בית פורומים בחדרי חרדים

פרסטר שדר ברדיו "קול חי" פרק עול תורה ומצוות ר"ל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/1/2015 10:41 לינק ישיר 

נצחמה כתב:
היה עדיף לכם שישאר בבגדי השכונה כשכבר לא שומר כלום?
יש הרבה כאלו ומה זה אומר על החברה החרדית? איך זה מקדם או מועיל?

נשלח מהאנדרואיד שלי

פרטים עלי ניתן לקבל בשליחת הודעה אישית. התייחסות לעובדות בקטעים שאינם כתובים בגוף ראשון כלקוחות מהמציאות של חיי נעשית על אחריות המתייחס.

א.מה זה אומר על החברה האנושית שהגנבים והרוצחים בה חיים כאנוסים?
ב. לא הבנתי את אלו שאומרים שהוא לא משומד? גם גוי יכול להיות 'אדם טוב', מה זה קשור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 10:50 לינק ישיר 

מה שקשה לי לתפוס, זה איך גם הבעל וגם האשה ביחד מחליטים פתאום שהם לא מאמינים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 11:04 לינק ישיר 

ממש בעלי רוח הקודש הרבה מהמגיבים

תעברו ותקראו למשל תגובה 12

אוי לו למגזר שכך עלה בגיזרתו, או שתגיד אוי לו לדור שכך עלתה בימיו. משחק המלים שנעשה מראה על חוסר הבנה של המשפט.
אחד מהמגזר | 05/02/2014
  0להגיב
25
פרסטר מתוסכל
עניני
04/02/2014
פרסטר כבר היה בכל התוארים ובכל התפקידים חוץ מ "חוזר בתשובה" נראה שעכשיו הוא בדרכ לשם?
עניני | 04/02/2014
  0להגיב
24
כתב מתוסכל שמחפש תשומת לב.
שלוימה
04/02/2014
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלוימה | 04/02/2014
  0להגיב
*************** src="http://www.kikar.co.il/adframe.php?t=430x50" frameborder="0" scrolling="no" width="430" height="50" style="margin: 0px auto; display: block;"><*
23
איזה פרסטר עם הזקן או בלי
הרשל קליין
04/02/2014
חבל שאדם שעדיין לא החליט מה הזהות שלו - יהיה בכלל הוגה דעות
הרשל קליין | 04/02/2014
  0להגיב
22
יש בעיה אחת. דרעי.  ל"ת
רן אדרי
03/02/2014
רן אדרי | 03/02/2014
  0להגיב
21
אוי לו לדור שאלו 'הגדויילים' שלו
גוועלד
03/02/2014
אוי לו לדור שאלו 'הגדויילים' שלו

(הכוונה לגדויילים הליטאים)
גוועלד | 03/02/2014
  0להגיב
*************** src="http://www.kikar.co.il/adframe.php?t=430x50" frameborder="0" scrolling="no" width="430" height="50" style="margin: 0px auto; display: block;"><*
20
לפי המצב היהודי והנפשי של פרסטר כנס
אחד שמבין בנפש
03/02/2014
עוד שנה הוא חוזר בשאלה סופית!!!
אחד שמבין בנפש | 03/02/2014
  0להגיב
19
להיות פרשן זה לא אומר שתמיד צריך
אברהם
03/02/2014
נגד,

ועוד דבר, להיות פרשן זה לא אומר שאתה אובייקטיבי....

השנאה שלך לכל מפלגת דגל, זה לא מהיום, אבל תמשיך ככה, פשוט זה כיף לראות איך ההצלחות של דגל התורה מוציאות אותך משלוותך,

אגב, פעם פרגנת לגפני???
אברהם | 03/02/2014
  0להגיב
18
לא מתאים לאברך חסידי עם זקן ופאות
03/02/2014
ארוכים עד הרצפה, להטיף דעות ולהוכיח בשער...
לאחר העיון | 03/02/2014
  0להגיב
17
הוי ביקורת !! כמה קל לבקר בלי לתת מענה על מה ניתן לעשות....
לוי
03/02/2014
הגזירות הם מהקשים בהיסטוריה היהודית, משהו ששום דור לפנינו עוד לא התמודדה עם זה בכבוד, ואני מתכוון בגשמיות - קרי גיוס בני הישיבות, קיצוצים בישיבות ובכוללים, ובקיצבת הילדים, וברוחניות - קרי השריפה המשתוללת ברחוב וד״ל, כך שלבוא ולבקר על כך שאין הישגים במגזר החרדי , זה כמו להגיד בשנת בצורת שאין גשם... נו ברור , לא צריכים להיות עיתונאי מדופלם כדי להגיד את זה, האם מר פרסטר יכול לתת לנו כמה טיפים של מה ניתן לעשות בזמנים אלו ? או שתפקידו רק לבקר ?

