|
|
| נשלח ב-4/1/2015 00:28 |
|
| |
סתם כך הוא עשה טעות שסיפר שהוא מצטרף ל מר"צ. עכשיו הוא איבד את תמיכתו הבטוחה של חיים שאולזון.
לא פשוט.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 00:32 |
|
| |
| kewes כתב: |  | איזה מגלומניה... פרש בשיא. ???
חחח
לא היה תפקיד שהוא לא נזרק ממנו. לא מהישיבה, לא ממרכז מוסדות בעלזא ולא מהרדיו שהעבירו אותו לתפקיד כתב זוטר.
אגב, יש למצוא ברשת את ההקלטה שלו איך שהוא מתראיין ברדיו , והפעם בתפקיד מרואיין ולא מראיין, ובוכה עד כמה המצב שלו דפוק. ושיתרמו לו ילקוטים חדשים לילדים לבית ספר כי אין לו אוכל בבית ?? |
|
איך אפשר לשמוע את זה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 00:33 |
|
| |
כנפי יונה דברי ידוע הוא - כשאדם מחליט לכפור באלוקים - עולים לו כל הקושיות.. ולכן הם נקראים תירוצים ולא קושיות תירוצים לכל התאוות..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 04:08 |
|
| |
| גבעוני כתב: |  | אולי זה בעיה משפחתית, או קללה שהוטלה עליהם, יש לו גם אחות שהתפקרה ועוד אח שהתפקר וחזר, והתפקר וחזר . |
|
לא יאומן! אולי תשתה את דמם בקשית? מאיפה הרשעות הזו לדרוך על הורים כאובים? גם לפרסם זאת, אני לא ידעתי, וגם להטיל עליהם את האשם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 04:11 |
|
| |
ביומים (ועוד שבת באמצע) ויש 42 אלף צפיות ועשרות תגובות, כנראה שהוא אכן היה קצת מפורסם. למרות שאני לא שמעתי עליו עד לאחרונה אבל אני לא ישראלי.
תוקן על ידי קלעפער ב- 04/01/2015 04:12:57
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 04:25 |
|
| |
לא מכיר את הבנאדם. אבל את הכתבה קראתי. והבן אדם מסכן. גדול. אני רק מקווה בשבילו ובשביל המאזינים לשעבר, שהוא לא כזה תמים כפי שזה מצטייר מדבריו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 04:26 |
|
| |

|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 04:37 |
|
| |
אפיקטויזין לא הבנתי בתחילה למה הסתרת את התאריכים מצד שמאל לאחר עיון הבנתי היטב כפי שנראה בתמונה הבאה התאריכים מתפרסים על פני 11 שנה... מסתבר שפרסטר לא היה ממש נושא כאן, וגם הרבה מהאשכולות הם בכלל על כובעי פרסטר ועוד פרסטרים שאינם קשורים ולאחר ספירה - התוצאה היא 25 פעמים ב10 שנה..

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 04/01/2015 04:40:40
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 08:36 |
|
| |
אני מכירה את מספחת פרסטר על כל "מתפקריה" - ומה שיש לי לומר זה :
אתם אנשים עלובים.
לכו חפשו לעצמכם חיים.
תוקן על ידי מעוצבנט ב- 04/01/2015 08:36:05
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 08:53 |
|
| |
| טיפול_המשך כתב: |  | סיירת , מתוך הכרות גדולה עם הציבור אני יכול להעיד שהרבה אנשים חיים כיום בלי עניין ועם הרבה שאלות .הם נשארים כי אין להם אומץ . הנשירה כיום בציבור הצעיר נובעת מחוסר תשובות . עבודת ה" ודרך ה" כפי שהיא מוגדרת ומוצגת כיום בהחלט מביאה אותם לנשירה . אין שום עבודת נפש והראייה בכמות הסגולות ,התפילות על קברים, ונסיונות החסכון במאמץ הנפשי הראוי להקדיש לעבודת האלוהים . |
|
מסתבר שאין לך שמץ של מושג בנושא!!!! מתוך היכרות עמוקה עם ציבור נושרים אני יכול להגיד לך דבר אחד ברור אין אחד שהספיק להאמין בגלל שאלות באמונה או בגלל שהוא כבר לא מאמין באלוקים! כל הנושרים פשוט מעדיפים לא לחשוב. הם מעדיפים ללכת אחרי התאוות והפיתויים קולנוע/דיסקוטק/פאב/בחורות - קורץ להם יותר מבית המדרש וזה בגלל 2 בעיות אחת חינוך שתיים כי זה באמת יותר קורץ כי יש יצר הרע שדואג לזה שזה יקרוץ לעומת התורה שהשכר בעולם הבא אבל לפחות יש תקווה כי שגודלים והדם מתקרר השכל שוב חוזר לפעול ורבים מהם מתקרבים בחזרה אדם שעזב מתוך שאלות באמונה זה אדם שעלו לו שאלות והוא הלך ושאל ולא קיבל תשובות מספיקות ושאל עוד כמה רבנים וגם זה לא עזר והוא בדק בספרים וגם שם לא מצא ואז החליט שהכול חרטא. כמה כאלה אתה מכיר?
ולגבי אלה שכתבת אין להם אומץ - זה גם טעות !!! האנשים האלה עשו שיקול ברור שעדיף להישאר במשפחה ובקהילה אבל לגור באזור יותר פתוח ולשלוח את הילדים למוסדות פתוחים יותר וכך להנות מ2 העולמות מאשר לשרוף את הכול ושוב כמו הנקודה הקודמת - זה לא שהפסיקו להאמין בבורא עולם אלא שקשה להם ללכת להתפלל ערבית אחרי יום עבודה והם רוצים טלוויזיה לראות ספורט וסרטים וגם רוצים להתלבש איך שבא להם אבל הם מאמינים בבורא עולם וממשיכים לקיים חלק מהמצוות ובגיל 40 שהצעירות נעלמת ומגיע השכל לפתע פתאום אתה רואה אותם מתחילים להקפיד על תפילות ועל שיעור דף היומי בודדים מאוד המקרים של חילונים גמורים גמורים מחללי שבת ואוכל טרפות הלבושים כחרדים הם נמצאים בעיקר בתוכנית של אמנון לוי ...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 09:17 |
|
| |
|
| נשלח ב-4/1/2015 16:10 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | ביומים (ועוד שבת באמצע) ויש 42 אלף צפיות ועשרות תגובות, כנראה שהוא אכן היה קצת מפורסם. למרות שאני לא שמעתי עליו עד לאחרונה אבל אני לא ישראלי.
תוקן על ידי קלעפער ב- 04/01/2015 04:12:57 |
|
מבטיח לך שבחיים לא שמעתי את השם הזה. לפחות אני. פשוט הנושא יותר מעניין אותי משונאים-מחבלים ישי-דרעי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 16:12 |
|
| |
[quote]ביומים (ועוד שבת באמצע) ויש 42 אלף צפיות ועשרות תגובות, כנראה שהוא אכן היה קצת מפורסם. למרות שאני לא שמעתי עליו עד לאחרונה אבל אני לא ישראלי.
תוקן על ידי קלעפער ב- 04/01/2015 04:12:57 [/qupastingמבטיח לך שבחיים לא שמעתי את השם הזה. לפחות אני. פשוט הנושא יותר מעניין אותי משונאים-מחבלים ישי-דרעי.
ote]
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2015 16:48 |
|
| |
מה קורה עם בעלז? כל הזבל יוצא משם. אברהם פרסטר מרלין וניג
|
|
|