|
|
| נשלח ב-15/2/2015 10:24 |
|
| |
אני מבין שאתה מתייחס לשאלתי למעלה האם להצביע 'יחד' גם בלי מרזל ברשימה. הבנתי את התשובה תודה.
יוצא א"כ שיש להצביע לישי שזה 'יחד' בלי קשר לשום דבר אחר. אוקיי. שמעתם חברים? נפל הפור, עוד לפני פורים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2015 10:50 |
|
| |
"עשה לך רב והיכנס לספק"
זרקת אותי דרך כל המדרגות עד למדרכה !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2015 10:56 |
|
| |
אין לך מה לחפש במדרכה בקור הזה! כנס מיד פנימה שלא תתקרר לי שוב זה מה שחסר לנו עכשיו.. עד שהתחלת להבריא ב"ה..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2015 11:26 |
|
| |
יופי! שמחה שיש הוראה מפורשת מהרב, זה בדיוק מה שחשבתי להצביע, היחיד שעונה לקריטריונים שהרב דיבר עליהם הוא אלי ישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 09:32 |
|
| |
מזכיר לי את אמרות השקר של פרעה..... חטאתי הפעם ה' הצדיק ואני ועמי הרשעים
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 09:44 |
|
| |
עם הבדל אחד פרעה בסוף שרד ונשאר כדי לפרסם את שמו.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 11:22 |
|
| |
משמח לראות שעוד ועוד רבנים גדולים ובעלי השפעה מצטרפים בתמיכתם לרשימת יחד של ישי ועומדים בשורה אחת אחרי הרב מאזוז שליט"א. יש תקווה ב"ה.  ואין כוונתי למספר המנדטים שהדבר יביא אלא לשכל הישר והחוש הבריא להכיר בין האמת לשקר. ב"ה לא אלמן ישראל. נשאר רק להמליך את המשיח ובא לציון גואל
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 16:03 |
|
| |
ברוך מרזל אושר בבג"צ
בשורות טובות ב"ה! יהי רצון שנזכה לראותו בכנסת. לא יודע עד כמה נוכחותו תהיה אפקטיבית לאחר הסירוס שהפוליטיקה הישראלית העמלקית מעבירה יהודים גאים כמוהו אבל עדיין.. עדיף מכלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 17:18 |
|
| |
עוד חיזוק: הרב יורם אברג'ל קורא להצביע למפלגת 'יחד'חיזוק למפלגת 'יחד' מאישיות משמעותית בציבור החרדי. הרב יורם אברג'ל מנתיבות הביע תמיכה במפלגה וברב מאיר מזוז, ומפרסם מכתב הקורא להצביע למפלגה
הרב ברלנד תומך במפלגת יחד
מנהיג קהילת "שובו בנים" שנמלט מישראל ושוהה בחו"ל שוחח עם הרב מאזוז.
תוקן על ידי danmash ב- 18/02/2015 17:32:06
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 23:28 |
|
| |
מודאג!! מאוד מודאג ממה שעושים לנתניהו! מעניין מה תהיה ההתייחסות של הרב בן ארצי לעניין. כמו שזה נראה עכשיו, תופרים לו תיק, וייתכן שייפסל.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2015 00:10 |
|
| |
אז חבל שאתה לא עוקב אחרי הרב כי הוא התייחס לעניין כמה פעמים ואמר ששום דבר לא ישתנה ורה"מ יישאר אותו דבר ואדרבה ככל שהשמאל יתקוף אותו וישתולל עליו אם הוא ישתוק ולא ישיב להם בורא עולם יבחר בו! הבנת איך עובד הקב"ה??
למרות שקשה לך ואתה אוהב את זה.. תפסיק להיות מודאג, בכלל.
|
|
|
|
|