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
לוי | 03/02/2014
  0להגיב
16
מאמר נכון וכואב... ל"ת
אבי חכים
03/02/2014
אבי חכים | 03/02/2014
  0להגיב
15
לכן יש אסונות.שנאת חינם ל"ת
גדש
03/02/2014
גדש | 03/02/2014
  0להגיב
14
מאמר
יעקב
03/02/2014
סוף סוף מישהו אומר את הדבר הנכון והאמיתי , כל הכבוד לך,
יעקב, חיפה | 03/02/2014
  0להגיב
13
אוי לו לדור שאלו הוגי דעותיו
חרדי !!!
03/02/2014
איפה הפאות שלך ? אדם שמשנה את אורחות חייו ומוותר על כל היקר לו לא ראוי להגות דעות עבור ציבור היראים והשלמים !!!!
חרדי !!! | 03/02/2014
  0להגיב
12
גיוואלד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יענקל
03/02/2014
אני כותב מלב מורתח.

אני אדם פשוט מה שמוגדר בפי בני התורה [לא המפלגה] בעלבית פשוט אני מרקע חסידי ותמיד השתדלתי להיות עד כמה שאפשר בסדר. פה ושם החלקתי אייפון כאן פאה ארוכה מידי שם גרביים כאלו בתי מלון אחרים וכולי. תמיד קיננה בי תחושה מצפונית לא נעימה וכמו כל יהודי שרוצה להיות בסדר השתדלתי [למרות שלא אכחיש כי גם קיטרתי כדי להצדיק את צד היצר הרע שבי].

אבל תמיד הרגשתי שמעלי סוככת מטריה רוחנית עילית של שכבת מנהיגות שכל כולה תורה ורק תורה והיא הדואגת לעם ישראל ומוליכה אותו בבטחה, כך שאני יכול להיות רגוע לפחות מבחינה ציבורית. נכון כחסיד תמיד דברתי ולעגתי לליטוואקעס אבל בתוך תוכי ידעתי שמדובר בעילית של עולם היהדות.

אוי לי אהה עלי אללי לי על שעלתה כך בימי!!!!!!

כל העילית קרסה כמו מגדל קלפים. אנשי תורה תלמידי חכמים מובהקים עמלי תורה יד איש באחיו ללא מעצור וללא שום בחילה משום צעד אלים או אחר. בוקה ומבולקה נורא נוראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והגיע המצב שאנשים שהיו למטה קרי בעלבתים כמוני או שדרי רדיו ודומיהם הם הצריכים לעמוד כנביאים בשער ולזעוק חמס על המצב הנורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איפה אתם חיים? מתי תתעשתו????????????

עצרו את האש הנוראה שכבר אכלה במחנה לפני התהום עיצרו למען השם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
יענקל | 03/02/2014
  0להגיב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 11:19 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:

נצחמה כתב:
היה עדיף לכם שישאר בבגדי השכונה כשכבר לא שומר כלום?
יש הרבה כאלו ומה זה אומר על החברה החרדית? איך זה מקדם או מועיל?

נשלח מהאנדרואיד שלי

פרטים עלי ניתן לקבל בשליחת הודעה אישית.התייחסות לעובדות בקטעים שאינם כתובים בגוף ראשון כלקוחות מהמציאות של חיי נעשית על אחריות המתייחס.

א.מה זה אומר על החברה האנושית שהגנבים והרוצחים בה חיים כאנוסים?
ב. לא הבנתי את אלו שאומרים שהוא לא משומד? גם גוי יכול להיות 'אדם טוב', מה זה קשור?

משומד זה אחד שכופר בכל או עושה להכעיס, הוא בסך הכל נמשך אחרי תאוותיו כמו כולם אחד פחות אחד יותר..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 11:21 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:

אני לא מבין את כל ההתדיינות כאן.
מה אכפת לי אם פלוני התפקר?
ואם,לו יצוייר,הבן של הריז'ינער התפקר או השתמד-מה זה נוגע ליחסים שלי עם הקדוש ברוך הוא?
האם "חרדי" זה (כהגדרת הנביא ישעיהו) "חרד לדבר השם",ואז לא אכפת לי שמישהו אחר התפקר.או ש"חרדי" זה סתם הגדרה סוציולוגית_חברתית וממילא יש חשיבות עצומה לכך שמישהו ערק לקבוצה אחרת,כמנהג אוהדי ביתר והפועל???

