אפשר רמז?
קשור לאונמר.נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
תשחררי לנו עוד רמז?
בתקופה שאסתרק ומיכאל נישבו.נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
אסתל ניסתה ללמד את אונמר לתפור כרית, והיא לא היתה מרוכזת כי חשבה על איסתרק ומיכאלנשלח מהאנדרואיד שלי
יפה רידה! רוצה לפרט קצת יותר? למען יובנו דברייך לכל בנות הפורום?..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
מתואר איך שאסתל, האומנת של אונמר, מנסה ללמד את אונמר לחבר שני חלקי כרית אחת לשניה. אונמר לא מרוכזת, ובאיזשהו שלב אומרת שהיא דואגת לאיסתרק ומיכאל. אח"כ יש את הקטע שמגיעה יונה ואונמר יורדת לשובך לראות איזו יונה הגיעה.נשלח מהאנדרואיד שלי
יואו, איך זכרת את זה?
חחח בדקתי. למה נראה לך שזכרתי? נשלח מהאנדרואיד שלי
קרה פה בכמה שהתחלתי לבדוק, אבל שקעתי לי בתוך הספר ושכחתי כבר מה אני צריכה לחפש...
נשלח מהאנדרואיד שלי
נראה טעים! רידה את הכנת? איזה מרק זה? (סורי על הבורות...)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
המרק שהגישה רבקה לאביה ודודה?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!