|
|
| נשלח ב-30/1/2015 01:04 |
|
| |
בושה וחרפה! ש"ס הוציאו את האדם הכי ימני והכי ערכי במפלגה שלהם ניסים זאב- זה רק מצביע על הרמה האמיתית של ש"ס חבל לי רק שהוא לא יספיק כנראה להתברג במפלגה אחרת אגב, מה דעתכם על האשמות גדולות ברשת על כך שדרעי קידם רק מרוקאים עכשיו לש"ס והוציא או הוריד אחורה את כל מי שלא מרוקאי?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2015 01:10 |
|
| |
לא בושה ולא חרפה. כך נפסק להלכה: אין בושה אחר בושה ואין חרפה אחר חרפה. אין בושה גדולה מש"ס ואין חרפה כחרפתם. מה לך אפוא כי תלין עליהם. רק חבל לי עליך שאתה מתעניין בסירחון הזה שנקרא פוליטיקה. 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2015 15:30 |
|
| |
ועדת הבחירות פסלה את ברוך מרזל - רוב של 17 מול 16
עכשיו אני יכול להיות רשמי: אין למי להצביע בבחירות האלה!
עד עכשיו עוד בלעתי את זה איכשהו, מפלגת יחד של אלי ישי.. נו,נו, אתם יודעים איך זה, סותמים את האף ומצביעים. אבל כעת מששונאי ישראל הרימו ראש ואצבע והעזו 'לפסול' את מרזל באמת שלא נותר עבור מי להצביע.
גילו נאות: כשאני מפעיל את ההרגש העדין אני חש שבשמיים מבקשים לבחור בביבי. איך יתכן לבחור באדם כזה ממנו אנחנו כ"כ סולדים? כנראה שההסבר הוא שהוא האדם הכי ראוי עליו תוכל ההשגחה העליונה להתלבש ולפעול דרכו כדי לקבל את ההחלטות הנכונות ביותר עבור עם ישראל. במילים אחרות אנחנו לא מצביעים כי יש לנו אמון בו אלא בגלל שבורא עולם כבר ידאג לכוון אותו נכון.
דא עקא שקשה לסמוך על תחושות כאלה ולכן אני מבקש בהזדמנות זו ממי שיש לו גישה לכבוד הרב לשאול אותו מה אומרים בשמיים במי לבחור?? 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2015 16:53 |
|
| |
הרב ענה השבוע לאחד ששאל מה לבחור , הרב אמר לו אלי ישי צריך חיזוק , אפשר גם נתניהו. ביום שלישי הרב דיבר בין מנחה לערבית , והרב נתן להבין שיש לבחור בנתניהו. הרב אמר בשמים אומרים על מי שלועגים הוא יעלה , אובאמה ימח שמו וזכרו והיועצים רוצים ללעוג לנתניהו במדינת ישראל , זה לא יצליח להם , נתניהו חכם וזקן משה התיעץ בזקנים .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2015 11:13 |
|
| |
היום שאלתי את הרב בצורה ישירה האם לבחור נתניהו , והרב ענה שעדיף לאלי ישי שאכפת לו מארץ ישראל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2015 13:26 |
|
| |
יופי אחי! אני שמח על הדברים שאתה מביא לנו בשם הרב, בלי קשר לתוכנם.
אגב אשמח אם תסכים להחשף ולהעלות לנו תמונה כלשהי בה רואים אותך. הבנתי שאתה גר בתלמים נכון? אם כך זה אומר שרואים אותך בוידאו כל שישי. עשה טובה וזרוק לנו איזה עצם שנוכל לזהות אותך.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2015 14:00 |
|
| |
אני לא גר בתלמים , אני נמצא כל יום שישי . וכשיש לי אפשרות אני נכנס לרב ביום שישי לשאלות . מסיבות השמורות עימי , אני מעדיף לא להזדהות , קבל זאת בהבנה.
שכחתי לציין , אני משתדל להגיע פעם בשבוע למנחה וערבית.
תוקן על ידי נמדשיר ב- 13/02/2015 14:01:04
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2015 14:08 |
|
| |
אין בעיה קיבלתי. נכבד את רצונך.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2015 21:01 |
|
| |
אולי הרב מנסה לפזר ככה את הקולות בין ישי לביבי. בכל אופן מבחינתי עדיין בג"צ מסוגלים להחזיר את מרזל, וכך גם הקול שלי יחזור לאלי ישי. הם לא יעשו את זה מאהבת מרדכי, אלא הם ירצו להחזיק את זועבי, וכנראה יעשו כך גם עם מרזל כדי להיראות יפי נפש.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2015 21:14 |
|
| |
נכון. גם אני חשבתי על זה. הקטע הוא שאני לא מסוגל להצביע ליכוד-ביבי פשוט לא מסוגל. אם מרזל לא חוזר נצטרך לעשות שוב שאלת רב ולשמוע מה הרב אומר האם עדיין להצביע ליחד או לא.
אגב יום שני הקרוב בערב ישנו כנס של מלפגת יחד עם הרב מאזוז והרב בארדה באחד האולמות פה אצלנו בחוף אשדוד (בדיוק בחוף בו אני נוהג לבלות) השעה לא כ"כ נוחה לי אבל אעשה מאמץ להגיע לשם ולהביא רשמים. הרב אמר שצריך לחזק אותם אז אני אעשה מצידי את ההשתדלות שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2015 10:11 |
|
| |
לא הבנתי מי זה הנחש השמן ליברמן?! קשה לי להאמין שהתכוונת אליו. אין שום מאבק צמוד בין ביבי לשמאל. תפסיק להתייחס לסקרים המטופשים, ביבי נשאר רה"מ והשלום היחידי שנשאר לשמאל העמלקי זה לנופף בידיו ולומר יפה שלום להנהגת המדינה כי מכאן הם רק ילכו מדחי אל דחי עד שיכחדו בקרוב מן העולם. ביבי והליכוד נשארים בהנהגת המדינה, השאלה כמה גדולה תהיה המפלגה שאיכפת לה מאדמת הקודש כדי שתוכל להכתיב לרה"מ את מדיניות הדאגה לארץ ישראל כל השאר בעדיפות שנייה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2015 10:19 |
|
| |
הרב לא התייחס למפלגת יחד , הרב אמר לי לבחור באלי ישי ,היות ואלי ישי אוהב את ארץ ישראל.
|
|
|
|
|