|
|
| נשלח ב-31/12/2014 15:10 |
|
| |
אלרנן, רעיון ממש יפה!
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 16:27 |
|
| |
אלרנן רעיון חמוד! הסיפור שלי לא שייך הוא ארוווווך.......
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 00:52 |
|
| |
אלרנן, רצית להיות דמות צדדית? זה יפה ומעניין.
ושלי- כבר ציינתי פעם כמדומני.
אולה.
אדם אמיתי ואנושי. לא מידי חשוב ומלכותי. לא מידי עממי ופשוט. בן אדם רגיל שעובד על עצמו. מצליח לרוב. יודע ליפול. אבל לקום.
אני יכולה לדמיין מה הולך לו בלב. יש לו אותם מלחמות כמו של כולנו. אותם בלבולים רגשיים. הוא יודע מה זה קושי והתמודדות. ומתמודד.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 00:54 |
|
| |
בתכלס, לכל הדמויות בממלכה יש את הנקודות האלה, וזה מה שגרם לנו להתאהב כ"כ בסידרה הזאת. מה שמענין הוא למה בחרו דוקא בדמות מסוימת כהתגלמות של ההתמודדויות שלנו...
|
| נשלח ב-2/1/2015 00:55 |
|
| |
כוזרית, עד עכשיו לא כתבתי כדי לא לקחת לך ;) תכלס, צודקת. הוא באמת הדמות שהכי אפשרי להתחבר אליה, וצריכה לדעתי להיות בכל סיפור
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 01:17 |
|
| |
אני מודה לך על ההתחשבות יקוואל  שירו, אני מסכימה שזה מאפיין בולט בספר. ועדיין. מהללאל למשל נופל והכל. אבל הוא שונה מהסביבה בגלל שהוא מבית מקאן. יש פה איזה "דם כחול..." סוגיה בפני עצמה...ובכלל, יש בו איזה עוצמות שאין לאדם רגיל סביבנו...
אסתרק הפך מנכשל בהתמודדות לכמעט מושלם בין הספרים
שלוואן מנסה להתמודד. אבל אני ממש נרתעת מהאופי שלו. כאדם. בלי קשר לרצונו הטוב.
וכדומה.... כל דמות ועניינה.
בין כל הדמויות האנושיות שהיא יצרה, הוא לדעתי הכי אנושי מבין הדמויות שהאופי שלהם אהוב עלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 01:21 |
|
| |
למה את נרתעת משלוואן? ואני חושבת שטור ואונמר גם בסדר בקטע שהן לא מושלמות, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 01:23 |
|
| |
כוזרית, את צודקת בכל מילה שאת כתבת ולכן בדיוק אמרתי שלכן זה מענין למה כל אחת בחרה במה שהיא בחרה. כי אם את חושבת גם אולה למרות שהדם כחול לא זורם אצלו באופן גנטי זה הוזרם אליו, הוא אדם בעל מעמד מאוד חשוב עם קשרים עם המלך, בן מאומץ של בסטיאן....
|
| נשלח ב-2/1/2015 01:23 |
|
| |
להירתע ממישהו זה לא אומר שהסופרת לא בסדר, כן? בדיוק להיפך- היא יצרה כל כך טוב את האופי שלו, שאפשר להירתע ממנו כמו מאדם שפוגשים ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 01:46 |
|
| |
לא כל מי שלא מושלם אני אוהבת, כן?
אונמר, חמודה. מצאה חן בעיני. טור קצת רדודה לדעתי. אבל היא לאכתב עליה הרבה כדי לבנות דעה באמת.
אבל עם אולה, היא נתנה לנו להכיר אותו מבפנים באמת. ויש בו ים של רגשות עמוקים עם ראש טוב.י ש לך דמות להכיר ולהתחבר. את אונמר הכרנו חיצונית יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 01:48 |
|
| |
אני הבנתי שאת אוהבת רק את מי שלא מושלם
לגבי אולה מסכימה איתך מאוד בסוף הוא יבחר לדמות הפורום 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 01:55 |
|
| |
חחח
אז בואי ננסח את זה כך:
אני מתחברת רק לדמויות לא מושלמות. אבל לא לכל דמות לא מושלמת.
יש לזה איזה ניסוח בכללים של הפיכומטרי. מישהי בעניין?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 01:57 |
|
| |
אין אף אחד שמתחבר לדמות הכי מושלמת בין בספרים ובין בחיים האמיתיים, כי זה מציב לנו רף שאי אפשר לעמוד בו, ולכל אדם זה מנחם לראות שגם למי שהוא הכי אוהב יש קשיים והוא לא מושלם ב-100%, ראינו את זה גם בקשר שבין איסתרק ורעואל...
תוקן על ידי SHIROH ב- 02/01/2015 01:57:38
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 02:05 |
|
| |
קדימה כוזרית
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 14:44 |
|
| |
אולה באמת דמות שקל להתחבר אליה, אבל החברתי אליו בכלליות למהללאל יותר בפרטיות. שלוואן- לא אהבתי אותו, הוא יותר מידי שטוח ומלאכותי כזה....
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|