|
|
| נשלח ב-29/12/2014 22:07 |
|
| |
יתקיים בטח שיתקיים. אם אתה רוצה ואני גם כן אין סיבה שלא. כמו שנאמר "אם תרצו אין זו אגדה, זו הלכה". וידוע שהלכה עשיו שונא ליעקב כמו"כ עשיו גימט' משיח. אז נראה לך שאנחנו נוותר על שיעור שכל עניינו משיח וגאולה?!
אתה רואה מה עשית לנו תופון שכמוך.. הגונדי שלך מיסטל את כולנו.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 18:48 |
|
| |
בהודעה מס' 1 נרשם שחלון הזדמנויות נפתח - אז מה נסגר?!
בקשה אחת לי אליכם -
לפני שעבדכם הנאמן משרה את החומוס ומפשיר בשר הודו טחון לטובת מרק הגונדי נוסח פרסי מתובל כדבעי, ומשכנע את רעייתו שלא יצא מדעתו, אבקשכם לאשר הגעה לאירוע הגדול.
שלכם, תופאי - מכין הכנות אחרונות במטבח.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 21:29 |
|
| |
לי מתאים שבוע הבא בשלישי לקראת 20:00 בערב. מקווה שדנדוש יאשר ולמתחבר ג"כ יתאפשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 22:08 |
|
| |
מבאס !!!!!!!!!!!!!
בא לי לפרמט ת'יוזר שלי בפורום; לזרוק ת'ויזה להייד-פארק לירקון; ולעבור לצפת! קצת שקט יהיה לי מכם ! בעצם למה לצפת?! נגדיל ר' וניסע צרפת ! כשאני חושב על זה הרבה יותר קל להביא קרואסונים מאשר גונדי. אולי בעצם נביא רוגלכים, הכי קל! באריזה! למה להתאמץ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 22:57 |
|
| |
במקום להתבאס בסינית (כי באמת שלא הבנתי מילה) אולי תאמר לנו מתי כן נח לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 09:23 |
|
| |
נכון לעכשיו בשלישי הבא בעיקר משעות הערב ואילך צפוי מזג-אוויר סוער במיוחד כך שאני לא יודע כמה זה יהיה מתאים מבחינתכם להתחיל לנדוד בדרכים בשעות האלה בו כולנו מעדיפים להיות בבית החמים והנעים.
מחכה למוצא פיכם 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 11:37 |
|
| |
תחזית עד יום שלישי ?!?!? לי לא מפריע, אבל עדיף זמן שיהיה נוח לכולם.
 כן!! עם הגונדי של תופאי הותיק-אני לא מוותר על גונדי.בחיים שלי לא אכלתי גונדי !!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 11:57 |
|
| |
אמרתי לכם!
שבוע הבא צפוי גשם. ואצלנו בירושלים שלג.
הואיל ואדחי אדחי.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2015 12:01 |
|
| |
"זה הוא הזמן זה היום זה הרגע"
חבר'ה
מה קורה פה?
רוצים גונדי או לא?
אה, סליחה
עוד פעם
רוצים שיעור או לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2015 14:43 |
|
| |
אם תרצו ותוכלו אעשה מאמץ להתארגן על אמצע השבוע שלישי בערב יענו מתאים מבחינתי ולו בגלל שבשישי הבא התכנון הוא לקפוץ לכבוד הרב לקבל פני משיח בלשכתו.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2015 21:07 |
|
| |
אם אני מביא גונדי צריך שמישהו יכין אורז פרסי משובח. זה כי אני לא טבח ולא בן-טבח. אני מקסימום חובב בישול - גולים. אז מי מתנדב/ת להכין ת'אורז? ומי מביא/ה סלטים ביתיים? ומי מביא חד"פ? ושאלה אחרונה חביבה.... ומי מביא את עצמו??????????????????????????????????
עכשיו תענו לי ברצינות... לא היה יותר כדאי לתת לי לנהל ת'פורום? כבר הייתי מעיף את כולם ונשאר לבד. בבחינת איזהו מלך הפורץ גדר ואין מוחין [דגדלות] בעדו.
שמישהו ידבר איתי 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2015 22:08 |
|
| |
אתה מה זה מפחיד פה אנשים וגורם להם לעבור לצד השני של הרחוב ועוד מבקש שידברו איתך?? אא"כ לדיבור אגרופים נתכוון כבודו.. אם כך תפסיק להתגרות בי כי אני עלול להתפתות ולהסכים להזמנה.. 
תכלס המקפיץ הקפיץ את האשכול כדי לראות מי מוכן להגיע ואתה מחזיר לנו בשאלה? תענה אם תוכל להגיע או לא.
ואיה דנמש בסיפור? מדוע נפקד מושבו?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2015 09:54 |
|
| |
אז כמו שאני מבין את התמונה שלושתנו קרי - מתחבר דנמש ואני מוכנים. שוב נותרה החוליה החלשה תלויה באוויר תופון כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2015 15:05 |
|
| |
אולי פשוט נקים רשת what's up ונוכל לתקשר online תוך-כדי-דיבור או תוך-כדי-בישול במקרה שלי. יש לציין, שהכנתי היום את הגונדי שאותו אני מפרסם והפעם יצא לי מעולה (וזה רק בניסיון השני שלי להכין את המנה, אחרי הכישלון של לפני שבועיים שניסיתי "לטאטא" מתחת לשטיח חחח).
לגבי המפגש - זהו שאני לא יכול ביום שלישי. למה לא יכול? שלישי זה ליל ט"ו בשבט מה שאומר שיש את הסעודה שצריך להכין ובנוסף יש לי גם אחה"צ בשלישי "מסיבת סידור" לבן שלי שבכיתה א' ככה שאני לא יכול לתכנן על יום שלישי שום דבר. יותר מדי דברים.
עם זאת, אם תוצע הצעה ליום רביעי או חמישי יחד עם צ'ק "למטיב בלבד" כמניין "משיח עכשיו" אבוא גם אבוא.
|
|
|
|
|