק כמה חבל על יחד שלא זכתה לעבור ולהכנס לכנסת, על דא קא בכינא. הפצע הזה עוד פתוח ונחמה והסבר על מה עשה ה' לנו ככה אנו מבקשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2015 15:01 |
|
| |
| המיייחל כתב: |  | לא מסכים עם סברתך.
יפה אמרת שיחד היתה הדבר הנכון ביותר והקרוב ביותר לערכי הגאולה והמשיח אך לא מסכים איתך על 'הממסד הטמא' לפחות כשם אתה לא מסכים איתי על המשיח. הבנת נכון, אני יודע שאתה לא מסכים שהרב ב"א המשיח.
תכלס, אין מצב פשוט אין! שמספר מצביעי יחד לא עבר את אחזו החסימה מה אחוז החסימה 120 אלף קולות? היו להם הרבה יותר! ניכר שבורא עולם התערב כאן כדי שלא יעברו. אבל למה? זאת השאלה הגדולה. נמתין לדבריו של כבוד ונשמע מה בפיו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/03/2015 10:09:12 |
|
א: הבהרה לדברי - כשאמרתי מה שאמרתי לא הייתה הכוונה במובן הסטמרי - אלא שהבחירות לכנסת הן לא חלק מתהליך הגאולה, וה' לא רוצה מפלגה שתייצג בעולם את המשיח (כמו שיטת פייגלין\יחד\הרב כהנא), אלא שהוא יבוא ויתרוף את הקלפים קיימים. ב: בקשר לשאלה מי המשיח - אני במצב נפשי שאני לא אוכל את הכובע אם הרב ב"א יוכתר ולא אוכל אותו אם מישהו אחר יוכתר - ויצא לי להתווקח עם אנשים על האם יש אפשרות שהרב הוא המשיח (כשאני טוען בתוקף שזה אפשרי)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2015 15:14 |
|
| |
מי בכלל התיימר לדבר על מפלגה שתייצג את המשיח?? מאיפה הבאת את זה.. מדובר על מפלגה שמייצגת את הערכים להם המשיח מטיף השכם והערב! אהבת ישראל ואחדות ישראל בראש ובראשונה! לאחר מכן ארץ ישראל ושלמות הארץ וכמובן אוהב את הבריות ומקרבן לתורה היש לך מפלגה שתבצע עבודה טובה יותר ממפלגת יחד על כל חבריה הצדיקים ובכך תכשיר את הקרקע ואת עם ישראל לקראת המלכת המשיח הקרובה??
נ.ב היה מעניין לשמוע את הסבריך ונימוקיך באותו ויכוח שהרב כן יכול להיות משיח למה מעניין? משום שלא מדובר כנראה בטיעונים חזקים במיוחד כי אחרת היית משוכנע בכך ב100% ולא אולי כן ואולי לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2015 20:47 |
|
| |
סערת הפער בין המדגמים לתוצאות הסופיות
רביב דרוקר: "התוצאות נחתו עלי בבום. אולי אנחנו חיים בלה לה לנד" גופי התקשורת שהציגו אתמול את תוצאות מדגמי הטלוויזיה עורכים בדק בית כיצד קרה שהציגו עד לרגע האמת סקרים שהתבררו כשגויים, שבהם המחנה הציוני מנצח בפער של כארבעה מנדטים, ובעיקר כיצד לא הצליחו גם מדגמי הטלוויזיה לחזות את הניצחון של הליכוד בפער משמעותי.בכיר באחד הערוצים אמר כי "אין פה מה להכחיש. טעינו בגדול. גילינו שיש פער של 5%-6% בתוצאות בין המדגם לבין הקלפי שהוצב באותו מקום. אנשים נכנסו לקלפי המדגמית ושיקרו. הסוקרים צריכים לעשות בדק בית"
כעת מגיעה התייחסות ראשונה של כבוד מו"ר בכנס בקריית-אונו בו רמז לנס שעשה אתמול בורא עולם שהתערב בקלפי והפך את הפתקים ונתן לליכוד את הניצחון אך באותה נשימה גם שיגר אזהרה לנתניהו לבל ייחס את הניצחון לעצמו ולבל יתגאה על ההישג משום שאין זה מכוחו אלא מדובר בהתערבות ישירה של בורא עולם בכבודו ובעצמו. (במילים אחרות המדגמים לא שיקרו אלא היו אמיתיים!)

תוקן על ידי המיייחל ב- 18/03/2015 20:48:46
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2015 23:28 |
|
| |
ואני כל היום בהתנצלויות כלפי כל אותם אנשים ששכנעתי אותם להצביע ליחד, כולל חבורה גדולה בני 18-19 שזו ההצבעה הראשונה שלהם, והם מאוד התלהבו, אבל הפתק שלהם נזרק לפח.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 09:53 |
|
| |
אכן מציאות קשה ללא ספק. מבין אותך טוב מאוד, לא פשוט בכלל. שלחתי שאלה לרב נראה מה התשובה שנקבל.
|
|
|
|
|