בד"ה -יהי זכרו ברוך.........נזכרתי בכתבה שקראתי לפני זמן רב בנושא "האם חולה יוכל להחליט על ניתוקו ממכונת הנשמה" ובאחת התגובות שקראתי אז וריגשה אותי ,,,חיפשתי שוב לפי שם הנפטר ומצאתי ולהלן תגובת המנוח בנדון:
.
חלילה מלהתייאש ראו את התוכן
ברוך שטרן, נתניה (17.10.02)
אני בן 52 וסובל מניוון שרירים מגיל בר מצוה אני היום נשוי + 5 ילדים מתוכם 3 נשואים וב"ה יש לי 6 נכדים שיהיו נריאים. בדיוק לפני 4 שנים בט"ו חשון אושפזתי בלניאדו בגלל כשל נשימתי וריאתי, הרופאים ביקשו לחבר אותי למכונת הנשמה דרך פתח בקנה סירבתי והם אמרו למשפחתי שיתכוננו לפטירתי וגם אני רציתי זאת. לשמחתי בסיעתא דישמיא לאחר 12 יום הסכמתי לפתח בקנה. לאחר 6 שבועות אישפוז חזרתי הביתה במסגרת אישפוז בית של קופת חולים. נפגשתי עם דר' דיצה גרוס שאירגנה לי דיבורית כך שאני מסוגל לדבר. עם הזמן היא גמלה אותי מהמנשם ובמשך רב היום אני נושם בכוחות עצמי. ביטוח לאומי עזרו לרכוש ואן בו אני ב"ה נוהג בכוחות עצמי. בתקופה זו זכיתי לחתן את בני נ"י עם בחורה מקסימה ונולדו לי 4 נכדים מקסימים. אני משותק כמעט לגמרי זקוק לעזרה בכל הפעולות היומיות אבל ב"ה נושם וחי ונהנה ממשפחתי המקסימה. עצתי לכל החולים אל תתייאשו חסדי ה' גדולים והחיים נפלאים. תודה לבורא, לאישתי, משפחתי, לצוות הרפואי, לכללית בית של קופת חולים ולצוות המסור במשרדי על עזרתם. ושנמשיך כך ברוך שטרן
 |
|
|