אסתרק מה אם שיר? מחכים!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
מילכהה! אוי ואבוי אם את מקלקלת לי את הפרויקט החדש! את מתחילה איתי...... רוצי לכתוב גם!!..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
למה איך אני אחזיר לך על אזעקת השוא???
מילכהה לא זכרתי אותך כזאת רעה! א. ההזעקה לא היתה לשווא בכלל! המשפט הזה הוא חלק מרכזי בשיר שלי! ב. כתוב בתורה של היהודים לא תקום ולא תיטור ונדמה לי שאנחנו יהודים!...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
וג. מותר לעשות ליהודי טובה! (כבר היזכרתי שאנחנו יהודים??)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
אז ככה: יש לי שתי שירים. הראשון יותר קליל.השני עם מסר. אולי הוא קצת כבד.תהנו!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
עוד יש כאן אנשים?!נשלח מהאנדרואיד שלי
יש ויש! אסתרק אל תברחי! אני לבד פהנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
לא בורחת... נארח אחת לשנייה לחברה עד שייגמר הבייביסיטרנשלח מהאנדרואיד שלי
יש! אין עלייך אסתרק! ידעתי שאת תבואי בסוף! נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
איזה שיר מהמם!!אהבתי ממש שזה מנקודת מבט של ציפור!נשלח מהאנדרואיד שלי
תודה! עוד לפני שידעתי מה אני הולכת לכתוב בשיר ידעתי שזה יהיה ממעוף הציפור....נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
מהללו מהמםםםםם!!!איזה שיר מיוחד!!נשלח מהאנדרואיד שלי