רידה!זאת אומרת שלפני זה כן היה סיכוי?ומה נראה לך? אני גם יכולה לקבל יאוש... אבל בכל זאת אני כותבת...
רידה!! לא מוותרת לך! ולא עלייך! ג ם א ת כ ו ת ב ת ש י ר !!!!!!! שמעת?!?!?!!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
שירו אני מגלה עוד משהו שמעצבן אותך...
_________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חחחחח _________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להנות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!!
ממלכה במבחן: או שנהנים מאסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להנות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!!
ולאסתרק שהיא תהיה כמו השקית...אה, גם ליושיוש...סתם, רציני אני לא מאחלת לכן כזאת ברכה מלבבת
סטיתן מנושא האשכול!... (אני מרגישה מהמורות חמורות הסבר...)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
שירו ואסתרקתודה על המחמאותנשלח מהאנדרואיד שלי
בעז"ה בערב אשתדל להעלות שיר!אסתרק מחכים גם לשלך!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
רידה גם לשלך!מילכהה מוזמנת גם!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
אסתרקרבקושרידהשירומי עוד?אתן כולכן כותבות!!!
תמרור?!נשלח מהאנדרואיד שלי