|
|
| נשלח ב-2/1/2015 14:37 |
|
| |
סליחה, אברהם, מה?
יכול להיות שפספסתי משהו בחיים? אמנם איני שומע כמעט את 'קול חי', אבל מעולם לא שמעתי את השם הזה ש"אורי זוהר" כבר קטן עליו? אז שוב, פרסטר, מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 15:11 |
|
| |
אבל איך זה קורה עם כלהילדים והאשה בבת אחת?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 15:22 |
|
| |
איזה מגלומניה... פרש בשיא. ???
חחח
לא היה תפקיד שהוא לא נזרק ממנו. לא מהישיבה, לא ממרכז מוסדות בעלזא ולא מהרדיו שהעבירו אותו לתפקיד כתב זוטר.
אגב, יש למצוא ברשת את ההקלטה שלו איך שהוא מתראיין ברדיו , והפעם בתפקיד מרואיין ולא מראיין, ובוכה עד כמה המצב שלו דפוק. ושיתרמו לו ילקוטים חדשים לילדים לבית ספר כי אין לו אוכל בבית ??
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 15:25 |
|
| |
| סיירת_מרן כתב: |  | | אבל איך זה קורה עם כלהילדים והאשה בבת אחת? |
|
האשה דווקא טובה ואפשר להבין אותה, היא כל הזמן בכתה למשפחה שהיא לא תעזוב אותו ותישאר לבד עם 8 ילדים.
הילדים זה דבר שאין מה לעשות ! הגדולה הצהירה כל הזמן שהיא תישאר דתיה, ואפילו המשיכה בבית יעקב חצי שנה אחרי שכבר חיללו שבת בבית במוצהר. אבל כמה ילד יכול להתעקש בפרט שזה נגד כל המשפחה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 15:31 |
|
| |
KEW - יש לך קישור לבקשתו של פרסטר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 15:39 |
|
| |
חתיכת מסכן.
הכתבה עצמה אינה חדשות. לפני 30 שנה כבר היה אחד שעבד בתורה ואמונה (לא פחות מוכשר מפרסטר) שהתפקר, חזר בשאלה הכניס כתבה בעיתון השמיץ את האדמו"ר, האייבישטער,.
כמובן שהוא חזר בתשובה שלימה. בכל הדורות היו מתפקרים. אל תשכחו שכל החילונים מקורם לפני כמה דורות באיזה ילד שסרח בסך הכל.
לפני כמה שנים היה לי הובי כשדיברתי עם חילוני, לספור דקות עד שהוא אומר לי את המשפט סבא שלי היה רב.
 אבל פרסטר יותר גדוללל. הנה הוא קיבל 2 עמודים בעיתון פרסטר קיבל 3 ! הוא קיבל לפני 25 שנה כתבה בשחור לבן, פרסטר קיבל צבעוני. בכלל פרסטר יותר חכםםם הוא התאפר לפני כן ושם צבע על השפתיים...
נעביך. האבסורד הוא, שפרסטר כשיחזור "והוא יחזור כי דלתו פתוחה תמיד לשבים" וגם ההורים יקבלו אותו אם הם עוד יהיו בחיים שהוא קיצר להם, את הילדים הוא כנראה איבד לנצח !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 15:39 |
|
| |
גם אני לא הכרתי אותו ולא את קולו או את תובנותיו עד לאחרונה ממש. בשבילי 'פרסטר' הם כובעים (יקרים!) ותו לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 15:43 |
|
| |
האיש שחזר בשאלה לפני 30 מאפשר לכתוב את שמו? (הוא מוכר?)
תוקן על ידי שור_זועם ב- 02/01/2015 15:43:35
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 15:52 |
|
| |
| mioA701 כתב: |  | חתיכת מסכן.
