| נשלח ב-9/12/2014 14:46 |
|
| |
הכירו את השדכנית- גברת ספיד דייט!!
במסע כזה ,של שנים רבות בעולם השידוכים.
בו כידוע ,אחת הבעיות אם לא הבעייה בהא הידיעה היא...
השדכניות.....
כן, אותם אלה שמבטיחות הרים וגבעות.
כפי שידוע לכולם, שאמונתם היא אחת לשדך...
חח... לא בין הבחור לבחורה ,אלא בין זלמן שזר, או בנימין פרנקלין לכיסם.
או יותר מדוייק ,לניירות בצבע הירוק והאדום ,עם תמונות המנוחים.
שוב, אחרי פגישה שכללה, נסיעות זמן עייפות נפשית...
ושוב לשבת 45 דקות, עם הבחורה שהשדכנית ספרה עליה ,שהיא ספר תורה מהלך,
רק שכחה להוסיף שהספר שוקל 140 קילו...
ככה ,מיואש ומדוכדך פותח אני יום בהיר את הפורום, ומה שרואות עיניי חזון אחרית הימים!!!
ידידנו רציף ,מעלה שם של שדכנית חדשה ,בשם ספיד דייט!!!
יותר אין 45 דקות של שריפת זמן ,על אחת שהיא ממש לא האחת...
הנה הסוף לצרותי ותלאותי ,כך חשבתי לתומי.
מיואש אמרתי לא?אז כן! באותו ערב צלצלתי למאן דהיא בשם שוש, נתתי פרטים והופ אני ברשימה השחורה,
ויהי היום ,משים אני פעמיי אל עבר אחת משכונות הבירה,
מגיע אל מקום המפגש ,ההומה בבליל של בחורים ובחורות ,ממש כולם נקבצו ובאו לך.
בחורים מחוג ארב"ס הידוע לשמצה ,מול סטודנטים מקריית אונו..
בוגרות סמינר מבוגרות ,מול בנות מכללה איש ואיש כלשונו..
התאקלמתי, מזגתי כוס מיים{הפעם בלי לשלם} שוש הגיעה זה אתה ?אוקיי, יש לי כאן שלושה הערב בשבילך!!!
מהה!!הזדעקתי כאילו אראלה התקשרה אלי שלושה!!!הרי לזה פללתי הנה האור בקצה!!!
בקיצור, נפגשתי אך לא היה חיבור, לא נורא שוש אומרת תבוא פעם הבאה ,יש כאלה שלא הגיעו הפעם, יגיעו פעם הבאה.
נו ,אתמול היה טוב, נקווה שכך יהיה גם מחר,לפחות הסיפור מבחינת השעון לא
מסרך אני צעדיי לחוץ, אל הרחוב הסואן..
רבות מחשבות ,אמען טראכט און גאט לאכט{אדם חושב ה צוחק}...
ובראשי אני אומר לעצמי ,שמע
זה באמת יכול להיות אם רוצה השם גם ספיד דייט...
לפחות בשבילי, זה לא היה ספיד חטא...
אך לבנתיים, הוריד הילוך מהספיד ואתן לו גט...
ונתראה במרוץ הבא ,מקווה שלא.....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2014 14:52 |
|
| |
זה שאתה מנסה למצוא את הבשערט זה טוב. יש כאלו שלא מנסים. מאד מפליא אותי התופעה שאני מתקשרת להציע נותת שם לבירורים. אני בטוחה שהם יבררו יבדקו וכדומה. אחרי שבועים של דממה אני מתקשרת, והם מנסים להזכר במה מדובר.. זה כואב לי! קשה לכן שאתם רווקים/ות? אז תנסו לחפש! תתאמצו!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2014 15:11 |
|
| |
שטויעססס כמה הכללות במשפט!!! את יודעת כמה נפגעים מקוצים בשביל למצוא ורד?! אז פלא שאין כוח לבדוק ולברר?? ברור שיש כאלה שרוצים שהחתן/כלה ידפוק להם בדלת אבל רוב האנשים עייפים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2014 15:15 |
|
| |
די: גם אני הייתי רווקה. אני עצמי זוכרת כמה היה קשה. אני עצמי דחיתי שדכנים ל"עוד שבועים". או "אני באמצע משהו" אבל מעולם לא התעלמתי לגמרי מהצעה. חזרתי אחרי זמן מה לשדכנית..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2014 16:11 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | הכירו את השדכנית- גברת ספיד דייט!!
