|
|
| נשלח ב-20/2/2015 08:49 |
|
| |
תודה על ההרגעה :) מה עם ש"ס? הרב התייחס אליהם? הם מוסיפים חטא על פשע, כל שבוע משהו חדש, פעם הדחת המייסד ניסים זאב, ועכשיו תשדירים שפונים לקהל הערבי. הלך עורב אצל זרזיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2015 08:53 |
|
| |
לא התייחס אליהם ספציפית כמו שלא הזכיר בעצם אף אחד אך מסר כללים מאוד ברורים בנוגע למי יהיה בכנסת הבאה רק כאלה שאכפת להם מעם ישראל רק כאלה שיפעלו מתוך רגש אחריות לאומית וטובת העם לנגד עיניהם.. הייתי אומר שקשה להכניס את מפלגת השחיתות והביזיון ש"ס להגדרות האלה 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2015 10:11 |
|
| |
אז אם זה ככה מפלגת יש עתיד, שס, מרץ, עבודה, ערבים ואולי גם ג' לא יהיו בכנסת?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2015 12:04 |
|
| |
יפה אמרת  אמר מפורש שהימין יעלה ותהיה ממשלת ימין.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 10:34 |
|
| |

כשאני חושב על הסיבות שיכולות להיות לרדיפה האיומה שעובר ביבי מצד השמאל העמלקי שמת לחסל אותו ולא רק פוליטית אלא כפשוטו ממש אני אולי מצליח לראות כמה דברים.
1. כפרת עוונות. וכאלה לא חסר לו כמובן. שהרי אין לך כפרת עוונות כספיגת ביזיונות בפרהסיא ועוד מול כל העם ואפילו מול כל העולם.
2. כדי להציב אותו בסטטוס של "והאלהים יבקש את נרדף" שדווקא בגלל נרדפותו בורא עולם יבחר בו כי זכויות אחרות לא ממש יש לו.
3. אולי כדי להמחיש לו אחת ולתמיד מיהו האוייב האמיתי במדינה הלא הם השמאל העמלקי השולט בתשקורת בבג"צ ובפרקליטות ברצותם לחסל מישהו שום דבר לא יעמוד בדרכם. ואולי בעקבות כך יתעורר הלה לנסות ולנטרל אותם אחת ולתמיד ובכך תתגשם נבואת מפלתם של הע"ר הרשעים השולטים במדינת ישראל ערב ימות המשיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 11:16 |
|
| |
ניכר מעל לכל ספק ש"איהו לא חזי מזלייהו חזי"
הקליפה יודעת הפעם זה לא סתם להפסיד עוד בחירות אלא הקרקע הולכת להישמט תחת רגליהם באופן סופי ונצחי והנציגיהם על אדמה, יוצאים מעורם במלוא מובן המילה על מנת לחבל בהצלחת סיכויו של נתניהו,, שאני בלשון המעטה .. . לא מחסידיו.הם פשוט משקרים ומרמים בכל מובן ועניין, ומבחינת מתקפת העמלק הזו - הכל כשר ! בלי שום הרהור או מחשבה שנייה. רק סיפור אחד קצרצר ברשותכם על מנת להבין את עומק ורוע הקליפה. בעניין הבקבוקים. . . .התראיין ברדיו חרדי עיתונאי שמאלני, לא זוכר את שמו,ואמר כך:" אני מעולם לא הייתי מחסידיו של ביבי יתרה מזאת תמיד הייתי ממתנגדיו, אך השפלות העיתונאים מגיעים אליה עברה, לא כל גבול -אלא כל חוק.ואני כעיתונאי לא יכול לשתוק על זה" "עניין הבקבוקים נגיע לפני כשנתיים ליעץ המשפטי לממשלה כטיוטת חקירה מסווגת שחל עליה איסור פירסום.היוע"מ בדק ולא מצא סיבה להמשך חקירה והתלונה נגנזה.
עכשיו לפני הבחירות באים עיתונאים-גונבים מסמך מסווג וגנוז הזה, וזו עבירה פלילית, ומעלים אותה לדיון ציבורי מהתחלה כאילו לא והייתה חקירה בענין, ויתרה מזאת, לא מספרים את כל הנאמר לעיל ..."
הכל כשר מגניבת דעת, שקר, גניבה וכו'
זה קצה קרחון של אינסוף פעילות מהסוג הנ"ל ושוב - הכל כשר ובגיבוי משפטי של "כל מי שיכול לעזור בענין. . ."
אלהה דה מאיר ענני , אלהה דה מאיר ענני
תוקן על ידי danmash ב- 22/02/2015 11:17:09
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 11:45 |
|
| |
הרב אמר לי ביום שישי על הבלגן עכשיו , אתה זוכר שאמרנו לפני כמה חודשים שלא לעשות בחירות , זה התוצאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 12:08 |
|
| |
מה עוד אמר הרב. . ..
