|
|
| נשלח ב-30/12/2014 17:32 |
|
| |
המציאות עולה על כל סרט פרוע . .- פשוט סרט מהמציאות . .. -
עוד מוצר מתקדם של בית התוכנה והאפליקציה האינסופית :"לית תפיסה מחשבה בך כלל"
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 21:33 |
|
| |
כל הכבוד אלי ישי היקר, עכשיו נשאר רק להצטרף עם בן-ארי ואנחנו אתכם בע"ה! עלו והצליחו

תוקן על ידי המיייחל ב- 30/12/2014 21:35:19
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 23:13 |
|
| |
המבדיל בין קודש לחול ובין אור לחושך
מדהים הבירור הנורא הזה שמתרחש מול עינינו פשוט מדהים! מצד אחד מפלגת השנאה החושך והטומאה הזאת שנקראת ש"ס - אשכרה מפלצת של רוע! מצד שני היהודים הטובים והמתוקים האלה כמו בתמונה מעל המייצגים כפי הנראה כל מה שמשיח תומך בו ובורא עולם חפץ בו. אני משוכנע במיליון אחוז שעוד נשמע מילים טובות מפי כבוד הרב על האנשים האלה למרות שכבוד הרב אמר כבר שהוא לא מביע עמדה בעד זה או בעד אחר אבל מילים כלליות שלא יותירו ספק שהוא מתכוון לחבר'ה האלה אני בטוח שעוד נשמע. למה? משום שכמו שזה נראה עכשיו רואים בחוש כיצד בורא עולם מפרק מחנה גדול אחד של טומאה ומן העבר השני מחבר בין נשמות טובות ומקים מחנה של קדושה טהרה וענווה.
השאלה שעוד צריך לענות עליה מבחינתי היא: האם יהיה לרשעים האלה מש"ס וכל אלה שסביבם חלק בגאולה ובקבלת פני המשיח. גם אם כן.. מצבם יהיה גרוע, גרוע מאוד. אל תקנאו בהם ובמה שצפוי להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 13:35 |
|
| |
תשע''ה ראשי תיבות תנועת ש''ס עלי'ה השלום
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 15:17 |
|
| |
אי נמי עליה הקללה גם הולך..
מי שכל מהותו גאווה ומלחמה ולא ענווה ושלום אינו ראוי לברכת שלום אפילו לאחר פטירתו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2015 19:01 |
|
| |
מיואש למדי!
אז בעצם אפשר לומר שגם עיכוב השיעור זה בחירה של הקב"ה! אולי אתה מתחיל עכשיו קצת להבין ת'בעיה!!
אני מתכנן להפציץ יוזרים בשלל שטויות ופולסא דנורא ופתאום מונחתת עלי הארה שמימית מונחית ליזר לרגישות המזרחית שלי, ונותנת לי ת'מוחין שזה בעצם לא היוזרים אשמים! זה אתה אשם!!!!
מה הכתובת שלך אמיגו? אני בא.
רחוב ______, רחובות.
תחכה לי ברחוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2015 19:03 |
|
| |
מיועד ל-danmash אם לא הבנתם!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2015 19:12 |
|
| |
תופאי .....הדמיון המזרחי המפותח שלך פשוט גולש לפורומים השכנים . . נדמה לי ששמעתי מישהו צועק :"מה זה החריימה האדום החריף הזה שנשפך פה כמו ים ?!!? "
הפלת אותי מתחת לשטיח . .!!
ביטול השיעור לא שייך לבחירות. אתה נכנס לעירוב תחומין . . .ביטול השיעור נבע מפאת חלישות הדור בכלל ולאו דווקא חלישות היוזרים בפרט.
להמשיך ? אני יכול איתך ככה להמשיך עד למועד בו יתקיים השיעור -עם הגונדי !!! ינעל חיי-פרעה !!
תוקן על ידי danmash ב- 05/01/2015 19:13:11
|
|
|
|
|