במסע כזה ,של שנים רבות בעולם השידוכים. בו כידוע ,אחת הבעיות אם לא הבעייה בהא הידיעה היא... השדכניות..... כן, אותם אלה שמבטיחות הרים וגבעות. כפי שידוע לכולם, שאמונתם היא אחת לשדך... חח... לא בין הבחור לבחורה ,אלא בין זלמן שזר, או בנימין פרנקלין לכיסם. או יותר מדוייק ,לניירות בצבע הירוק והאדום ,עם תמונות המנוחים. שוב, אחרי פגישה שכללה, נסיעות זמן עייפות נפשית... ושוב לשבת 45 דקות, עם הבחורה שהשדכנית ספרה עליה ,שהיא ספר תורה מהלך, רק שכחה להוסיף שהספר שוקל 140 קילו... ככה ,מיואש ומדוכדך פותח אני יום בהיר את הפורום, ומה שרואות עיניי חזון אחרית הימים!!! ידידנו רציף ,מעלה שם של שדכנית חדשה ,בשם ספיד דייט!!! יותר אין 45 דקות של שריפת זמן ,על אחת שהיא ממש לא האחת... הנה הסוף לצרותי ותלאותי ,כך חשבתי לתומי. מיואש אמרתי לא?אז כן! באותו ערב צלצלתי למאן דהיא בשם שוש, נתתי פרטים והופ אני ברשימה השחורה, ויהי היום ,משים אני פעמיי אל עבר אחת משכונות הבירה, מגיע אל מקום המפגש ,ההומה בבליל של בחורים ובחורות ,ממש כולם נקבצו ובאו לך. בחורים מחוג ארב"ס הידוע לשמצה ,מול סטודנטים מקריית אונו.. בוגרות סמינר מבוגרות ,מול בנות מכללה איש ואיש כלשונו.. התאקלמתי, מזגתי כוס מיים{הפעם בלי לשלם} שוש הגיעה זה אתה ?אוקיי, יש לי כאן שלושה הערב בשבילך!!! מהה!!הזדעקתי כאילו אראלה התקשרה אלי שלושה!!!הרי לזה פללתי הנה האור בקצה!!! בקיצור, נפגשתי אך לא היה חיבור, לא נורא שוש אומרת תבוא פעם הבאה ,יש כאלה שלא הגיעו הפעם, יגיעו פעם הבאה. נו ,אתמול היה טוב, נקווה שכך יהיה גם מחר,לפחות הסיפור מבחינת השעון לא מסרך אני צעדיי לחוץ, אל הרחוב הסואן.. רבות מחשבות ,אמען טראכט און גאט לאכט{אדם חושב ה צוחק}... ובראשי אני אומר לעצמי ,שמע זה באמת יכול להיות אם רוצה השם גם ספיד דייט... לפחות בשבילי, זה לא היה ספיד חטא... אך לבנתיים, הוריד הילוך מהספיד ואתן לו גט... ונתראה במרוץ הבא ,מקווה שלא.....
|
|
לא אוהב להתערב באשכולות כאן. אפילו שהם מעניינים. לוידע מה האמת על התופעה הזו. אבל כתבת נפלא. זייער גוט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-9/12/2014 16:28 |
|
| |
חן חן, לכתבינו בשטח !
לפעמים, אנחנו מאוכזבים כי ציפינו יותר מדי, טום, נראה שציפית להכיר את הנסיכה כבר באירוע ספיד דייט הראשון ?... ושטויעס, ציפתה שכולם יהיו אנושיים ומסודרים כמוה, ויתנו לה הכבוד המגיע לה רצוי לשנות את הציפיות, ולפנטז פחות, למען ייטב לנו להתהלך בעולם המורכב הזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2014 21:19 |
|
| |
| אש_סופרים כתב: |  | | טום888 כתב: |  | הכירו את השדכנית- גברת ספיד דייט!!