אני ממש רוצה לשמוע ....תחושה שלי שהר הגעש של השיטנה אפילו עוד לא התחמם.... שלא לדבר על "התפוצץ"
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 22:51 |
|
| |
נדמשיר תודה על המידע, אבל השארת אותנו במתח ענקייייייי מה עוד הרב אמר אמר?
וכבוד המייחל, הצלחת קצת להוריד מחששותיי לגבי הבחירות, ואפילו קצת מהעצב שיש לי על ביבי (למרות שאני מתנגד לו בהרבה דברים כמו נאום בר אילן, הקפאת התנחלויות, הסכם חברון וכו' וכו') אבל התחלתי באמת לרחם עליו. אבל אתה נתת פה הסבר משכנע! חזק וברוך!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 23:34 |
|
| |
נקודה ראשונה לא הבנתי את ההתרגשות מהציטוט בשמו של הרב הרי מדובר באמירה מאוד כללית שוודאי לא מכסה את כל טווח האירוע על כל משמעויותיו וסיבותיו.
נקודה שנייה לא יודע אם צריך לרחם על ביבי אני בכל אופן לא מרחם עליו משום שאני לא רואה בו משהו טוב לעם ישראל אלא ההיפך. להבנתי ניזקו גדול על התועלת שהוא מביא לעם ישראל. אלא מה הרב צידד בו? אז בסדר אנו מבטלים דעתנו מפני הרב. בכל אופן להצביע לו לא נראה לי שאוכל אי פעם. חשוב לזכור שביבי זה לא ימין! לא ביבי ולא הליכוד שלו. האנשים האלה זרים לערכים יהודיים ציוניים אמיתיים. ביבי יכל להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא באמת. חבל, הבנאדם פשוט פיספס את החיים ואת מה שהוא יכל לזכות בהם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/02/2015 23:36:20
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2015 09:57 |
|
| |
בהקשר לדברים הקודמים קיבלתי בפרטי מאמיר מתלמים
אגיד מה ששמעתי מהרב הקב"ה אמר לא לעשות בחירות לא ללכת לבחירות! והשאיר זאת בגדר הבחירה החופשית לא של העם אלא של נבחריו (בחירות מלשון בחירה) בחרו ללכת נגד רצנו של בורא עולם מה עושה הקב"ה? לוקח את המצב הלא טוב הזה וממנף אותו לטוב - הופך מר למתוק הנבחרים - העונש שלהם זה 'מה יגידו עליהם' שהרי אמר הרב הרבה פעמים "הם רוצים שיצלמו אותם "ומראה את קלונם בעיני עם ישראל, רבים אחד עם השני, מגלים בגלל הבחירות את כל הדברים הנסתרים שכל אחד יודע על השני מבזים ומתבזים צועקים ומקללים וכו' מה מרוויח מזה הקב"ה? ברמת הפרט - כל אחד מהם עובר תיקון על ידי הבושה - בושה אותיות שובה - וברמת הכלל - גורם לעם ישראל להרגיש שאין לו על מי לסמוך כלומר אף אחד בכנסת לא יכול לעזור מהקטן עד הגדול - רק המשיח וגם אם לא ידעו להגיד שצריכים משיח וכו' הנשמה שלהם תשדר את זה וזה הזירוז הכי גדול להמלכת המשיח
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2015 20:56 |
|
| |
התעוררו החבר'ה במוצאי שבת חטא העגל

טעות קטנה יש להם שם.. לא ישראל רוצה שינוי אלא ערב-רב רוצים שינוי! ימח שמם וזכרם של צאצאי הע"ר הסרוחים הללו שלא יכלו להישאר אדישים בשבת בו עם ישראל קרא על אבות אבותיהם שעשו את העגל והמיטו חורבן על עם ישראל אז וממשיכים ללא לאות במסורת אבותם ימ"ש וזכרם בקרוב ממש.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2015 21:23 |
|
| |
אוי כמה שאני מתעב את הע"ר.. אין לכם מושג. אני לא חטאתי בחטא העגל (הבנתם נכון הייתי שם, אולי גם אתם) לכן אני מודע טוב יותר לנזק שהארורים האלה גרמו. גם אז הם התנפלו את אהרן המסכן ודרשו "קום עשה לנו אלהים! ישראל רוצים שינוי!!" עד היום יש לי כעס על משה רבנו על שהתעקש להכניס אותם לתוכנו. הלוואי והיתה לי את הזכות להיכנס לעצרת הזאת עם נשק אוטומטי ולרסס אותם מכל כיוון.
|
|
|
|
|