הכתבה עצמה אינה חדשות. לפני 30 שנה כבר היה אחד שעבד בתורה ואמונה (לא פחות מוכשר מפרסטר) שהתפקר, חזר בשאלה הכניס כתבה בעיתון השמיץ את האדמו"ר, האייבישטער,.
כמובן שהוא חזר בתשובה שלימה. בכל הדורות היו מתפקרים. אל תשכחו שכל החילונים מקורם לפני כמה דורות באיזה ילד שסרח בסך הכל.
לפני כמה שנים היה לי הובי כשדיברתי עם חילוני, לספור דקות עד שהוא אומר לי את המשפט סבא שלי היה רב.
 אבל פרסטר יותר גדוללל. הנה הוא קיבל 2 עמודים בעיתון פרסטר קיבל 3 ! הוא קיבל לפני 25 שנה כתבה בשחור לבן, פרסטר קיבל צבעוני. בכלל פרסטר יותר חכםםם הוא התאפר לפני כן ושם צבע על השפתיים...
נעביך. האבסורד הוא, שפרסטר כשיחזור "והוא יחזור כי דלתו פתוחה תמיד לשבים" וגם ההורים יקבלו אותו אם הם עוד יהיו בחיים שהוא קיצר להם, את הילדים הוא כנראה איבד לנצח !!! |
|
כל מילה בסלע ! בסך הכל הוא הולך לפי התסריט הקבוע, תוכנית מושלמת ושקופה. לפני חודשים ישבתי עם מישהו מהמשפחה והלה שרטט במדוייק את התהליך שהוא יעבור, מבלי לנקוב בתאריכים, קודם בעיתון, ונסיונות (בנתיים כושלים, אבל סבלנותתת הוא פרסטר אומר לכולם) להיכנס בטלוויזיה כפרשן לענייני חרדים.
גם החזרה בתשובה צפויה מראש, אבל מה הוא חושב ? ש רייזי וריקי היקרות למשל, אחרי שהוא העביר אותן 4 בתי ספר ו 6 דירות בכמה שנים האחרונות גם את הפינג פונג הזה הם יעברו ביחד איתו ויחזרו ???
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 15:57 |
|
| |
חשבתי לעזור לאברהם (אבי פאר) פרסטר - ובל"נ כשאהיה בניו יורק אקנה לילדים שלו מתנות.. תיקים (יש תיקי ROUGH בBH במחיר של 60 שקל)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 16:00 |
|
| |
שור
באמת חשוב שתעזור לו פשוט בשנה האחרונה אין לו כל כך על מי לרכב  ועוד משהו. מאז שהוא פתח את העיניים הוא כבר הולך עם תחתוני בוקסר כי זה עושה אותו יותר חתיך, אז תקנה גם כמה סטים מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 16:02 |
|
| |
מה הוא צריך עבודה.? אני לצערי אין לי קשרים, אבל לא חסרים להיות עוזרים פוליטיים (שיש למי שיש קשרים)
וכין יועצים למגזר החרדי (קרוייזר לדוגמ) .
לגבי תחתוני בוקסר , הכי טוב זה בארץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 16:10 |
|
| |
הרבה אנשים לא עוזבים מקומות עבודה ונשארים תקועים שם וסובלים
הבחור לא פראיר ומקום שלא טוב לו הוא עוזב.
(הח"כ שהכי מקושר זה כץ עצם שני הכצים מהליכוד, )
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2015 20:11 |
|
| |
כאחד שמכיר את פרסטר קרוב ל 40 שנה על כל גחמותיו ושריטותיו. אני עושה לו שירות ומקפיץ את האשכול. זה בנפשו שיהיה כאן רבבות צפיות, אם לא, זה חלילה יזיק לשגעון הגדלות שלו. כמה מכם יודעים שהוא ערך לבד את הערך שלו בויקיפדיה ? ושהוא טורח לעדכן ולשפצר את זה כל חודש ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2015 20:12 |
|
| |
שניצל תודה על השירות שאתה מבצע עבורו
|
|
|
|