|
|
| נשלח ב-1/1/2015 21:14 |
|
| |
אם האדם אינו שומר תורה ומצוות הוא אינו בכלל עמך, ואין קשר בין חשיבה עצמאית למעשה זה. צריך להוקיע אותו ולהעיף אותו מכל תפקיד שקשור לציבור החרדי. לא, הוא לא יכול להיות מודל לדוגמא. שישלם את המחיר של מעשיו.
אם הוא שומתומ"צ לפי דרכו, שיערב לו ויצליח ד' דרכו !!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2015 21:20 |
|
| |
היה עדיף לכם שישאר בבגדי השכונה כשכבר לא שומר כלום? יש הרבה כאלו ומה זה אומר על החברה החרדית? איך זה מקדם או מועיל? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2015 21:31 |
|
| |
| נצחמה כתב: |  | היה עדיף לכם שישאר בבגדי השכונה כשכבר לא שומר כלום? יש הרבה כאלו ומה זה אומר על החברה החרדית? איך זה מקדם או מועיל?
|
|
יש לו אשה והרבה ילדים.
השאלה היא לא כמה כאלה יש, אלא כמה כאלה יש שנושאים בתפקידים ציבוריים שונים, החל ממחנכים ועד לנציגים "נבחרים"
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2015 21:46 |
|
| |
| בזמן כתב: |  | אם האדם אינו שומר תורה ומצוות הוא אינו בכלל עמך, ואין קשר בין חשיבה עצמאית למעשה זה. צריך להוקיע אותו ולהעיף אותו מכל תפקיד שקשור לציבור החרדי. לא, הוא לא יכול להיות מודל לדוגמא. שישלם את המחיר של מעשיו.
אם הוא שומתומ"צ לפי דרכו, שיערב לו ויצליח ד' דרכו !! |
|
הוא אינו שומר תורה ומצוות. elis_s ושאר החילונים, בטוחים שאם כל יהודי שומר תומ"צ יתחיל 'לחשוב' הוא יעזוב את הדת, וזאת תקוותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2015 22:09 |
|
| |
| אדמה10 כתב: |  |
| נצחמה כתב: |  | היה עדיף לכם שישאר בבגדי השכונה כשכבר לא שומר כלום? יש הרבה כאלו ומה זה אומר על החברה החרדית? איך זה מקדם או מועיל?
|
|
יש לו אשה והרבה ילדים.
השאלה היא לא כמה כאלה יש, אלא כמה כאלה יש שנושאים בתפקידים ציבוריים שונים, החל ממחנכים ועד לנציגים "נבחרים"
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2015 22:12 |
|
| |
יש תועלת כלשהי להשאיר את הדורות הבאים שותומ"צ.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2015 23:51 |
|
| |
שידר הגינות לאורך כל הדרך. כואב הלב עליו ועל משפחתו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 01:54 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 03:39 |
|
| |
לשיפוטכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 03:58 |
|
| |
לא מבינה ממה אתם מתרגשים ?? הוא לא הראשון ולא האחרון . עדיף חילוני אמיתי מחילוני עם תחפושת של חרדי עם כל שבע הבגדים..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 03:58 |
|
| |
הוא עדיין מקפיד על שמן זית ופתילות. סימן שהוא לא עזב את הדת. בטח הכיפה נפלה כששיחק עם הילדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 08:08 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | הוא עדיין מקפיד על שמן זית ופתילות. סימן שהוא לא עזב את הדת. בטח הכיפה נפלה כששיחק עם הילדים. |
|
זה רק מראה שגם קודם זה רק היה בשביל ההרגל והחוייה.
מזכיר לי סיפור על שני בחורים שהחליטו לפרוק עול. לקח אחד מהם תפוח ובירך העץ. נזדעק חבירו: מה אתה מברך אנחנו כבר לא דתיים?! אוי אתה צודק, ענה חבירו ומיד הוסיף "ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד.."
ואולי בסוף יהיה לנו עוד "עיתונאי"שנהיה חבר כנסת...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 09:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 09:39 |
|
| |
אני לא מבין את כל ההתדיינות כאן. מה אכפת לי אם פלוני התפקר? ואם,לו יצוייר,הבן של הריז'ינער התפקר או השתמד-מה זה נוגע ליחסים שלי עם הקדוש ברוך הוא? האם "חרדי" זה (כהגדרת הנביא ישעיהו) "חרד לדבר השם",ואז לא אכפת לי שמישהו אחר התפקר.או ש"חרדי" זה סתם הגדרה סוציולוגית_חברתית וממילא יש חשיבות עצומה לכך שמישהו ערק לקבוצה אחרת,כמנהג אוהדי ביתר והפועל??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|