כלב כעס שבסעודת השבת עם כל האורחים הגויים היו דיבורים של חול, ולא סתם של חול, הם גרמו לו לדבר על סוסים הרקומים על הגלימות (גם לכן זה הזכיר את הסוס של ראלף לורן?)
חמוד! אהבתי!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
זה היה משפט שגרם לי לצחוק ביחד עם אסתרק ולהבין ולהסכים עם כלב!....נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
ועד גיל שבוע כן קבלת מחמאות?
לא זה שאני מצחיקהוהתשובה שלך מצוינת!
כזה הרבה פעמים לא קיבלתי שום מחמאה מאז שאני בת שבועשבוע אחרי שנולדתיאת יכולה להסביר את המשפט הזה?
ניסיתי לכתוב משהו כמו אביי אבל לא הלך ליזרמי עם העניין...מה שהתכוונתי להגיד זה שאף פעם לא קיבלתי מחמאה אחת כזה הרבה פעמים
אה, חחחועל איזה מחמאה חזרו שוב ושוב כשהיית בת שבוע?
אני לא זוכרתאני יכולה לקרוא לאיזדרו שינסה להוציא את זה ממני
אני יודעת. וואו איזו תינוקת מתוקה!! היא דומה ל*** (כל פעם מישהו אחר) _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חחח
יפה איזדרו
אני מניחה שצדקתי הא??ואני לא איזדרו מהסיבה הפשוטה שאני עדיין נערה, סיכמנו כך לא?? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.