|
|
| נשלח ב-7/3/2015 22:17 |
|
| |
יש המלמדים עליהם זכות . . . .שרצו הנהגה ארצית .. . . נו טוב.. אז למה, הראשון שהביע התנגדות, חור, נרצח על מקום?? כי מלכתחילה רצו "לצחק" !
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2015 09:08 |
|
| |
"הקב"ה יעשה להם בית ספר"

היום מתברר למפרע מה התכוון כבוד הרב כשהתריע לא לפרק ת'ממשלה ולא ללכת לבחירות ואמר שהקב"ה יתעתע בהם ויעשה להם בית ספר בגלל שהם הלכו נגדו. והיות וההחלטה הזאת היתה של רה"מ והוא נשא באחריות רואים איזה מחיר כבד הוא שילם על-כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2015 11:55 |
|
| |
תחושת בטן
רציתי לשתף אתכם בתחושת בטן ירושלמית
בכל מקום רואים רק פעילים של מרץ ושל המחנה הציוני. לא רואים בשום מקום ליכוד. בנייד שלי אני מקבל רק אותם וטיפה ש"ס שהעפתי ל-וו קצוות. אתם מבינים למה אני חותר? ע"פ הטבע הגלוי, ורק סטטיסטיקה מדעית, נראה שאנחנו לפני מ-ה-פ-ך. רחמנא ליצנן.
אני מקווה מאד שאני טועה....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2015 12:21 |
|
| |
אמן כן יהי רצון.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2015 14:36 |
|
| |
אשריך תופון נגעת בנקודה עליה התכוונת לדבר בהודעה הבאה
לא יודע מה קורה בי-ם (בניגוד לים ממנו חזרתי מקודם) בקושי אצלנו בעיר אני יודע מה קורה אבל חשבתי לעצמי שהרוח הגבית הזאת שהשמאל קיבל ומתקבל הרושם שהוא מוביל והוא הולך לקחת את הבחירות חשבתי לעצמי הרי ברור שהקב"ה לא יתן להם אז למה לתעתע בהם כך? למה האשליה הזאת? תשובה ברורה אין לי אבל נראה לי שזה החלק שלהם באותו בית-ספר שהקב"ה עושה לכולם. את אשר התעללתי במצרים אז ובערב-רב היום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2015 17:37 |
|
| |
אל תתבלבלו : "אליהו ישי" !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2015 19:46 |
|
| |
סאחה כבודו מתבקש להסביר את השעה המוזרה בה נשלחה הודעתך דקות בודדות לפני השקיעה בו יהודי אמור להמצא בביהכ"נ בקבלת שבת?? 
אני עדיין חוזר ומבקש ממי שהבין את ההודעה עם התמונה של ישי והרב אברג'ל להסביר מה רמזתי בה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2015 00:26 |
|
| |
גלגול של אליהו או של ישי?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2015 05:04 |
|
| |
בוקר טוב. אני לא בארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2015 06:49 |
|
| |
אוקיי, אמרת חו"ל אמרת.
דני אם אתה עונה בשאלה זאת אומרת שנרדמת בשיעורים. נו באמת מה כ"כ קשה פה.. לא יפה.. באמת שלא מתאים לכם 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2015 09:09 |
|
| |
אני אפילו לא קרוב 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2015 09:21 |
|
| |
מה נסגר אתכם!!

אלי וישי.. הרב יורם הוא גלגול של ישי אבי דוד!! מה קרה כבר שכחתם את אשכול הרועים ונסיכי האדם??
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2015 22:02 |
|
| |
הכלכלה בארץ הכי טובה.
קשה לי לקבל את הדברים האלה !
מאיפה הרב ממציא את זה?
זה שיש אנשים שיודעים לעשות כסף ויש עשירים זה בכל מקום קיים. זה שיש יציבות - זה יאמר לזכותו.
אבל מצד שני, יש ה-מ-ו-ן קשיי מחיה שהוא מצב יומיומי אפילו למעמד ביניים ומעלה!!! זה כשלון גורף של הממשלה הנוכחית ואי אפשר להתעלם מזה!
במדינת ישראל לא כל מי שרוצה לעבוד משתלם לו לעבוד.
יש אנשים בכל מיני מצבים שאם הם בוחרים לעבוד הם מפסידים הרבה כסף וזכויות, כל אחד מסיבותיו הוא, וזה הכל מעוגן בחוק.
כשאני ירדתי היום לשטח וניסיתי לדבר אל אנשים במגוון דעות הרגשתי את הכאב שלהם, הכעס והתסכול מכל המצב הזה - ויש לא מעט אנשים שבוחרים "לא ביבי" בשביל תקווה שניתן עוד לתקן את המעוות.
נראה שהמצב בארץ דומה מאד למצב של מצרים לפני הגאולה. אנשים שקועים בחיי העולם הזה ל-ג-מ-ר-י.
הנפש-רוח-נשמה שלהם שקועה בחומר. כל מה שאתה מדבר איתם זה ענייני העולם הזה. תתחיל לדבר איתם על השגחה פרטית ... ביבי.. אתה כבר איבדת את זה.
מה שאני מנסה להגיד פה לסיכום הוא כזה: ההשגחה הפרטית בשלב הזה נמצאת במצב הסתרה מאד גדולה.
איך מכל הפלונטר הזה תצא גאולה וחיבור של כל הכוחות המסובכים והאינטרסים והבעיות... לא יודע!!!
אמיר תציל אותנו !
 |
|
|
|
|
|