|
|
| נשלח ב-13/12/2014 23:21 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2014 22:19 |
|
| |

אני מהדיבור האחרון של הרב (חולון) מבין שביבי יישאר רה"מ. הקואליציה תשתנה קצת אבל לא יותר מזה. תהיה ממשלה טובה יותר מזו שנפלה. הרב דיבר על כך שהממשלה שתקום תהיה אותה גברת בשינוי אדרת והקב"ה יבחר אך ורק באלה שטובת המדינה והעם לנגד עיניהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2014 09:15 |
|
| |
השיב אחור ימינו
הימין לא מצליח להתאחד ולאחד כוחות לגוש אחד וכל אחד חושב שהוא יצליח לרוץ לבד ולהביא תוצאות ובינתיים בוקה ומבולקה שולטת בשטח ואיש לא יודע מה ילדו הבחירות האלה. נכון לעכשיו זה נראה לא טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2014 18:55 |
|
| |
בן ארי עונה על רוב או אפילו על כל הסעיפים. רק הבעיה היא אחוז החסימה. מהמסר האחרון בכלל לא ברור שתעלה ממשלת ימין, שכן הרב כתב: "אם יעלה השמאל - ירקדו ויצהלו כל אויבי ישראל, ואם יעלה הימין - יבכו ויהיו ביגון וצער כל אויבי ישראל."
אני כבר מחכה לראות את התשלום המזומן לציפי לבני ולדומיה, שהרב דיבר עליו במסר האחרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2014 21:42 |
|
| |
הנה דוגמא טובה למה לא מספיק לעקוב רק אחרי המסרים בכתב משום שבשיעור האחרון בראש-העין הרב התייחס לנקודה הזאת ואמר בצורה ברורה שלא תהיה ממשלת שמאל והקב"ה לא יתן לזה לקרות. מהבחינה הזאת השמאל הגיע לסוף דרכו. יש לדעת שהרבה פעמים הרב מתאר דברים "בדרך הטבע" מה היה קורה אם.. כך וכך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2014 08:50 |
|
| |
הרב מבטיח דברים קשים מאוד לכל הפוליטיקאים שימשיכו בדרכם השלילית במערכת הבחירות הזאת עליה בורא עולם כבר לא ישתוק עוד.
החל ממחלות טיפול נמרץ ועד מיתה ממש.
רבש"ע מאס בחברי הכנסת שדואגים רק לעצמם ולא אכפת להם מעם ישראל ולכן הם ישלמו במזומן בבחירות האלה.
דברים קשים וחדים ללא ספק.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2014 10:59 |
|
| |
אז תכלס למי להצביע? הייתי רוצה להצביע לבן ארי אבל בגלל הספק אם יעבור את אחוז החסימה לא בטוח שכדאי, אלא אם כן ירוץ עם אלי ישי.
אם כל מפלגות הימין חרדים ציונות דתית ליכוד היו מתאחדים איזה כח היה..רק בשביל לראות את הפרצוף של אובאמה אחרי הבחירות :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2014 14:23 |
|
| |
זה בסדר נשמה יש עוד זמן עד הבחירות ולא צריכים להחליט כבר עכשיו. נגיע לגשר -נחצה אותו. הלוואי וכל גוש הימין והדתיים היו מתאחדים ברור זה החלום של כולנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2014 22:47 |
|
| |
פרשת הקלטות הרב עובדיה נגד דרעי
זה שאין דרכי להתייחס לענייני מפלגות ופוליטיקה זה אתם כבר יודעים וגם הפעם לא אחרוג ממנהגי אך זאת אזכיר למי שהספיק לשכוח שאני את דרעי לא הגדרתי כרשע אלא כערב-רב ממש! הדברים עתיקים ונאמרו כאן כבר לפני כמה שנים שכשאני מסתכל על האיש הזה אני לא רואה יהודי אלא נשמה של ערב-רב. חד וחלק. שלא יהיו לכם ספקות בעניין. הבנאדם רשע גמור בכל רמ"ח אבריו וש"ס גידיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2014 14:39 |
|
| |
 הרב מאזוז: "חכם שלום לא יורד לעם"
איי איי איי הרב מאזוז הצדיק.. איך כבודו רוצה שחס-ושלום כהן ירד אל העם בשעה שהוא נמצא הרבה מתחתיו. המקום היחיד אליו הוא יכול לרדת זה לגיהנם. הוא אפילו לא צריך לעשות שום פעולה מיוחדת לשם כך אלא רק שימשיך בדרכו הנוכחית בשב ואל תעשה ומובטח לו שהוא בן הגיהנם הבא.
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/12/2014 11:02:08
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 10:55 |
|
| |
כבוד הרב כבר הבטיח שבבחירות האלה בורא עולם יעשה לכל המסואבים והמושחתים בית-ספר יחשוף את כל האינטרסנטים והרמאים ויהרוס את הלא טובים וישאיר רק את אלו שאכפת להם מעם ישראל וממדינת ישראל. ש"ס? עוד בבחירות הקודמות לפני שנתיים התפללנו שנזכה בקרוב לסיום הש"ס.. מה לעשות היה צריך את הפטירה של מנהיגה בשביל זה.

|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 17:11 |
|
| |
"אם דרעי הולך הביתה, כולנו פורשים מש"ס"
מי יתן וזה יתברר כנכון ונזכה כולנו לראות עין בעין בהתפרקותה של חבורת הפשע והרשע הזאת שנקראת ש"ס אשר נושאת שם ה' לשווא ובכך מחללת אותו בכל רגע ושניה.
איזו בשורה נפלאה תהיה זו לחתום איתה את שנת 2014!!
ישתבח שמו לעד!
|
|
|
|
|