| נשלח ב-1/3/2015 16:08 |
|
| |
תודה רבה!!! זה מדהיםםםםםם!!!!! רק שהאלבום יגיע לפני פסחחח!!! וצבי שמחון שר מהמם!! ומי מהחוצניקים שהולך ללכת להופעות-להסריט הכללל!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2015 21:41 |
|
| |
קודם כל, תודה על הקבלת פנים. ושמחתי מאוד לשמוע שהכתיבה שלי בעברית די מספיק כי ברגע שאני אפתח את הפה אני לא יצליח לשטות אף אחד :-)
שמחתי שהוסיפו קצת יותר עיבוד על השיר ממה ששמענו בההופעות עד עכשיו! וגם שיותר ברור ה'אטאטאטאט' בסוף הסולו של צבי שמחון (עד עכשיו אפילו לא שמתי לב לזה) שכזה קצת יותר מתאים לפרחי מיאמי (סליחה, אבל בלי זה נראה לי שמתאים רק לYBC) וההרמוניה של ירחמיאל על צבי שמחון מדהים! (הפירסום קצת נתקלקל באמצע שידור זו [איטי מדי] אבל לא נשמע כזה ברדיו וזה נשמע בערך כל שעה בשידור הרדיו: יצא מהראיון כמה חדשות: א' - יש באלבום החדש 12 שירים! (מספיק שירים שעוד לא שמענו) ב' - כל ה12 שירים מהאלבום יופיעו בההופעה! (זה מעולם לא עשה!) ג' - יהיה אפשרות לצפות ההופעה (או הופעות, עוד לא נסדר) סביב לעולם :) ד' - תזמורת גדולה (אני מקווה שזה יהיה... ושפירושה של 'גדולה' ('major') יהיה במנין...) ה - האלבום כולל האלומני.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2015 21:47 |
|
| |
וואוווווווו!!!! איזה מרגש!!נוכל לצפות בהופעה!! תודה רבה על העדכונים עוד מיאמי חי,והעברית שלך מצויינת!! יישר כח על המידע!! ונשמח לראותך משתתף בפורום שלנו..:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2015 12:38 |
|
| |
|
לא הבנתי,יצא כבר הדיסק החדש לחנויות?
| | |
|
| מיאמוש כתב: |  | | לא הבנתי,יצא כבר הדיסק החדש לחנויות? |
|
עניין של ימים בארה"ב
| | |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2015 12:44 |
|
| |
|
מתי זה אמור לצאת בארץ? כי אצלנו בארופה זה כנראה לא יגיע. לא ישלחו 4-5 עותקים בשביל חמישה מעריצים כמוני... יהיו שם גם קטעים של ח''י ח''י?
| | |
<* style="margin: 0 0 0 40px; border: none; padding: 0px;">
|
שריונה -איזה שירים יהיו שם נצטרך מעט להמתין ולרא.ות ואגב למה את חושבת שלא יהיו דיסקים שלהם בבלגיה? אין חנויות מוזיקה?
| | |
|
יש 3 חנויות!! אבל בשביל שריונה אף אחד לא ישקיע שקל!! לא נראה לי שהבלגים מעריצים פרחי מיאמי...[אני הבלגית היחידה פה]
| | |
|
תבקשי מפל בבלגיה להשיג לך את הדיסק הוא מוכר הרבה דיסקים
| | |
|
פלורשי- את גם אוהדת מיאמי? שריונה- אף פעם לא מכרו איזושהוא דיסק של מיאמי בבלגיה?
| | |
*>
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2015 16:18 |
|
| |
למה שריונה?נראה לי שדווקא יש בלגים חרדים שמחבבים מיאמי..עובדה שהיתה שם הופעה!!..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2015 16:58 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | | למה שריונה?נראה לי שדווקא יש בלגים חרדים שמחבבים מיאמי..עובדה שהיתה שם הופעה!!.. |
|
תקשיבי, מיאמוש! גם אם יביאו לפה להקה של אווזים -כל אנטוורפן תלך למופע! ככה זה פה, אין הופעות, אין כמעט שמחות [רוב החתונות מחוץ לבלגיה וכו'] עובדה, שחיפשתי דיסק של רווח היו צריכים להזמין במיוחד בשבילי. אני מוכנה להיות הסוכנת של ירחמיאל- אני אמכור עד אחרון שבהם בע''ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2015 17:24 |
|
| |
מעולה תגידי לירחמיאל שאת הסוכנת שלו!! ונראה לי שדווקא כן מכירים את מיאמי שם..עובדה יש לי חברה שעד לפני שנתיים למדה באנטוורפן בבית ספר בית יעקב שם,והיא כן יודעת מי זה מיאמי:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2015 17:26 |
|
| |
אז מה כן מוכרים בחנויות מוזיקה?לחיים טיש? וזהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2015 17:29 |
|
| |
מה קורה שריונה?... תבקשי שישיגו לך להיות הסוכנת של מיאמי, שיביאו לך דיסק אחד להתרשמות... תשלמי להם על הדיסק הבודד, ותהני....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2015 12:30 |
|
| |
חברה להרגע ,זה מגיע לארץ ולא צריך לקנות מחו"ל קצת סבלנות ותדעו הכל
|
|
|
|