|
|
| נשלח ב-30/1/2015 15:06 |
|
| |
לסיכום: תחליפו תאריך - רביעי / חמישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2015 15:10 |
|
| |
צודק אמיגו צודק לחלוטין, שכחתי את ט'ו בשבט. טעות שלי מצטער. אז אתה מציע את רביעי? מוצאי ט'ו בשבט יענו... אמממ.. יום חמישי נשמע לי פחות מתאים כי למחרת אני אמור לקום מוקדם כי מתארגנים לנסוע לתלמים לרב. טוב נשאר בינתיים על רביעי. נצטרך אישור של השלישייה..
בהצלחה עם הגונדי, תהנו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 09:32 |
|
| |
ר"ח פברואר טוב ושמח !!
חברים אתם עדיין בקטע של מפגש השבוע? מי שכן נקרא לאשר את הגעתו כן ועכשיו 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 16:07 |
|
| |
אני חפץ חיים!!! וגם חפץ בשיעור!!!
כבר אמרתי יום רביעי או חמישי - מתאים לי רד-בול !!
ועכשיו אחרי הצהרת הכוונות שלו על כך שאני חפץ בשיעור, יואילו בטובם חברי הפורום למסור תגובתם.
יש לכם עד השעה 20:00 למסור תגובה, ובמידה ולא - יגיש המבקש דנן עתירה לבג"צ לשלול לכם את רישיון החברות בפורום בגין חוסר מעש (תקנה 85א' לתקנות פורום [נוסח משולב], התשכ"ח-1968).
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 11:18 |
|
| |
טוב,
אז סוגרים על יום רביעי בערב?
זמן ותוצאה גדעון כלומר
מקום וזמן הגעה בבקשה
אולי באמת נרים קבוצת ווטסאפ
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 14:30 |
|
| |
יופי נפלא מאוד צורת העבודה הזאת. אחרי שנקברה/הוקפאה התכנית שוב אתה מתעקש להנשים אותה אהה?? מה נעשה איתך ר' זוהר מה.. דנדוש נעדר בינתיים שלחתי לו הודעה מחכה לתשובה ממנו אם זה יהיה חיובי אז כן נלך על יום רביעי הזה עוד יומיים. אצטרך לקבל אישור למקום, על כך תהיה לי תשובה רק הלילה לאחר הכולל ערב.
מה זה קבוצת ווטסאפ? לא מבין בדברים האלה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/02/2015 14:31:02
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 15:47 |
|
| |
נו באמת . .. . איך אפשר לקבל פני משיח בלי להיות באיזהשהיא קבוצה בוואטסאפ ?!!? זהממש בסיסי . ..אפילו המשיח משודר באינטרנט.מה נאמר ומה נצטדק 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 15:59 |
|
| |
טוב דנדוש.. בין השיטין אני מבין שלא תשמח אם נקיים את המפגש ונטריח אותך להגיע כאשר אינך בקו הבריאות. אם כן נדחה את זה למועד אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 10:26 |
|
| |
ולכם תופון ומתחבר אני מבקש סליחה על האכזבה שנגרמה לכם על שהייתם מוכנים ורציתם להוציא את המפגש לפועל אבל אין מה לעשות כאשר הצלע השלישית שלנו לא מרגישה טוב זה לא יהיה חכם לדחוק ללכת בכח ולהתעקש למרות זאת. נמתין שדנמש ירגיש טוב יותר ובע"ה נאחל לו כולנו רפואה שלימה ושיחזור לאיתנו מהרה.
חוצמזה שגם לי השבוע לחוץ מהרגיל ומפגש כזה יסחט אותי עוד יותר אז למה לנו לסבול במקום להנות מדבר שנועד לשמח אותנו. 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 12:20 |
|
| |
וואללה המפגש הזה מתחיל להזכיר את התגלות המשיח כל פעם - נדחית עוד קצת
בכל אופן רפואה שלמה לדנדוש (אין מחלה שעראק אילות לא יכול לרפא) וננסה לתאם משהו בשבוע הבא בלי נדר
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 12:48 |
|
| |
רפואה שלמה ל-danmash.
כבר כמעט פתחתי תיק הוצאה לפועל כנגד אזלת יד הוועד לארגן שיעור.
דחיתי לעוד שבוע, ותו לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 13:54 |
|
| |
אין בעיה בכיף. אבל בואו נהיה חכמים יותר ולא נינעל על שבוע הבא כי אז שוב תאחזנו אכזבה במידה ולא נוכל מכל סיבה שהיא. אז למה להתאכזב סתם. לפחות נקבל על עצמנו לבדוק את האופציה הזאת כל שבוע מחדש עד אשר יתחברו כל התנאים ויוסרו כל המניעות ונוכל להוציא מחשבתנו אל הפועל. טוב חברים אהובים?  אז יאללה, אל דאגה צדיקים הקב"ה יעזור לנו לצרף מעשה למחשבה הטובה ולשים עוד קצת גז ברכבת המלכת המשיח הדוהרת לה במהירות הולכת וגדלה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 12:48 |
|
| |
להכניס כל שבוע מחדש את תופון לכוננות גונדי
זה לא הוגן
בתור חובב בישול שעבר כמה גונדים בחיים
זה ממש לא הוגן זה מתחים לחץ זיעה קרה - עד שהגונדי נהיה גונדי
מסכן תופון