במסע כזה ,של שנים רבות בעולם השידוכים. בו כידוע ,אחת הבעיות אם לא הבעייה בהא הידיעה היא... השדכניות..... כן, אותם אלה שמבטיחות הרים וגבעות. כפי שידוע לכולם, שאמונתם היא אחת לשדך... חח... לא בין הבחור לבחורה ,אלא בין זלמן שזר, או בנימין פרנקלין לכיסם. או יותר מדוייק ,לניירות בצבע הירוק והאדום ,עם תמונות המנוחים. שוב, אחרי פגישה שכללה, נסיעות זמן עייפות נפשית... ושוב לשבת 45 דקות, עם הבחורה שהשדכנית ספרה עליה ,שהיא ספר תורה מהלך, רק שכחה להוסיף שהספר שוקל 140 קילו... ככה ,מיואש ומדוכדך פותח אני יום בהיר את הפורום, ומה שרואות עיניי חזון אחרית הימים!!! ידידנו רציף ,מעלה שם של שדכנית חדשה ,בשם ספיד דייט!!! יותר אין 45 דקות של שריפת זמן ,על אחת שהיא ממש לא האחת... הנה הסוף לצרותי ותלאותי ,כך חשבתי לתומי. מיואש אמרתי לא?אז כן! באותו ערב צלצלתי למאן דהיא בשם שוש, נתתי פרטים והופ אני ברשימה השחורה, ויהי היום ,משים אני פעמיי אל עבר אחת משכונות הבירה, מגיע אל מקום המפגש ,ההומה בבליל של בחורים ובחורות ,ממש כולם נקבצו ובאו לך. בחורים מחוג ארב"ס הידוע לשמצה ,מול סטודנטים מקריית אונו.. בוגרות סמינר מבוגרות ,מול בנות מכללה איש ואיש כלשונו.. התאקלמתי, מזגתי כוס מיים{הפעם בלי לשלם} שוש הגיעה זה אתה ?אוקיי, יש לי כאן שלושה הערב בשבילך!!! מהה!!הזדעקתי כאילו אראלה התקשרה אלי שלושה!!!הרי לזה פללתי הנה האור בקצה!!! בקיצור, נפגשתי אך לא היה חיבור, לא נורא שוש אומרת תבוא פעם הבאה ,יש כאלה שלא הגיעו הפעם, יגיעו פעם הבאה. נו ,אתמול היה טוב, נקווה שכך יהיה גם מחר,לפחות הסיפור מבחינת השעון לא מסרך אני צעדיי לחוץ, אל הרחוב הסואן.. רבות מחשבות ,אמען טראכט און גאט לאכט{אדם חושב ה צוחק}... ובראשי אני אומר לעצמי ,שמע זה באמת יכול להיות אם רוצה השם גם ספיד דייט... לפחות בשבילי, זה לא היה ספיד חטא... אך לבנתיים, הוריד הילוך מהספיד ואתן לו גט... ונתראה במרוץ הבא ,מקווה שלא.....
|
|
לא אוהב להתערב באשכולות כאן. אפילו שהם מעניינים. לוידע מה האמת על התופעה הזו. אבל כתבת נפלא. זייער גוט. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2014 21:23 |
|
| |
| רציף כתב: |  | לפעמים, אנחנו מאוכזבים כי ציפינו יותר מדי, טום, נראה שציפית להכיר את הנסיכה כבר באירוע ספיד דייט הראשון ?... ושטויעס, ציפתה שכולם יהיו אנושיים ומסודרים כמוה, ויתנו לה הכבוד המגיע לה רצוי לשנות את הציפיות, ולפנטז פחות, למען ייטב לנו להתהלך בעולם המורכב הזה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציף לא חשבתי שאפגש עם הנסיכה על המפגש הראשון
באתי כאן להעביר את התחושה שרצה בראש
מהיאוש לתקווה עקב איזה גימיק שיש בו מן היתרון אך גם מן החסרון
וההבנה שאחרי הכל הכל משמיים רק השתדלות ותפילות ולקוות
שים לב שכתבתי בסוף נתראה בסיבוב הבא מקווה אבל שלא כי כבר אמצא
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2014 01:56 |
|
| |
טום כרגיל אתה כותב ממש יפה!!