זה קשור אלינו, שנפיק לקחים מה גרם לו להגיע לשם, בשביל שנזהר ולא ניפול גם אנחנו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 11:22 לינק ישיר 

הבנאדם עף על עצמו לגמרי.

"הייתי האדם הכי מפורסם במגזר החרדי" ... "אין מישהו שאמרת לו אברהם פרסטר ולא ידע במי מדובר" ... "מאז שאורי זוהר חזר בתשובה לא ראינו מהפך כל כך דרמטי" ... יציאה בשאלה שלו שקולה לחזרה בתשובה של יאיר לפיד או חזרה בשאלה של ישראל אייכלר" ...

הלו !!! תתעורר !!! כולה פישר קטן ששידר כמה חודשים ברדיו, זה ותו לא.

אני אזכיר לך סצנה בה אתה מתדפק על דלת מטה ספירת קולות ראשי בתום יום הבחירות המקומיות לפני כשנה, אתה בטח זוכר באיזה עיר. זה היה בערך ב-11 בלילה. והשומר הרוסי נכנס ואומר שמישהו אברהם פרסטר שטוען שהוא שדר רדיו בקול חי רוצה להכנס, ורוב היושבים במקום בכלל לא ידעו מי זה. ואכן חזרת על עקבותיך.

יש אנשים שמורידים את הזקן והפאות ובטוחים שהם הפכו להיות חכמי הרזים. אז הלו, לא היית חכם בתור חרדי, ולא תהיה כזה גם בתור חילוני. רק אל תשכח לעשות לילדים טקס נטיעות בט"ו בשבט של שנת השמיטה, וגם כדאי שתקפידו לשתות את המים אחרונים כך שבטוח תעקרו מקרבכם כל זיק לדת ולאורחותיה.

שבת שלום פרסטר. שבת שלום ולא להתראות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 11:39 לינק ישיר 

קהלת, כמו תמיד שנון וחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 11:49 לינק ישיר 

יש מצב שאם הוא לא היה משדר בקול חי אף אחד לא היה מכיר אותו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 11:51 לינק ישיר 

הבחור לאחר ניסיונות כושלים בעסקים אחרים קורא לעצמו היום אבי פאר מאבחן ומאמן אישי,הכתבה הזאת היא חלק מהניסיון שלו להתפרסם על גב הציבור החרדי,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 12:09 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 12:19 לינק ישיר 

לא מזמן עם סיפור כזה בחסידות אחרת הבלזר הציע את עזרתו, למה הפעם הוא לא יכול לעזור?לא מדברים על עזרה ממש, על גדולות, אבל לפחות כותרת  הייתי מצפה שיחצני החצר  יתנו לנו , כמו בעבר.... 
טוב כרגע  הם  עסוקים בלעשות שלום במגזר הספרדי. או בכותרות אחרות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 13:15 לינק ישיר 

כמה תובנות

1. מסתבר שמי שמתחכך יותר מידי בחילונים ובהוואי חילוני נדבק ממנו, וכבר כתב על כך הרמב"ם באריכות כמה צריך להתרחק מחברת רשעים (לתשומת לב אלו שאוהבים לצטט קטע מפורסם מסויים מהרמב"ם)

2. מי יודע מי זה אברהם פרסטר?
כמה מאזינים יש בכלל לרדיו קול חי?
יש להם עוד שדרנים, ושדרן שלא ישדר שם חודשיים יישכח בתהום הנשייה.

3. עם קרחת כזאת לא מורידים כיפה..
וברצינות
תמיד אפשר להשאיר כיפה קטנה, ולנהוג איתה בסחי ובמאוס, הורדת הכיפה לגמרי מעידה על פריקת כל עול

4. חילול השם בפרהסיא חמור מאוד, ופריקת עול של אדם - בקרב אלו שכן מכירים אותו, הוא חילול שם שמים
העונש עליו חמור מאוד, ואין עליו אפשרות של תשובה רק מיתה מכפרת - משנה מפורשת
ולפי דברי רבינו יונה - אפילו מיתה אינה מכפרת !

