|
|
| נשלח ב-23/12/2014 20:50 |
|
| |
| אלרנן כתב: |  | אני לא חושבת שיש סתירה, המלך מצידו צריך לשים מול עיניו את החלשים ולדאוג לכל שכבות העם, לא כמו הקווארים שסבלו באוהלים כדי לא להחליש את רוח הלוחם או משהו כזה. מצד שני, כשמלך מקבל החלטות הוא לא בודק מה דעת המון העם על ההחלטה שקיבל, כי הוא מנהיג אותם, לא הם אותו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 הבחנה יפה מאוד, אהבתי !
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2014 21:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2014 22:56 |
|
| |
אני אומרת, שאולי את צודקת, וההסבר שלך ממש יפה, אבל אני חושבת שאיש ציבור כן צריך לבדוק כל הזמן מה בוחריו חושבים
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 00:21 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 18:35 |
|
| |
נכון, ודווקא לכן, המלך היה צריך לעשות מאמצים ולהראות לציבור שלמרות שהוא כבר מלך הוא חושב עליהם.
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 18:38 |
|
| |
סליחה. אין לו שום חיוב כזה. חוץ מזה שהעם האמין. בטח. ואהב את שלשלת בית הביואר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 18:39 |
|
| |
הם לא היו צריכים להתאמץ להראות להם את זה. דיאלידאן כן. מכיוון שהוא מלך מבית חדש והוא צריך ליצור את האמון ואהבה שהעם ירכוש עבורו. והוא באמת עשה את זה בכל דרך. כולל לדלג על אי אלו סעיפים מקובלים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 18:43 |
|
| |
נכון, אבל רצוי, אני הייתי יותר שמחה לדעת שלדוג' ביבי נתניהו קורא נגיד תגובות על איך שהוא מתמודד בעזה ומקבל אותם, לא ככה? אפילו שבנתיים הוא הראש ממשלה שבדיעבד עוד עובר..... מה עדיף את בוזי?
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 19:12 |
|
| |
את משווה בין ביבי למלך איסתרק ירום הודו??? ואגב, לפי התורה השלטון הוא בכלל לא דמוקרטי אלא מלוכני. ושאול המלך נתבע בדיוק על הנקודה הזו- שהקשיב לעם ושמע שהם מתמרמרים על ההמתנה הארוכה, ולכן לא חיכה לשמואל הנביא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 19:26 |
|
| |
נו, ברור, מי משווה,אני סתם מראה לך, לימנו אנו...... אבל תחשבי, איסתרק הוא מלך שהעם אוהב אותו, אבל אם העם לא היה אוהב אותו היית ממליצה לו להסתובב קצת בעם ולראות מה הם חושבים על ממלכותו למה הם לא אוהבים אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 19:26 |
|
| |
ולשנות את הדברים בהתאם
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 19:32 |
|
| |
לא הייתיממליצה לו להסתובב בעם, אלא לחשוב ולהתייעץ עם מומחים איך להיטיב עם העם. לטווח הרחוק זה יגרום לעם לאהוב אותו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 19:51 |
|
| |
שגם וגם, שלא יהיה סגור בארמון שלו, נהנה ממנעמי החיים, בזמן שהעם ממורמר שאף אחד לא מתייחס אליהם.
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 20:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 20:50 |
|
| |
לא, ח"ו חס ושלום, אמרתי "אם העם לא היה אוהב אותו" והמצב שאיסתרק הוא מלך מקובל יכול להשתנות אם נגיד העם יתחיל להתמרמר על המילחמה הניתשת, שהם לא יכוליםלבקר את משפחותיהם, אם הם לא מבינים את מטרת המלחמה. ויש כאלה בעם.
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|