בגללך, מהללו, כל פעם אני צריכה לקרוא ליושיוש. נראה לכן שהיא בדיוק במקרה מופיעה כל פעם שקוראים לה? נשלח מהאנדרואיד שלי _________________
חחחחזה נקרא להחזיר? נשלח מהאנדרואיד שלי _________________
זה נקרא להצחיל להחזירלשגע.... להעביד קשה.... לחפור.... יש הרבה דרכים...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
מה לבסוף? _________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להנות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!!
ממלכה במבחן: או שנהנים מאסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להנות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!!
שירו! יושיוש!מה קורה?!?!???! אני מתחילה לפקפק ביושר ושפיות השופטות!..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
מאחורי הקלעים מתרחשת עכשיו עבודה רציניתנשלח מהאנדרואיד שלי
מקווה בשביל צוות השופטות שלנו...אחרת מועמדותן תישקל מחדש...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
רק שאנחנו רוצים גם לראות כבר את ה"קלעים" עצמם... ;) :) :( _________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להנות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!!
מה דעתכן לכתוב משהו על הכיוון שיראת שמים זה הבסיס לכל ואי אפשר לעטוף את החסר ע"י הצגות חיצוניות. (זה כבסיס ואן מוצא חן למצוא לזה נושא מוגדר.) _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
שירו רוצה להסביר קצת יותר למה התכוונת?...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
בקיצור נמרץ יוסף דיאלידן. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
את השופטת!.. אין שום בעיה מבחינתי שירוש!..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
מה זה קשור לזה שאני השופטת? אני לא צריכה לבחור נושא חדש ואם לא מוצא חן בעיניכן אז אתן יכולות בכיף להחליף!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.