בית פורומים שידוכי חרדים

אם אתם רוצים להשאר חרדים, תתחתנו ומהר!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/12/2014 13:04 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

נכון.אני רואה אתזה אצל חברתי ואצלי.דברים שפעם לא היינו מעזות לעשות היום זה נראה די בסדר...
ה' יעזור...אני תמיד מתפללת שה' יעזור לי לעלות רוחנית ולא ההפך...

מענייןכמו מה???....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2014 13:20 לינק ישיר 

בס"ד

אמממ כמו ללכת לשיעור התעמלות עם שירים לועזיים(שזה דבר שנוגד את דרך חב"ד)
חברתי שהלכה בעבר רק עם מכופתר ש3/4...הולכת עם חצאית גבולית יותר...ושכחה מזה מכופתר...
כמו ללכת לבית מלון ולדבר עם מי שמתחיל לדבר איתנו...ועם סתם בחורים מזדמנים...ולראות שאף אבן לא נופלת מהשמיים כשאנחנו לא מתנהגות בדיוק לפי התקנוןיש בזה משו כייפי בשחרור..אבל אני מקנאה בדוסיות ורוצה להיות כמותן,להיות עם הרחקה טבעית משיחה אקראית עם המין השני....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2014 13:24 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

חברתי שהלכה בעבר רק עם מכופתר ש3/4...הולכת עם חצאית גבולית יותר...ושכחה מזה מכופתר...
כמו ללכת לבית מלון ולדבר עם מי שמתחיל לדבר איתנו...ועם סתם בחורים מזדמנים...ולראות שאף אבן לא נופלת מהשמיים כשאנחנו לא מתנהגות בדיוק לפי התקנוןיש בזה משו כייפי בשחרור..אבל אני מקנאה בדוסיות ורוצה להיות כמותן,להיות עם הרחקה טבעית משיחה אקראית עם המין השני....

רק בהתעמלות זה נוגד אבל סתם ככה מותר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2014 13:24 לינק ישיר 

חייכנית, את צריכה להפריד בין העניין של תקנון, שכשנמצאים בסמינר צריכים איך שהוא לשמור אותו.
לבין הלכות צניעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2014 13:25 לינק ישיר 

פרוזן כתב:
חייכנית, את צריכה להפריד בין העניין של תקנון, שכשנמצאים בסמינר צריכים איך שהוא לשמור אותו.
לבין הלכות צניעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2014 13:35 לינק ישיר 

פרוזן כתב:
לבין הלכות צניעות.

בס"ד

התכוונתי גם להלכות....שמבחינתי זה גם תקנון...רק השוני זה מי חיבר אותו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2014 13:37 לינק ישיר 

טום888 כתב:
בס"ד

רק בהתעמלות זה נוגד אבל סתם ככה מותר?

בס"ד

ברור שלא.אבל בפרסיה זה עוד יותר גרוע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2014 13:56 לינק ישיר 

לגופו של אשכול,
הכותרת שיגושיח ,לא מדוייקת כל כך ואסביר..
יש כאלה שמתחתנים ,בתקווה שאחרי החתונה יהיה להם פת בסלו, ולא יהיו נסיונות.
והם לא מבינים ,שהחתונה לא פותרת ,כי האדם לא רוצה פת אלא מאפייה....
ואם בן אדם לא עובד על המידות והיראת שמיים שלו,
אז חתונה ממש לא תשמור אותו חרדי!!!
לגבי עצם העניין ,שיש ירידה בגלל נסיון הרווקות אמת ויציב ,אבל לא החתונה תפתור את העניין וודאי שלא בתור התרופה העקרית!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2014 14:00 לינק ישיר 

בס"ד

נכון שלא בתור תרופה...אבל המחסור בבן זוג גורם לנו לחפש תחליפים רגשיים שלא היו קורים לולא היה לנו גבר חמוד שאנחנו אוהבות

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/12/2014 14:13:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2014 14:06 לינק ישיר 

בזה מסכים ,ישנה התמודדות !!!לא אמרתי שלא רק שהחתונה לבד ,לא תפתור את זה בלי שינוי והחלטה פנימית..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2014 14:10 לינק ישיר 

בס"ד

נו ואם גלתי את סודותי...ספר אתה מה"זמן ההמתנה" גרם לך??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2014 14:17 לינק ישיר 

טום, אני לא מדבר פילוסופיה עכשיו, אני מדבר מציאות ממה שראיתי בעיני. במפגש הזה היו יותר חצאיות מיני מאשר חצאיות רגילות. היו יותר מגפיים עד הברך מאשר נעליים, למרות שלא היה גשום בחוץ. ומדובר בציבור חרדי לחלוטין כביכול. אני הייתי בהלם. אין שום ספק שהסיבה לכל הנ"ל זה הרווקות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2014 14:17 לינק ישיר 

מצד שני אני מכירה גם אנשים שהרווקות והיציאה מהמסגרת עשתה להם רק טוב....שהעצמאיות בנתה אותם הרבה יותר חזק!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2014 14:20 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:
טום, אני לא מדבר פילוסופיה עכשיו, אני מדבר מציאות ממה שראיתי בעיני. במפגש הזה היו יותר חצאיות מיני מאשר חצאיות רגילות. היו יותר מגפיים עד הברך מאשר נעליים, למרות שלא היה גשום בחוץ. ומדובר בציבור חרדי לחלוטין כביכול. אני הייתי בהלם. אין שום ספק שהסיבה לכל הנ"ל זה הרווקות.

בס"ד

מה רע במגפיים עד הברך אם לא רואים את הברך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2014 14:27 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:

אני ממש לא מדבר פילוסופיה אלא גם מעובדות שאין המקום לפרטן כאן
ואותן אלה עם החצאיות
אם הם התחתנו ויחשבו שהחתונה תשנה אותם אז ממש ממש לא

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אם אתם רוצים להשאר חרדים, תתחתנו ומהר!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.