5. אחריות כבידה רובצת על כתפיו של המומר לתיאבון (כן מומר, ואם הוא נוגע ביין - היין יהפוך להיות יין נסך לפי ההלכה)
על כל ילדיו והדורות הבאים
על כל איסור קל וחמור איסורי דאורייתא וכרת שהם יעברו. ולא כפי שכתבו כאן, מה יועיל תחפושת שבעת בגדיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 13:17 לינק ישיר 

בעדונגד כתב:

שהחילונים יסבלו קצת את הקול שלו.
הא,ושישלם חובות.

חחח... חשבתי על זה תמיד שבשום רדיו חילוני לא היו מחזיקים אדם עם קול כזה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 13:29 לינק ישיר 

קהלת כתב:
הבנאדם עף על עצמו לגמרי.

"הייתי האדם הכי מפורסם במגזר החרדי" ... "אין מישהו שאמרת לו אברהם פרסטר ולא ידע במי מדובר" ... "מאז שאורי זוהר חזר בתשובה לא ראינו מהפך כל כך דרמטי" ... יציאה בשאלה שלו שקולה לחזרה בתשובה של יאיר לפיד או חזרה בשאלה של ישראל אייכלר" ...

הלו !!! תתעורר !!! כולה פישר קטן ששידר כמה חודשים ברדיו, זה ותו לא.

אני אזכיר לך סצנה בה אתה מתדפק על דלת מטה ספירת קולות ראשי בתום יום הבחירות המקומיות לפני כשנה, אתה בטח זוכר באיזה עיר. זה היה בערך ב-11 בלילה. והשומר הרוסי נכנס ואומר שמישהו אברהם פרסטר שטוען שהוא שדר רדיו בקול חי רוצה להכנס, ורוב היושבים במקום בכלל לא ידעו מי זה. ואכן חזרת על עקבותיך.

יש אנשים שמורידים את הזקן והפאות ובטוחים שהם הפכו להיות חכמי הרזים. אז הלו, לא היית חכם בתור חרדי, ולא תהיה כזה גם בתור חילוני. רק אל תשכח לעשות לילדים טקס נטיעות בט"ו בשבט של שנת השמיטה, וגם כדאי שתקפידו לשתות את המים אחרונים כך שבטוח תעקרו מקרבכם כל זיק לדת ולאורחותיה.

שבת שלום פרסטר. שבת שלום ולא להתראות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2015 13:35 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

כמה תובנות

1. מסתבר שמי שמתחכך יותר מידי בחילונים ובהוואי חילוני נדבק ממנו, וכבר כתב על כך הרמב"ם באריכות כמה צריך להתרחק מחברת רשעים (לתשומת לב אלו שאוהבים לצטט קטע מפורסם מסויים מהרמב"ם)

2. מי יודע מי זה אברהם פרסטר?
כמה מאזינים יש בכלל לרדיו קול חי?
יש להם עוד שדרנים, ושדרן שלא ישדר שם חודשיים יישכח בתהום הנשייה.

3. עם קרחת כזאת לא מורידים כיפה..
וברצינות
תמיד אפשר להשאיר כיפה קטנה, ולנהוג איתה בסחי ובמאוס, הורדת הכיפה לגמרי מעידה על פריקת כל עול

4. חילול השם בפרהסיא חמור מאוד, ופריקת עול של אדם - בקרב אלו שכן מכירים אותו, הוא חילול שם שמים
העונש עליו חמור מאוד, ואין עליו אפשרות של תשובה רק מיתה מכפרת - משנה מפורשת
ולפי דברי רבינו יונה - אפילו מיתה אינה מכפרת !

5. אחריות כבידה רובצת על כתפיו של המומר לתיאבון (כן מומר, ואם הוא נוגע ביין - היין יהפוך להיות יין נסך לפי ההלכה)
על כל ילדיו והדורות הבאים
על כל איסור קל וחמור איסורי דאורייתא וכרת שהם יעברו. ולא כפי שכתבו כאן, מה יועיל תחפושת שבעת בגדיו.

זה בדיוק הבעיה שאנחנו אומרים שצריכים להבדל לגמרי מהחילונים ואז שנפגשים עם העולם הזה מתלהבים ונופלים,
לכן צריך לידע שקימיים חילונים ולתת את הכלים להתמודד עם זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פרסטר שדר ברדיו "קול חי" פרק עול תורה ומצוות ר"ל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.