ושטויעס...אני עם די..הכללת לגמרי! היית רווקה ואין לי מושג כמה שנים..אבל מי אמר לך שלא מחפשים?מי אמר לך שלא חופרים באדמה?מי אמר לך שלא מתאמצים ? מאיפה ההכללות האלה???
ואם לא מחזירים לך תשובה על איזה שם אולי הצד השני באמצע משו....אולי נפלת על אנשים כאלה איטיים..רובם לא כאלה ...וגם קחי בחשבון שאולי הצעת הצעה אחרי פציעה לא קלה..אחרי שברון לב מטורף?....
לא לשפוט אפחד בתקופה הזאת....כל אחד עובר את זה אחרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2014 10:49 |
|
| |
טום, תפרט לנו בבקשה מה היה, איך זה הלך, כל הפרטים ! זה מאוד חשוב לכולנו ולפורום ! (זה מרתק אותי אישית, זה נושא מרתק, למרות שלא נראה לי שאשתתף בכזה אירוע) חשוב שהפורום ינתח מגמות /חדשות של שדכנים, ולעודד את מי שזכאי לעידוד ! ר' שיגושיח, כתבת שהיית במקום, יעזור לכולנו אם תספר מה היה. בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2014 16:07 |
|
| |
רציף וטום,
מנסיון, המפגשי פו"פ האלו לא מובילים לשום קשר רציני. אני הייתי פעם אחת במפגש כזה וממש לא התחברתי. יותר מידי רעש.. יותר מידי אנשים.. מרוב גברים את לא מצליחה למצוא אף לא באחד נקודות משותפות בינו אלייך.
אפשר לומר שיצאתי מבולבלת!
אבל זו הייתה חוויה שלא חוויתי בחיי. אין מה לומר..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2014 22:38 |
|
| |
את האמת את צודקת בפרט הזה... יש המולה ורעש ,אבל אם מתאקלמים מי מהר וכבר בפעם הראשונה ומי אחרי כמה פעמים. בסופו של דבר ,ישנם יתרונות מול גם חסרונות ,עושים את ההשתדלות וה עוזר כפי שידוע לך לאחרונה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 10:16 |
|
| |
בס"ד
מה לא אהבת שם?ספר...זה ממש מסקרן...איך בדיוק מתבצעת הפגישה עם 3 במקביל? ואיך מסיימים? האם אתה מרגיש שם אווירה של הפקרות?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 12:45 |
|
| |
טווב הפקרות?על זה רמזתי שבשבילי לא היה זה ספיד חטא ,לאחרים אולי כן... בגדול, יש מקבץ בהפרדה פלוס מינוס ,שדכנית עוברת בין כולם, ולפי הנתונים שכבר שמעה בטלפון מוצאת מועמדים ואז נפגשים, יושבים יחד סביב שולחן ,סמול טוק קטן כמו בכל דייט, אם מתאים ממשיכים, אם לא למועמדת הבאה, בגדול מרוויחים את זה ,שלא מבזבזים שעה על מישהי שלא רוצים ,וכן ההיצע שאפשר בערב אחד לבדוק כמה הצעות, אין שום הבטחה למאה אחוז הצלחה ,זה כבר בידיו של הבורא
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 12:47 |
|
| |
בס"ד
יושבים ביחד עם 3בחורות בשולחן?או לבד עם כל אחת? ואם אתה/היא לא רוצים איך מסיימים וממשיכים למעומדת הבאה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2014 12:53 |
|
| |
חחח לבד 3 זה במקרה שלי יכולים להיות גם מספרים אחרים יושבים עם אחת רואים אם יש התאמה אין? השדכנית מקפיצה את השנייה וכך הלאה..
|
|
|
|
|