את עניין האגו תרצה או לא הציבור לא אוהב ,לא מישי ולא מדרעי,והיה כאן הרבה אגו!!!
וכל מה שהלך כאן זה חילול ה אחד גדול, פגיעה בזכרון הרב עובדיה זצ"ל
וגם ישי וגם דרעי ,חולקים את זה בשווה...וזהו יותר אני לא דן בנושא מיציתי
נשלח ב-18/12/2014 12:38
בס"ד
אם טום אומר שהוא מיצה זה אומר שאני צריכה להחליף אותו בדיון?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/12/2014 12:37:52
נשלח ב-18/12/2014 22:33
טום888 כתב:
רציף כתב:
טום888 כתב:
לדעתך לדעתי הוא ודרעי שתי פוליטיקאים אגואיסטים שהכסא והשררה מענינים אותם ולא הרב עובדיה!!
היה עדיף שלא נלך רכיל, זה אסור מכל הבחינות.
אלי ישי הוא אדם ראוי אציל ומסור, ומוכשר מאוד.
אלי ישי הוא אדם עם קבלות.
אלי ישי הוא נכס לפוליטיקה.
אלי ישי לא ימכור את ארץ ישראל עבור נזיד עדשים.
פתחתי עליו פוסט, כי עכשיו יהיה להרבה אנשים היכן להצביע, זה לא סוד שמפלגת ש"ס היא ממש לא אהודה בעיני המון המון אנשים.
ההחלטה של אלי ישי - היא נפלאה ובמקומה כדי לבסס את קרן התורה והיהדות !
את עניין האגו תרצה או לא הציבור לא אוהב ,לא מישי ולא מדרעי,והיה כאן הרבה אגו!!! וכל מה שהלך כאן זה חילול ה אחד גדול, פגיעה בזכרון הרב עובדיה זצ"ל וגם ישי וגם דרעי ,חולקים את זה בשווה...וזהו יותר אני לא דן בנושא מיציתי
היה כאן הרבה קידוש השם.
אם הקשבת למשל לראיון ברדיו קול חי עם אבי מימרן איך שהרב אלי ישי מתמרן תימרונים וממש עושה הכל העיקר לא לפגוע בדרעי. ואדרבה, הוא מוכן לעבוד בשיתוף פעולה עם שס.
יש קטע שאתה כנראה לא הפנמת, זכותו וחובתו של אלי ישי להקים מפלגה משלו, כדי לקדם את הערכים שהוא מאמין בהם. (דברים משתנים כל הזמן, ומה שמרן אמר לפני שנה לא בהכרח תקף, ותמיד שואלים רב חי שיכריע בסוגיה, הבנתי שבקושי שוחחו עם ישי ברצינות על דברים שדורשים תיקון בשס)
חייכנית, הרגשתי שהנושא הזה חייב התייחסות ודיון. הרבה יותר מהשטויות שנידונות כאן לפעמים. בתור אחד שיודע לכתוב, יש את הדחף הזה להתבטא ולהשפיע, זה אתגר בשבילי.
אלי ישי הוא שליח ציבור מעולה - ומגיע לו הוקרה וכבוד, הוא עשה צעד נכון, ואשרינו שיש לנו אנשים כמוהו בפוליטיקה
אני לא מבין מה כל הבנות מתנגדות שמעתי טוענים שאלי ישי הוא חתיך (אני אישית לא חושב כך ) ואתם עוד שואלים איך זה קשור לשידוכים
נשלח ב-18/3/2015 12:39
רציף.. כידיד וכחבר שותף בפורום הקדוש.. בשם כל החברים והחברות היקרים.. אנו משתתפים בצערך,שהתוניסאי הנאמן לא עבר... תנוחמו מן השמיים{כשמרן כבר לא מסתכל מלמעלה}.ושלא תדעו צער..
נשלח ב-18/3/2015 12:44
בסד
חחח תודה על הניחומים... יש מצב שהמצב ישתנה עד יום חמישי בבוקר
נשלח ב-18/3/2015 13:30
בעזרת ה המצב הזה יישאר..
נשלח ב-18/3/2015 13:47
בסד
חחחח טום איזה אהבת ישראל ישלך?לא היית רוצה עוד 4 נציגים בכנסת?